style daha donanımlı , yarın istanbulda neredeyse 30 bin civarı araç satan tüm markaları dolaşacağız. Bu araç hakkında fikirleriniz neler , kullanan kullanmayan abilerimden yorumlar bekliyorum. teşekkürler.
Fiyat anlamında rekabetci ve uygun ancak aracın iç malzeme kalitesi oldukça düşük ve sıkıcı. Bununla birlikte ses yalitimi konusunda başarısız. Motor performans ve yakıt konusunda da cok birsey vaadetmiyor. Vw markasının kötü temsilcilerinden biri. Bu sınıfta benzinli ve belirttiğiniz fiyat seviyelerinde clio ve fiesta zorlanabilir ancak ıbiza biraz geride gibi geliyor. Test ettiğinizde siz de hak vereceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben copa plus kullanmıştım 2 hafta kadar.Oldukça beğpendim.Parasına göre tatlı, güzel sürüşü olan pratik bir araçtır.Tavsiye ederim.Lpg ile gayet güzel bir şekilde kullanabilirsiniz....Yalnız style öneriyorum....
i20 1.2 sense bakın bence seat ibizanın içi özellikle arkası çok dar gelmişti bana seçim sizin i20 sense de gündüz ledli farları, navigasyon sistemi gibi bir çok özellik mevcut motor güçleri neredeyse aynı gibi 0-100 de seatın 1 sn gibi daha kısa, yakıt tüketimi olarak seat ortalama 5.9 i20nin ise 4.9 litre lpg sizde binilebilir bence