Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.273.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Uzun süre kullandıktan sonra vichy yeşil in etkisini kaybetmesi, çok methedilen sedolin in de fos çıkması üzerine dün tekrar dermatoloğa gitmek zorunda kaldım. Ducray Kelual DS önerdi, 53 lira. Kullananların yorumlarına baktım da işe yaramadığını söyleyenler baskın gibi.

Aynı fiyata uzun süredir araştırdığım La Roche Posay Kerium DS var ama ona da yorum yapan çok az.

Ne alsam ki şimdi?

ben sebamed anti dandruff + elma sirkesi kullanıyorum baya işe yarıyor ama herkesde yararmı bilmem para sıkıntı değilse bir dene

Birader dalga mı geçiyorsun? Markette satılan sebamed iyi geldiyse ne mutlu sana, peki ben ne sormuşum? ducray vs la roche

Kullananlardan yorum bekliyorum lütfen.

• quote:

quote:

quote:

Uzun süre kullandıktan sonra vichy yeşil in etkisini kaybetmesi, çok methedilen sedolin in de fos çıkması üzerine dün tekrar dermatoloğa gitmek zorunda kaldım. Ducray Kelual DS önerdi, 53 lira. Kullananların yorumlarına baktım da işe yaramadığını söyleyenler baskın gibi.

Aynı fiyata uzun süredir araştırdığım La Roche Posay Kerium DS var ama ona da yorum yapan çok az.

Ne alsam ki şimdi?

ben sebamed anti dandruff + elma sirkesi kullanıyorum baya işe yarıyor ama herkesde yararmı bilmem para sıkıntı değilse bir dene

Birader dalga mı geçiyorsun? Markette satılan sebamed iyi geldiyse ne mutlu sana, peki ben ne sormuşum? ducray vs la roche

La rochenin ds kremi berbat benim yüzümde hic bir etkisi olmadı ve cildim yanıyordu resmen gözlerine bile zarar veriyor insanın 4-5gün sonra bıraktım.pek tavsiye etmem coresatin sarısı işinize yararsa tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar herkese merhaba bu hastalığı yaklaşık 4 sene çektim her şeyi denedim ilaçlar kremler doktorlar falan ama çözüm çok basitmiş işi ben uzatmışım.
    Vichy'nin Dercos adlı şampuanını 1 hafta deneyin.
    önce saçınızı suyla iyice yıkayın sonra bir basım şampuan alıp saçınızı köpürtün sonra suyla yıkayın. daha sonra bir basım daha alıp ovarak saçınızı yıkayın çıkan köpükleri de yoğunlaşan bölgere krem gibi sürün(örnek burun yanları)
    bunu 2 günde bir yapın 1 2 hafta eser kalmayacak güvenin bana.
    şampuan bu çoğu eczanede var

bunun haricinde kulak içinde olanlar için Elidel adlı kremi öneriyorum 1 2 saate kesiyor oradaki kepekimsi şeyleri yüze kulağa her yere uygulayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurBirDakika -- 26 Şubat 2016; 1:36:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gmpmurat

quote:

quote:

quote:

Ne alsam ki şimdi?

La rochenin ds kremi berbat benim yüzümde hic bir etkisi olmadı ve cildim yanıyordu resmen gözlerine bile zarar veriyor insanın 4-5gün sonra bıraktım.pek tavsiye etmem coresatin sarısı işinize yararsa tavsiye ederim.

Yorumunuz için teşekkürler ancak belirmeyi unutmuşum, şampuan için sormuştum. Şampuanını kullandınız mı veya şampuan öneriniz var mıdır?

• Arkadaslar eski mesajlarimda tedaviye başladığımı soylemistim.
    Tedaviti 14 gün sürdürüp bitirdim.
    Tedavi biteli 5 gün oldu kizariklik, kaşıntı, yağlanma yok ama hafif saç dökülmesi ve basit kepek var, saçın dengesi tedaviden sonra 9,10 gün içerisinde normale dönecek. Yani hafif kepek ve saç dökülmesi kesilecek.

sizlerler de bilgilerimi, tedavimi , sürecini ve deneyimlerimi paylaşacağım.:)

• Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Başlarda vichy dercos şampuanı kullanmaktaydım. sonrasında sürekli sürekli almak insani yıpratıyor ketoralla birlikte kullanmaya başladım. kafamda epeyde bi pullanma azalması vardı clear ın mentollusu var erkekler için ona başladım suan 3.kutum bitmek üzere kepeklenme kızarma felan yok yanlız yemenize içmenize dikkat etmeniz lazım birde düzenli dus alın ve düzenini bozmayın.

• Vichy etkisi kalıcı değil mi kullanıp bırakanlar yorum yazabilir mi

• ComRad3 C kullanıcısına yanıt
    Hicbir krem ve sampuanin etkisi kalici degil...

