Şimdi Ara

RANGE ROVER 3.O TD6 VOGUE ACİL YARDIM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tanışık olduğumuz arkadaşların bilgidiği gibi a3 1.6 motor bir araca sahiptim ve yaklaşık 3 ay önce aracı sattım.Şimdi almak istediğim araç Range Rover 3.0 Td6 Vogue.Alma sebebim
    - Karizmatik bir duruş
    - Yakıt konusunda kendi klasmanına göre birazda olsa cimrilik
    - Çok fazla sorun çıkarmayacak bir araç olması
    - Tuning mantığıyla biraz daha artırılabilir serilik

    Sizce bu belirttiğim hususlardan hangisinde yanılıyorum.Daha önce X5 ve mercedes ml serisini bi kaç günlüğüne kullanmıştım.Büyük kasalı araçlar konusunda çok tecrübesiz sayılmam.Burda öğrenmek istediğim ana detaylar.
    Yani

    - Bahsettiğim motor seçeneğinden daha iyi bir motor seçeneği varmı?
    - alacağım araç 2003-2004 model arası 170-180 bin civarında olur heralde ( bütçe 70.000 - 80.000 tl ) bu araç denildiği gibi milyon km görürmü ?
    - ve gerçekten bu kadar karizmatik görünebilecek ve bu özelliklere sahip 70 - 80 bin tl civarında suv varmı ?
    yorumlarınız için simdiden teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif90 -- 20 Ağustos 2011; 17:46:07 >







  • Yanlış hatırlamıyorsam ilk seri RR'ler elektronik sorunlara sahipti. Forumda araştırırsanız bir şeyler bulabilirsiniz.
  • Araştırdım ama bulamadım bişey kardeş.Direk link verirsen konu gereksizliği yapmamış olurum.
  • var var birkaç tane link vardı.bende yazmıştım.3.0 vogue bilmiyorum ama 4.4 için hatırlıyorum.
    A arayana B pek tavsiye etmem ama makyajlı 3.0 touregden şansını kullansan daha keyif alırsın.alacağın 170-180k kmdeki araçların yanında.
    performans arıyorsanda x5 3.0d hazır kullanmışken biliyorsun tercihini o yönde kullanabilirsin.
  • ml270 cdi, x5 3.0d.. veya tourage..
  • 2003-2004 yılında RR'nin en büyük rakibi BMW X5'di ki oda zaten BMW motoru ve alt yapısını kullanıyordu doğal olarak çünkü BMW satın almıştı RR'yi. Araca gelirsek beğendiğim bir araç 3.0 dizel olmasıda gayet iyi. ozamanlarda bu kadar çok SUV alternatifi yoktu RR gayet iyi birde BMW X5'e bak 2003-2004 model 3.0d. RR'yi çok bilmiyorum ne gibi sorunları olmuş nelerle karşılaşmış sahipleri bilgim yok araştırıp öğrenmekte fayda var. bildiğim kadarıyla X5 daha sorunsuz bir araç gibi. Kullananlardan bildiğim bu.
  • X5 te piyasada çok var.Ne yalan söyliyim alacağım arabaya herkesin uzay mekiği gibi dönüp bakması lazım.Bide beyaz içi krem yada siyah içi krem bir araç arıyorum.BMW de göremedim böyle bişey.İçi siyah olmasın istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serif90

    X5 te piyasada çok var.Ne yalan söyliyim alacağım arabaya herkesin uzay mekiği gibi dönüp bakması lazım.Bide beyaz içi krem yada siyah içi krem bir araç arıyorum.BMW de göremedim böyle bişey.İçi siyah olmasın istiyorum.


    Evet X5 o zaman dilimlerinde baya bir popülerdi en çok satan lüks Suv'du Türkiye'de birde bej,krem vs, iç mekan BMW X5'dede var ama genel tercih siyah olduğu için iç mekan çoğunlukla siyahtı ama şuna bakın isterseniz içi krem renk.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-x5-3-0d-borusan-cikisli-spor-paket-full-fulll-57049863/detay/




  • evet içi krem olunca bmwyede yakışıyomuş.Daha önce dikkat etmemiştim.Ama RR biraz daha yakın hala bana.Kronik bir sorun yaşayan varmı Range Rover da ? yada BMW de varmıdır böyle kronik bi sorun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.