Şimdi Ara

Seat Leon alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
15.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • megane3 hb ve yeni c4 kesinlikle leondan daha fazla yeni mekanik özellikler içermiyor. aksine, eksik yanları var.

c4 ve megane3 ile 2 defa test sürüşü ve showroomda ayrıntılı inceleme yaptım.

c4 ün tek kavramalı yarı otomatik şanzımanımı yeni teknoloji?
    c4 ün tam bagımsız olmayan arka amortisörlerimi yeni teknoloji?

ama doğru yeni c4de gösterge rekleri ayarlanabiliyor,sarı-pembe-yeşil yeni teknoliji hiç kullanılmıyorda değil.

c4 ün de kapı içleri sert plastik
    c4 ün iç mekanı leondan daha kaliteli değil, size göre daha şık geliyor olabilir.
    c4 ün direksiyon sistemi bana göre çok kötü ayarlanmış. yumuşaklık-sertlik dengesi.
    c4 deki daha iyi yalıtımı ben göremedim. hatta test esnasında içeriye uğultu şeklinde motor sesi ve şanzımandan 2-1 düşüşlerinde metal sesi geldi.

megane hb ise direksiyon sistemini çok beğendim. ancak yol tutuşu çok kötü geldi. ve edc şanzıman tgezer (sorabilirsiniz) üstad ile müzakerelerim sonucu alınmaması gerektiğine karar verdik.

arkadaşım sende seat leonu mercedes yaptın bence meganda c4 te on basar

• B7 kasa Passat'ın B6'ya göre en çok kendini geliştirdiği nokta ses yalıtımı.

Yalıtımda bir fark olmaz olur mu?

En kayda değer değişiklik de o zaten.

Ayrıca C4'ün iç mekanındaki kalite hissi Leon'a göre çok daha iyi.

C4 tamamen konfor odaklı bir araba.

Megane'ın yol tutuşu ekstra iyi olmasa da kötü de değil.
  • İkinci el alınabilir bir araç LEON ama sıfır alınacak son araç olarak görüyorum çünkü aynı kasanın geçmişi epey geridende geliyor diğer tercihleri değerlendirmek kesinlikle mantıklı aracın kötü olduğu anlamında anlamayın araç güzel fakat piyasa koşullarına göre bakmak lazım bu olaya
  • selam arkadaslarr

seat leon 2008 1.6 staylance lpg'li modelini almayı düşünüyorum... 63000 kmDe 33,500tl

aynı anda

2009 auris 1.6 comfort 22 binde tüp yok 31,500

bide

vw golf 1.6 tour 60 binde tüp yok 33000

hangisini alayımmm kararsız kaldımmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

B7 kasa Passat'ın B6'ya göre en çok kendini geliştirdiği nokta ses yalıtımı.

Yalıtımda bir fark olmaz olur mu?

En kayda değer değişiklik de o zaten.

Ayrıca C4'ün iç mekanındaki kalite hissi Leon'a göre çok daha iyi.

C4 tamamen konfor odaklı bir araba.

Megane'ın yol tutuşu ekstra iyi olmasa da kötü de değil.

utku yav adam sonunda doğru bir başlık açmış bırak alsın leon u,c4 ü ne övüyorsungönlündeki aracı al immortal leon al bence için rahat etsin.
  • Alınr neden alınmasın...Leon kasasıyla klasikleşmiş olmuş, donanımıyla bir çok sınıfta opsiyonel bile sunulmayan özellikleri standart donanım olarak sunmuş bir araçtır.Evet kasası artık eskimiştir ancak sorunsuzdur.Asla başın ağrımaz.Motoru 1.6 tdi 105 hp vw nin kendi araçlarında ortak kullandığı motordur.Burada eğer yeni çıkan araçlarda karşılaşılan kronik sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız, başım ağrısın istemiyorsanız, benim için kasanın yüzünün eskimiş olması önemli değil diyorsanız,leon sizi herşeyiyle tatmin edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN
    utku yav adam sonunda doğru bir başlık açmış bırak alsın leon u,c4 ü ne övüyorsungönlündeki aracı al immortal leon al bence için rahat etsin.

Ben kesinlikle o görüşteyim zaten. Belli ki arkadaş Leon'u alırsa psikolojik olarak daha mutlu olacak. Bu da önemli bir şey.
  • Görüş bildiren arkadaşların hepsine çok teşekkürler.
    Sonunda gönlümde yatan leon'u aldım ve mutluyum :-)
    Herkese keyifli ve emniyetli sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

Görüş bildiren arkadaşların hepsine çok teşekkürler.
    Sonunda gönlümde yatan leon'u aldım ve mutluyum :-)
    Herkese keyifli ve emniyetli sürüşler...

hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.

sabaha karşımı aldınız aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 21 Eylül 2011; 8:10:57 >
  • bence alınmaz megane hb edc daha mantıklı seat leon çok agresif çizgileri olan iç malzeme kalitesi vw çok aşağı olan bir araç birde dışaran bakınca serseri arabası havası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

bence alınmaz megane hb edc daha mantıklı seat leon çok agresif çizgileri olan iç malzeme kalitesi vw çok aşağı olan bir araç birde dışaran bakınca serseri arabası havası veriyor

Arkadaşım Megane EDC önerdiğinin farkında mısın?

