Şimdi Ara

Seat leon vs golf hangisi tercih edilmeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su anda astra h 1.6 lpg li kullanıyorum. Ortalama yakit tuketimim lpg ile 8.5lt civarinda. Ankaradayim ve genelde sehir icinde trafige pek girmeden kullaniyorum.

Omzumdan ameliyat oldugum icin astra h bana sikinti vermeye basladi. Soyleki direksiyon cok agir ve otomatik vites degil. Bu nedenle otomatik vitesli bir arabaya ihtiyacim var.

Seat leon ile golf 1.2 tsi dsg arasinda 10.000 fark var. Dobanim kalite fiyat olarak hangi arac daha tercih edilebilir.

Seat leonlarin ikinci elleri cok deger kaybeder mi?

Seat leonda style donanim pisman eder mi?

Leonun direksiyonu yumusak mi sert mi. Astrada beni en pisman eden sey direksiyonun sertligi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Ben de iki araç arasında kaldım tam Leon siparişi veriyordum iki aracı da bayide arka arkaya inceledim ve Golf siparişi verdim. Golf daha kaliteli ve daha sessiz.

Leon'un donanım avantajı var Style donanım çok yeterli, gerekli tüm donanımlar var neredeyse. Bir tek park sensörü yok. İki aracın da direksiyonu gayet yumuşak bu arada.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Paranız var ise 10k Fazlasına Golf alabilirsiniz,
    Kredi çekip alacaksanız Leon + Led Far almanızı öneririm.

Direksiyonları yumuşaktır,
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep1blues

Paranız var ise 10k Fazlasına Golf alabilirsiniz,
    Kredi çekip alacaksanız Leon + Led Far almanızı öneririm.

Direksiyonları yumuşaktır,

Açıkçası golf bana çok pahalı geliyor. donanım seviyesi olarak kiyaslayabilirmisiniz iki aracıda.

Birde leon style donanıma sunroof beklenmiyor sanırım.

• golf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

golf

Donanım açısından kiyaslarmisiniz

• Golf 8 çıkacak. Ben olsam leon tercih ederdim.

Ancak golf'ün konfor algısı çok yüksek. Tercihinizi ona göre yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra B tercih edilir mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leon daha mantıklı, aldığınız gün gün içinde satarım diyorsanız golf alın vw amblemi var diye fazladan para vermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Golf 8 çıkacak. Ben olsam leon tercih ederdim.

Konfor algisi nedir hocam cok daha konforlu mu demek istediniz

• Leon style pakete 3.000 TL verilerek sunroof ekleniyor

• Şunları takmam derseniz leon 1 leon trim sesleri olan bir araçtır 2 golf un leon un süspansiyonları arasında dağlar kadar fark vardır leon ciddi serttir ve konforsuzdur ve buna rağmen çok da iyi yol tutmaz 3 golf le arasında içine oturunca çok ciddi kalite farkı vardır. Ancak leon piyasadaki en uygun araç maddi sıkıntı olup sıfır olsun c sınıfı olsun denirse alınabilinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 583534 -- 12 Temmuz 2016; 16:12:38 >
  • Bende leon tercih ettim bu pazar alıcam inşallah. Herkes çok övüyor aracı pişman olan duymadım çevremde . Benim istediğim 1.4 TSİ 150 HP FR MODELİ MANUEL olucak tabi orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Golf 8 çıkacak. Ben olsam leon tercih ederdim.

Ne zaman geliyor hocam bu Golf 8. 2017 mi 18 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Leon style pakete 3.000 TL verilerek sunroof ekleniyor

Hocam sadece sunroof mu 3000 tl yoksa yanına bi kaç bişey daha ekleniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Şunları takmam derseniz leon 1 leon trim sesleri olan bir araçtır 2 golf un leon un süspansiyonları arasında dağlar kadar fark vardır leon ciddi serttir ve konforsuzdur ve buna rağmen çok da iyi yol tutmaz 3 golf le arasında içine oturunca çok ciddi kalite farkı vardır. Ancak leon piyasadaki en uygun araç maddi sıkıntı olup sıfır olsun c sınıfı olsun denirse alınabilinir

donanım olarak karşılaştırma yapabilirmisiniz?
  • Hocam style pakette yok yok, park sensörünü dert etmeyin hediye ederler. 56.700-57 bin arasında alınır leon. Şu led far güzel ama 7-8 binlik farka değer mi bilimnmez!

