< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Opel Vectra B tercih edilir mi?
-
-
Aman diyeyim temizini bulamazsan Ocak söndürür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sorunlu araçlar ve temizini bulmazsak ocağı söndürebileceği doğru fakat nelere dikkat edilmesi lazım alınırken temizlik derken nelere bakılmalı bilginiz varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda bir konu vardı arkadaş aynı sizin beklentilerinizle bir vectra b almış ve başına türlü türlü iş açmıştı. O konuya bir göz atıp yavaştan bu hayalinizden vaz geçin derim.
Ben bu arabanın temizi olduğunu düşünmüyorum.
Bunlar ilk çıktığı zamanlar bile problemli araçtı. Bir de bizim sanayilere düştü hepten içinden geçildi. En sağlamı bile el fatihalık.
Forumda bir eleman vardı alma dedikçe almıştı. Ocağına incir ağacı dikmişti. Bir aratın bulursunuz konusunu çok temiz çok temiz diye almıştı arabayı. Konuyu okudukça gece rüyama kabus gibi geliyor AHAHHA
Albea palio clio symbole boşuna binmiyor bu millet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 6 Temmuz 2024; 21:45:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlgili konu hakkında bir bağlantı mevcut ise alabilirmiyim rica etsem?
Dediğiniz gibi kronik sorunu çok olan ve problemli bir araç fakat Albea Palio Clio Symbol gibi araçlar yolda insanı çok fazla yoruyor. Clio 3 model bir aracım mevcut 5 saatlik bir yolculuk yaptığımda ağrımayan bir kemiğim kalmıyor. En azından daha premium olan ve daha konforlu bir araç olan Vectra düşünmüştüm bu bütçelere. Peki sorun çıkartmayan ABS'li nispeten Clio Symbol gibi araçlardan daha konforlu önerebileceğiniz araçlar varmıdır acaba?
-
Adam yaşadığı travma sonucu konudaki tüm mesajlarını silmiş.Çok üzücü. Hala bir umudu vardı son ana kadar sanırım umutları tükenince konuyu da hesabı da sildi gitti
https://forum.donanimhaber.com/opel-vectra-b-1996-model-otomatik-aldim--157415708
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 6 Temmuz 2024; 22:36:22 >
oto sanayi esnafı aç mı kalsın, taş mı yesin? al kardeşim al.. onlar da kazansın..
-
Evet sorunlu bir araç gerçekten önerebileceğiniz farklı araçlar varmıdır?
Bütçeyi az zorlasanız 400 500çıkar mı belki octavia 1.6 hitler motor belki fluence megane3 denk getirebilirsiniz
290a kadar laguna 1, 350'ye kadar laguna 2 1.9 dci
Kaderinin vectra B’den farklı olacağını sanmıyorum.
Kardeşim her yerde yazıyor Yaşlı d segmenti bulunca uzak durun,vectra görünce kaçın
Sigara içmiş opele binilmez, lpg insignia gibi fabrikasyon olmalı. Sahibindende 3-5 tane alınacak araba ya çıkıyor ya çıkmıyor hepsi berbat vaziyette. Biz 22 yıldır biniyoruz lpg yok ama km yapsak yağ değişmeyi önemsemeyen şahıslardan dolayı ilerde şanzıman değişebilir. Çoğu gls nin donanımı bile boştur ama kimisinde arka koltuk kafalıkları elektirikli 4 cam ve elektirikli ayna çıkar. 98-99 cd ler doludur opsiyonel deri koltuk ve sunroof vardır. B1 kasa 99 olarak çok az vardır ve cd lerde de direksiyon ayarı mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Temmuz 2024; 12:14:0 > -
yapmayın etmeyin arkadaşlar 2025 yılına giricez neredeyse 20 senelik opele mi binilir ya...bütçen yetmiyorsa clio al symbol al,albea alabilirsin
-
2 sene önce ilk sahibinden benzinli alıyordum. Aldırmadılar sonra araştırınca düzgünü zor elektrik tesisatı mutlaka elden geçmesi gerekiyor.
Aklında varsa oynanmamış bulabilirsen al
Halihazırda Clio 3 bir aracım mevcut 1.5dci piyasa fazla artmadan bir araç daha almak istiyorum amacım ayağım yerden kesilsin değil. Clio Symbol Albea gibi araçların da fazla fazla sorun çıkarttığı oluyor kendi Clio aracımda usta kaynaklı 4 kere motor yaptırdım şuan sadece üstündeki blok kendi bloğu diğer herşey orjinal sıfır parçalar yinede sorun çıkartmaya devam ediyor zamanla kullandıkça fakat Vectra B'lerde usta bulmadı zor ve elektronik bir araç olduğundan mekanik araçlara göre fazla sorun çıkartıyorlar sanırım sensör arızaları başlıca oluyor. Araç aldığımda herhangi bir sorun çıkartmayacak diye değil sorun çıkarabileceğini bilerek alacağım fakat gidip de bir saatli bomba almak yerine nispeten daha az sorun çıkartan bir araç almak istiyorum. Laguna Laguna 2 gibi araçların da elektronik aksamları ve kronik sorunu haylice fazla Laguna tercihim olmaz fakat Vag grubu araçlar hakkında da piyasa çok karışık bazısı diyor Vw sağlam motor yapar diğeri diyor blok çatlattım Vw sorunlu bir araç. Japonların da açıkçası tamam sorun çıkartmıyorlar fakat fiyatları fahiş fiyatlarda ae101 kasa kodlu efsane kasa toyotada ABS dahi bulunmuyor fakat en düşüğü 350den başlıyor ve bende ABS olmayan bir araca binmek istemem. Daha fazla önerebileceğiniz D veya C segmenti araçlar mevcut ise fikirlerinizi bekliyorum. Herkese cevapları için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
d segmenti aracın parçası biraz daha pahalı olur. araç yaşlı olduğu için ucuz ama parçası genç ve d sınıfı bir aracın parçası, o yüzden pahalı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aman diyeyim temizini bulamazsan Ocak söndürür
|
Benzer içerikler
- 3 silindir motor
- seat arona yorumlar
- dacia sandero 0.9 tce stepway yorum
- chevrolet cruze kronik sorunları
- peugeot 3008 1.5 mi 1.6 mı
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X