Şimdi Ara

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
9
Favori
52.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    80'li yıllardaki güllüoğlu baklavası başkaydı, günümüzdekiler "yeni müşteri kitlesine göre" üretiliyor ...
    bence seç eski klasik baklavaya daha yakın ... (bir de çavuşoğlu baklava) ...
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    Bu firma (yeşil Seç) Antep değil Adana firması. Asıl Seç'in adını kullanarak neredeyse aynı fiyata, daha düşük kalite baklavayı Adana'da yıllardır satıyorlar. Gerçek Seç Baklavaları otobüs firması da olan Seç'in aynı amblemli firmasıdır.
  • Yine Gaziantep'te Koçak-Seç-İmam Çağdaş üçlüsü kadar iyi denilebilir bir de Ayıntap Baklava vardır, deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkug

    Bu firma (yeşil Seç) Antep değil Adana firması. Asıl Seç'in adını kullanarak neredeyse aynı fiyata, daha düşük kalite baklavayı Adana'da yıllardır satıyorlar. Gerçek Seç Baklavaları otobüs firması da olan Seç'in aynı amblemli firmasıdır.

    Teşekkürler.

    Yalnız fiyatlar aynı değil Gaziantep Seç daha pahalı fiyat olarak.
  • Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
    Geçen hafta çalıştığım şirkette emekli olan müdürümüz SEÇ baklavadan şirkete emekli olduğu için tatlı sipariş etmiş.Tatlılar çok lezzetliydi hoşuma gittiğini söyledim oda bana yerlerinin esenler otogarın karşısında olduğunu tatlıların günlük antepten geldiğini söyledi. Ben ilk defa SEÇ tatlısı yedim ve beğendiğimden hemen haftasonu tatlı almaya gittim. Herşey gidene kadar hoş güzel ama orada ki çalışan bayan kelimenin tam anlamıyla tam bir armut. Bu kadar mı odun bi insan olur yaa ben bunların kafasını anlamıyorum. Öyle ahım şahım bi çeşit yoktu zaten 2 adet havuç tatlısı yarım kilo kadar fıstıklı baklava ve bi tepsi şöbiyet vardı. Haa birde değişik birşey gösterdi buda yeni çıktı 2 kilo tepsiyle birlikte 250 liraymış tepsi iade edilirse 10 lira geri veriyorlarmış :)
    Neyse gelelim armutluğuna. Yaw arkadaş baklava 88 lira şöbiyet 92 lira fiyat okey bunlara birşey dediğimiz yok. Tadımlık alabilir miyim dedim :) bana ne dese iyi. Veririm ama alacağınızdan düşerim dedi. Şaşırdım yani resmen 25 yıldır istanbulda yaşıyorum böylesine ilk defa rastladım. Nereden geliyor bu rahatlık bunlar kendini ne sanıyor dedim içimden. Böyle saçma iş mi olur yaa. Buradan ilk ve son alışverişim olduğuna o an karar verdim. Haa birde 1 kilo istedim kutuya fazladan 200gram kadar atmış fazla olsun mu diyor bana resmen dalga geçiyor benle sanki ilk defa tatlı tartıyor uyuzluğuna hayır fazlasını al gerek yok dedim. Tek olsaydım zaten ilk başta alacağınızdan düşerim duyar duymaz orayı bırakır giderdim ama yeğenim vardı yanımda o kadar yol geldim alayım bari dedim.
    İstanbul'da nereye gidersen git kimse böyle ukalalık yapmaz bunlar ne sanıyorlar kendilerini bilemiyorum. Hani çok çok tanındık bir yer olsa bile belki belki olabilir dersiniz ama burası ne ki? Sokaktan 100 kişi çevir 3 bilemedin 5 kişi duymuştur yada duymamıştır. Çok garip bu kafa da devam ederlerde gelen müşteri bir daha gelmez kendileri kaybeder. Şahsen ben SEÇ'i duyduğum yerde yaşadığım olayı anında reklamını yapar geçerim. Kim takar SEÇ'i...
    Ne antepmiş yaaa. Ben bir malatyalı olarak şahsen memleketime gittiğimde çarşı pazar alışveriş yaparken bütün esnaf her ürününden tattırmak ister alsanda almasanda laf etmez. Şu üç kağıtçılar bak hele bulunmaz hint kumaşı sanki. Kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar burayı Esenler Otogar karşısındaki SEÇ beş para etmez nokta gidin karaköy güllüoğluna yada hacıbozana gidin kat kat iyidir insanı adam yerine koyarlar bunlar gibi paragöz değiller en azından




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.