Şimdi Ara

Sedat Peker'in hapiste olma sebebi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
51.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya'da en fazla yeğeni olan adamdır Sedat Peker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

quote:

bu adamın 2000civarı adamı olduğu söyleniyor baya birde tetikçisi varmış devletinde destek verdiği söyleniyor hatta şöyle diyebilirim bu gerçekdir bu peker polat rönesans yeşilköydeki hotele geliyor 5yıldızlı hoteldir tabi belinde silah güvenlik müdürü bunun silahını almaya çalışıyor vermiyor diyorki bunu bana devlet verdi devlet alır sonra o güvenlik müdürünü işten atıyorlar bu gerçek hoteldeki garsonlar anlatıyordu

Doğrumu bu ?

yalan söylüyorsam neo ölsün bak büyük konuştum

çok kişinin mekanına çökmüştür hatta kıyı köşedeki çeteler kendine mafya diyenlerde paso biz sedat pekerin adamlarıyız diye onunla çekilmiş resimlerini göstererek piyasaya yapmaya çalışırlar bunlar bilinen şeyler

Bende bu adamın eskiden devletin bir biriminde çalıştıgını sonradan atıldıgını duymustum

Bide elemanın teki yazmıs böle adamlar türk bayraının önüne gecip foto cektirmesin ülkücülükle alakası yok demiş böyle adamların. Bu zamanın ülkücüleri bitmiş artık hepsi çıkarcı ocak başkanlarıdır felan hepsi ama bu adam hakkında tek bildim emin oldum şey var bu adam hiç bir zaman nefsi müdafa haric hic kimseyi öldürmedigi ve adam gibi adam oldugu ve türkiyede bu zamana kadar olan bütün faili mechül sucların bu adamın üzerine yıkılmaya calışılmasıdır

• liselilerin idolü,abisi,dayısı,amcası her şeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DECKARD_

Böyle adamları türk bayrağının önüne geçirtip birde poz verdirtiyorlar yazıklar olsun. Kendisi gansterin tekidir ülkücülükle ilgisi yoktur.

merak etme avukatım seni bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

Böyle adamları türk bayrağının önüne geçirtip birde poz verdirtiyorlar yazıklar olsun. Kendisi gansterin tekidir ülkücülükle ilgisi yoktur.

Bu elemana avukatım seni bulucak diyerek ne ia ettin merak ettim bende uyuz oldum bunun yorumuna
  • Ramiz dayı bile yeğeni bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-ozk

quote:

quote:

Bu elemana avukatım seni bulucak diyerek ne ia ettin merak ettim bende uyuz oldum bunun yorumuna

:d yok be yeni replik

• quote:

quote:

quote:

quote:

bi gülücük koy bari ciddiye almasın

• Şuraya bak Türk bayrağı koymuşlar birde arkasına.Milletten zorla para alan,zavallıları öldüren,etrafı tehdit eden bir şahısı kahraman yapıyorlar.
    Bir de bunu örnek alan o kadar Türk genci varki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrking

Sorulması gereken sorular bunlardır ! :

Neden üniversite hocaları içeride ? Neden aydın insanlar içeride ? Neden askerler içeride ? NEDEN ??? ! ! !

O zaman aydın insanlar, askerler istediği gibi at koştursun her türlü pisliği yapsınlar ama ceza almasınlar içeri girmesinler oh ne ala memleket. Oldu olacak aydın, asker diye bide kulağımızın arkasını da hallediversinler...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eski kullanıcı adı: akik

• bu adam insanların sempatisini nasıl kazanmış onu anlamadım. az önce arkadaşın verdiği linkteki yorumları okudum, "senin varlığın yeter" vs. yazanlar gördüm. liseliler bu herifin kendilerine kavgalarda yardım edeceğini falan mı düşünüyor? şehir eşkiyasından başka bir şey değil.
  • cCc sedat reyiz cCc
  • Milliyetçiliği almanyada yaşamasından kaynaklı. Eski mafya çete dönemlerinde bu adam büyük bir kısma hükmetmiş, mahalli bölgelerden haraç kesen adamları saf dışı ederek ün yapmıştır. Sorduğunuzda delikanlı adam olduğunu söylerler. Bu yeğeniyim olayı da ona biad eden çok sayıda adam olmasından kaynaklanır. Bunları 2-3 yıl kadar önce bir köşe yazısında okumuştum bu adamın amacı o camia da tek olmakmış. Birçok şey yazıyordu bunlar aklımda kalmış. milliyet yada sabah gazetesiydi tam hatırlayamadım.
  • sedat peker, tahin pekmez
  • quote:

bu adamın 2000civarı adamı olduğu söyleniyor baya birde tetikçisi varmış devletinde destek verdiği söyleniyor hatta şöyle diyebilirim bu gerçekdir bu peker polat rönesans yeşilköydeki hotele geliyor 5yıldızlı hoteldir tabi belinde silah güvenlik müdürü bunun silahını almaya çalışıyor vermiyor diyorki bunu bana devlet verdi devlet alır sonra o güvenlik müdürünü işten atıyorlar bu gerçek hoteldeki garsonlar anlatıyordu

orda çalışan arkadaşım var. görürsem, bu olayı bi sorıyım bakıyım kulağına gitmişmi

bu arada nerde duydum hatırlamıyorum sedat pekerin gerçek yeğenleri (yada has adamları emin değilim) altın tesbih taşırmış altın tesbihi gören anlarmış heriflerin kimler olduğunu.

adamla ilgili ne şehir efsanesi varmış be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 13 Ocak 2011; 14:24:03 >

• Gönül ister ki, mafya çete vs hiç olmasın!
    Ama sadece Peker Reis mi bu kadar günahkar? Bu kadar suçlu?
    Size çete diye bunları gösteriyorlar,ama arkada olan asıl çeteyi görmüyorsunuz!
  • Eski kurtlar vadisini izleyenler bilir . Baronluk konseyi bürün cinayetleri Çakıra yüklemek için mahkemelik etmişti falan . Aynen o durum . KKTC dede bir kumarhanede 3 kişi kurşunlanmıştı . Ölenlerden biri Levent abi ( soyadını bilmiyorum) bizim aile arkadaşımız ve kumarhanenin işlemecisiydi . Sedat Peker kumarhanenin açılışında bizimle aynı masada oturmuştu . Çok üstüme geliyorlar falan diyodu sürekli ama alem adama beziyodu dansozle gobek falan atmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Eski kurtlar vadisini izleyenler bilir . Baronluk konseyi bürün cinayetleri Çakıra yüklemek için mahkemelik etmişti falan . Aynen o durum . KKTC dede bir kumarhanede 3 kişi kurşunlanmıştı . Ölenlerden biri Levent abi ( soyadını bilmiyorum) bizim aile arkadaşımız ve kumarhanenin işlemecisiydi . Sedat Peker kumarhanenin açılışında bizimle aynı masada oturmuştu . Çok üstüme geliyorlar falan diyodu sürekli ama alem adama beziyodu dansozle gobek falan atmıştı

aynen kanka çok alem adam ya bizim öğrenci evine 3-4 tane hatun kapıp gelirdi haftasonları beraber takılırdık yalnız kerata fazla alkol alınca sapıtıyo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.