Bence golf kaliteli, ama günümüz koşullarında 10 bin para da az değil, yakıt olarak kullanırsınız o parayı.

Golf 2. eli daha iyidir Leon a göre, ancak şunu da söyliyim gidin 2 sini de test edin, içinize hangisi gelirse alırsınız. Bütçe ve beğeni meselesi.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Ayni paraya daha doludur leon ancak bence leon style ve golf comfortline ikiside donanım olarak çok yeterli araçlar tabi leon u leon yapan led farıdır onu ekleyip golf le karşılaştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Şunları takmam derseniz leon 1 leon trim sesleri olan bir araçtır 2 golf un leon un süspansiyonları arasında dağlar kadar fark vardır leon ciddi serttir ve konforsuzdur ve buna rağmen çok da iyi yol tutmaz 3 golf le arasında içine oturunca çok ciddi kalite farkı vardır. Ancak leon piyasadaki en uygun araç maddi sıkıntı olup sıfır olsun c sınıfı olsun denirse alınabilinir

Sorumu yanlış anlamayın ama bu leon çokta iyi yol tutmaz derken tecrübenizi paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Hocam style pakette yok yok, park sensörünü dert etmeyin hediye ederler. 56.700-57 bin arasında alınır leon. Şu led far güzel ama 7-8 binlik farka değer mi bilimnmez!

Bence golf kaliteli, ama günümüz koşullarında 10 bin para da az değil, yakıt olarak kullanırsınız o parayı.

Golf 2. eli daha iyidir Leon a göre, ancak şunu da söyliyim gidin 2 sini de test edin, içinize hangisi gelirse alırsınız. Bütçe ve beğeni meselesi.

hocam dsg li alacağım alırsam çünkü otomatik gerekiyor bana :(

led far farkı 7-8 bin değildir herhalde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Merhabalar,
    Su anda astra h 1.6 lpg li kullanıyorum. Ortalama yakit tuketimim lpg ile 8.5lt civarinda. Ankaradayim ve genelde sehir icinde trafige pek girmeden kullaniyorum.

Omzumdan ameliyat oldugum icin astra h bana sikinti vermeye basladi. Soyleki direksiyon cok agir ve otomatik vites degil. Bu nedenle otomatik vitesli bir arabaya ihtiyacim var.

Seat leon ile golf 1.2 tsi dsg arasinda 10.000 fark var. Dobanim kalite fiyat olarak hangi arac daha tercih edilebilir.

Seat leonlarin ikinci elleri cok deger kaybeder mi?

Seat leonda style donanim pisman eder mi?

Leonun direksiyonu yumusak mi sert mi. Astrada beni en pisman eden sey direksiyonun sertligi oldu.

Hocam merhabalar. Ben Leon Fr sahibiyim. Arkadaşımında style donanımda var. Anladığım kadarıyla otomatik haricinde büyük bi beklentiniz yok bu yüzden style donanım fazlasıyla yetecektir. Ama led paketsiz kesinlikle almayın derim zira leonun bence albenisinin çoğu ledlerden geliyor. Style donanım + leon plus paketi işinizi görecektir. 69200 TL fiyat çıkıyor. Pazarlığınızı da yapar iyi bir fiyata alabilirsiniz. Seat araç oluşturucu ile istediğiniz opsiyonları deneyerek fiyatı bi görün derim. Evet muhakkak golf daha kaliteli bir araçtır ama ben bu ikilemde Leon tercih ettim. Aynı donanıma 10 bin TL kadar bi farka değmez bence Golf.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.