Hem de VW grubu ve üstelik DSG'li bir araç yerine.!!!

Trafikte mi kaldın?

Ne oldu sana?

Biz tanıdığımız, sevdiğimiz Cihanair'i istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

bence alınmaz megane hb edc daha mantıklı seat leon çok agresif çizgileri olan iç malzeme kalitesi vw çok aşağı olan bir araç birde dışaran bakınca serseri arabası havası veriyor

Trafikte mi kaldın?

Ne oldu sana?

valla haluk kardeş oldum olası ben bu seatın sevemedim araçları dıştan çok güzel ama içi berbat hala direksiyon simidi yapmayı öğrenemediler içerde kullanılan malzeme çok kötü vs. vs. birde kasa değişcek yakın zamanda

onun için seat vw grubu arabası olarak görmüyorum ben zaten vw elini çekse seattan seat emin ol batar kimse almaz alan ya motoru yada dsg için alşıyor

• quote:

quote:

quote:

Trafikte mi kaldın?

Ne oldu sana?

valla haluk kardeş oldum olası ben bu seatın sevemedim araçları dıştan çok güzel ama içi berbat hala direksiyon simidi yapmayı öğrenemediler içerde kullanılan malzeme çok kötü vs. vs. birde kasa değişcek yakın zamanda

onun için seat vw grubu arabası olarak görmüyorum ben zaten vw elini çekse seattan seat emin ol batar kimse almaz alan ya motoru yada dsg için alşıyor

İstanbul'a ilk geldiğimde inşallah forumdan birkaç arkadaşla da buluşurum yine .

Bu sefer inşallah Kars vb yolculuğun olmaz da sen de gelirsin de sohbet ederiz arkadaşım.

Sende böyle olacağını tahmin etmediğimiz neler var daha acaba merak ediyorum.

Neyse, neyse, zaten konu sahibi arkadaş 3-4 mesaj önce Leon aldığını yazmıştı.

Benim bir önyargım yok zaten ve parasına göre iyi de bir araç.

Hayırlı olsun demek düşer arkadaşım.

Bak diyorum: HAYIRLI OLSUN

• Hayret kimse Lancia Delta dememiş, horoz kesmek lazım.
  • quote:

Sen daha geçenlerde "A3 ve Golf'ten sonra leon gelir." dememiş miydin?
  • Seçenek o kadar çokki tahminimce 50milyar civarı bişeyler bakıyorsun.

Karar ver al yok motor yok benzin takma bunları gözüne ne hoş geliyorsa onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Sen daha geçenlerde "A3 ve Golf'ten sonra leon gelir." dememiş miydin?

Yok hocam a3 golf megane hb leon siealamam bu leonu niye sevmedigimide aciklamistim
    Formdada benim yazilarimi not aliyorlar galiba ::)))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Trafikte mi kaldın?

Ne oldu sana?

İstanbul'a ilk geldiğimde inşallah forumdan birkaç arkadaşla da buluşurum yine .

Bu sefer inşallah Kars vb yolculuğun olmaz da sen de gelirsin de sohbet ederiz arkadaşım.

Sende böyle olacağını tahmin etmediğimiz neler var daha acaba merak ediyorum.

Neyse, neyse, zaten konu sahibi arkadaş 3-4 mesaj önce Leon aldığını yazmıştı.

Benim bir önyargım yok zaten ve parasına göre iyi de bir araç.

Hayırlı olsun demek düşer arkadaşım.

Bak diyorum: HAYIRLI OLSUN

Genelde icimde bir vw sevgisi var audi hayranim megane hb begeniyorum
    Bilmedigin ne olabilir mesala superb cok begeniyorum ama skoda uctu son zamanlarda en iyi ticari araclari reno yapar :;)))

• az yakıyorsa sorun değil bak keyfine
  • quote:

Yok hocam a3 golf megane hb leon siealamam bu leonu niye sevmedigimide aciklamistim
    Formdada benim yazilarimi not aliyorlar galiba ::)))

Çok net hatıylıyorum canım. Bak mesajı da aşağıya ekleyeyim.

quote:

Valla golf blue motion alirdim sizin yerinizde olsam en gec 6 ayda araba kapimda olurdu esp tutunda star stop kadar hersey var
    Sonucta arabaniz olurdu renoda sira yok ama arabada yok megane hb golf ve a3 ve leon ve gluetta sonra dusunulmeli bence benim siram sabit a3 golf leon bugun gordugum manzaradan sonra ASLA RENOYU Almam resmen arabanin heryeri soyulmustu ya 7 aylik araba daha

5 eylül de Haluk Abinin Megane başlığına yazmışsın bunu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.