Şimdi Ara

Secret Circle (2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
1
Favori
27.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diziye alıştığımdan mıdır nedir dizi her bölüm daha da güzel geliyor.
    bu arada sezon finali olduğunu nerden biliyorsunuz daha yeni başlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

diziye alıştığımdan mıdır nedir dizi her bölüm daha da güzel geliyor.

sezon finali değil sezon arası ocak ayında 10.bölümüyle kaldığı yerden devam edicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

diziye alıştığımdan mıdır nedir dizi her bölüm daha da güzel geliyor.

sezon finali değil sezon arası ocak ayında 10.bölümüyle kaldığı yerden devam edicek

her durumda ara girecek yani :(
    bilgi için sağol...

• gittikçe konu güzelleşiyor.. jake saf değiştirdi bile :)
  • Ne zaman başlayacak arkadaşlar. Bekle bekle sıkıldım...
  • hemen her dizide olduğu gibi yine tüm güzel kızlar paylaşılmış
  • Dizi The Vampire Diaries gibi çıtayı yükseltmeye başladı. TVD dizide ilk başladığında çok durgundu sonra zirveye ulaştılar buda öyle olacak gibi. 8 ve 9. bölüm çok sağlamdı. Şans verin derim.
  • Listeye aldım
  • 10. bölüm çıktı da galiba izleyen pek fazla kişi yok.

Bence o kadar da mükemmel bir bölüm değildi ama Cassie yavaş yavaş neler yapabileceğini öğrenmeye başladı. Hem de bu büyü olayını sevdi sonunda, yani kara büyü olayını. Yakında Cassie'nin karanlık tarafını görebiliriz bence.
  • Bakalım faye ne haltlar yiyecek yine. Trailerda cassienin faye'e : " You cant stop being a b*tch can you?" demesi her şeyi özetliyor aslında :)
  • TVD kadar olabilecek mi bilmiyorum ama bende takip edenlerdenim. eğer devam ederse 2 sezon sonra cassie tam bir taş olacak
  • dizi fena değil ama biraz fazla küçük oyuncu oynatılmış gibi bir izlenim bırakıyor
    belki de bizim gözümüz oyuncuların kendi yaşlarının gerektirdiğinden küçük rollerde oynamasına alıştı bilemeyeceğim
    ama dizi izlenir.Bir de gereğinden fazla kız oyuncu var gibi benim için sorun yok ama
  • dizi her bölüm daha iyiye gidiyor, en az 4 sezon devam etmesini isterim. 1x12 yorumuma gelicek olursak
    herkesin yangın hakkındaki gerçeği öğrenmesi iyi oldu ama hala Jake'in topluluğun tarafında mı avcıların tarafında mı olduğundan şüpheliyim. Bu arada Faye'de başına ne gelirse hak eden birisi, yine başına gelcek bişiler var gibi
  • film aksiyon/gerilim/macera tarzı mı yoksa ikili ilişkiler üzerine mi kurulu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

film aksiyon/gerilim/macera tarzı mı yoksa ikili ilişkiler üzerine mi kurulu acaba?

her ikiside var
  • quote:

quote:

film aksiyon/gerilim/macera tarzı mı yoksa ikili ilişkiler üzerine mi kurulu acaba?

her ikiside var

hangisi ağırlıkta?aksiyon gerilim macera dizisi arıyorum da..aşk meşk ise hiç girmeyeyim
  • İlk 3 bölümü izledim bu tarz büyülü filan bir dizi arıyordum hoşuma gitti izlemeye devam
  • Dizinin Vampire Diaries ile bir alakası var mı?

Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

her ikiside var

hangisi ağırlıkta?aksiyon gerilim macera dizisi arıyorum da..aşk meşk ise hiç girmeyeyim

cadılar var büyüler var bunun yanında bunların ilişkileri var ama öyle çok fazla aksiyon gerilim macera yok yani bi supernatural gibi değil daha çok gerilim macera arıyosan buna hiç bulaşma derim.Ama yinede 1. bölümünü fikir edinmek amaçlı izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtcn1 -- 23 Ocak 2012; 8:00:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Dizinin Vampire Diaries ile bir alakası var mı?

Tavsiye eder misiniz?

Dizinin Vampire Diaries'la hiç bir ilgisi yok ama eğer vampire diaries severek izliyorsan bunuda seveceğinden eminim. Diziyi kesinlikle tavsiye ediyorum ilk bir kaç bölüm konuları yavaş ve ağır fakat sonraki bölümler sürükleyici olmaya başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.