Oncelikle sunu soyleyeyim her sampuan herkeste ayni etkiyi yaratmiyor. Ben hem ducray'i hem de la roche posay'i kullandim. La roche posay ve avene markalari Fransa'nin ayni isimli sehirlerinden cikma ve bu sehirler termal sulari ile meshur. Her iki markada da termal su icerigi var. Avene'i bir kenara birakirsak ducray ve la roche arasinda ben ducray'den daha memnun kalmis ve cok uzun sure kullanmistim. Ama daha sonra o da fayda etmemeye basladi. La roche ise hic fayda etmedi. Epeyce denemelerden sonra ( sebastian, kerastase vs vs) sacimdaki kepegi sifirlayan tek sampuan olan clear for men menthol'e geri dondum.

Basta dedigim gibi bana hic etki etmeyen la roche sizde mucizeler yaratabilir. Veya bende ise yarayan ducray sizde viz gelip tiris gidebilir ama kesin olan tek sey hepsinin bir zaman sonra ise yaramaz hale geldigi.

• Arkadaşlar vichy 2015 -Ekiminden bu yana yeni formullü , içerik değiştirerek çıkarmış galiba onu da kötülüyorlar.Arkadaşlaqr son 4-5 ayda vichy alıp kullanan varsa yorumlarını paylaşabilirlerse çok mutlu olurum , ne olur yardım etsin.

Sağlık meselesi.. :)

Edit:Ben şuan Prozinc Mor- ve Pronzinc Kahverengi Kullanıyorum.Hiçbirişe yaramadı !

Birde vichy kepeğe de iyi gelir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakstory -- 27 Şubat 2016; 11:21:42 >
  • Freakstory F kullanıcısına yanıt
    Bende vichy dercosu denemeye karar verdim ama dediğin gibi yeni versiyonu sülfatsız yani şampuanın saça zararı daha azaltıldı ama kepeği bitirme konusunda etkisi daha mı azaldı acaba ? Yalnız bazı siteler eski versiyonu satıyor galiba tam anlayamadım. 50 TL boşa gitsin istemiyorum söylenenler doğruysa clinical strenght falan alırım..
  • Arkadaşlar saçımda kizariklik,pullanma, kepek, kaşıntı son buldu.sanırım dökülme de yağlanma da kesilmeye başlayacak.3 gün sonra net bir sonuç alacağım.
    Artık son demdeyim. Yeni bir konuda saçımdaki seboreiki nasıl tedavi ettiğimi anlatacağım.

• Kardeşim yanlış anlama ama 2 haftadır anlatıcam diyorsun anlat da biz de bilelim Vichy dercos (yeni formül) ile elma sirkesi mi kullandın ?
    Ben her ikisini de kullandim. La roche herhangi bir fark yaratmadi, ducray iyi geldi.

• Benim de tek tahammül edemediğim şey kızarıklık. Sabah kalkıyorum yüzümde hiç kızarıklık olmuyor sonra bir sonra ki sabaha kadar o şekil olmuyor.
  • MOMECON losyon kullanıpta yararını gören var mı ? uzun vadede kullanmak zararı olur mu ?
    haftada bir veya ayda 2 kere gibi ? Ayda 1 yada pullanma başlayınca 1 kere saç yıkama sonrasında uyguluyorum ciddi olarak yararını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 27 Şubat 2016; 19:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 264burak

Benim de tek tahammül edemediğim şey kızarıklık. Sabah kalkıyorum yüzümde hiç kızarıklık olmuyor sonra bir sonra ki sabaha kadar o şekil olmuyor.

Dostum Eğer saçın yağlanmaya meyilliyse clinical strengti asla kullanma derim.İçinde nemlendiriciler var saç bir gün dahi dayanmıyor.Direk yağlanıyor.

Ben önümüzdeki hafta vichye başlıcam bakalım sonuç ne olucak .inşallah faydalı olur

• 264burak kullanıcısına yanıt
    Tedavi tam bitmeden tam sonuç almadan anlatmam uygun degilki :)
    Yan etkileri olursa diye sizlere zarar gelmesin diye bekliyorum. 2,3 gün içinde bekleme sürecim bitecek:) anlatacağım.

• Benim sac diplerinde yada derimde bir dökülme kabariklik yok. Ama sac derim saclarim ve cildim asiri yağlı. Oyle ki bi gun yikamadan ise gideyim arkadaslarim sacimda jöle var zannediyor. Saclarim aşırı ince zayif ve artik seyrelmeye basladi. Dermokilin yağlı saclar icin olanini kullaniyorum 1 haftadir falan onda da pek degisim olmadi simdilik. Sizin bana önereceğiniz bi sampuan var mi?

• Elma sirkesiyle başarıya ulaştım tavsiye ederim yuzde 99 başarı hergun surun.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.