Şimdi Ara

Seagate 500Gb Taşınabilir HDD 100Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün NT ye gitmiştik indirim varmış bugünden itibaren 1 hafta indirimde kalacakmış hiç kaçırmayın alın derim

• 4,5 tb film arşivim var bayağı pahalıya patlar yav
  • o zaman NAS sistem kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse
    o zaman NAS sistem kur

O ne hocam?
  • Seagate 1tb 75 tl ye almıştım
  • Bir ay önce 1.5 tb wd hdd hızlıal.com ve hepsiburada.com de 140 lira civarındaydı bir tane kaptım.500 gb için 100 tl fazla gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

quote:

o zaman NAS sistem kur

O ne hocam?

http://www.seagate.com/www/en-us/products/network_storage/blackarmor/
    buradan inceleyebilirsiniz ağ üzerinden 12tb a kadar hdd desteği sunabiliyor ama biraz pahalı bi sistemdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4,5 tb film arşivim var bayağı pahalıya patlar yav

peki konuyla ne ilgisi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Bir ay önce 1.5 tb wd hdd hızlıal.com ve hepsiburada.com de 140 lira civarındaydı bir tane kaptım.500 gb için 100 tl fazla gibi.

ama şu kısmını unutmayın ki sizinki 3.5" hayvan gibi ve yanında koca bir adaptörle kablo taşımak zorundasın.

ama konuda geçen alet 2.5" ve 30cm kablodan hem data aktarımı yapıyor hem de elektrik ihtiyacını karşııyor.

ben WD 2.5" 1TB için 180TL verdim ki aynı fiyata 3.5" 2TB satın alınabiliyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 15 Nisan 2011; 13:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Bir ay önce 1.5 tb wd hdd hızlıal.com ve hepsiburada.com de 140 lira civarındaydı bir tane kaptım.500 gb için 100 tl fazla gibi.

ama şu kısmını unutmayın ki sizinki 3.5" hayvan gibi ve yanında koca bir adaptörle kablo taşımak zorundasın.

ama konuda geçen alet 2.5" ve 30cm kablodan hem data aktarımı yapıyor hem de elektrik ihtiyacını karşııyor.

ben WD 2.5" 1TB için 180TL verdim ki aynı fiyata 3.5" 2TB satın alınabiliyordu..

Benim için kapladığı alan v.s çok da önemli değildi açıkcası.Nedeni , zaten ben okulum gereği o harddisk kadar boş ve dolu dvd taşıyordum.Yanımda olması gereken bilgiler dosyalar ve bir sürü şey için o kadar dvd yerine 3.5'' hdd taşımak daha avantajlı benim için.Labtop çantasınada rahatlıkla sığıyor bunlar.Hatta sık sık seyahat yaptığım halde şikayetçi değilim.

• quote:

quote:

quote:

o zaman NAS sistem kur

O ne hocam?

http://www.seagate.com/www/en-us/products/network_storage/blackarmor/
    buradan inceleyebilirsiniz ağ üzerinden 12tb a kadar hdd desteği sunabiliyor ama biraz pahalı bi sistemdir

Biraz mı ?

• quote:

Dün NT ye gitmiştik indirim varmış bugünden itibaren 1 hafta indirimde kalacakmış hiç kaçırmayın alın derim

Hangi modeli?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Benim için kapladığı alan v.s çok da önemli değildi açıkcası.Nedeni , zaten ben okulum gereği o harddisk kadar boş ve dolu dvd taşıyordum.Yanımda olması gereken bilgiler dosyalar ve bir sürü şey için o kadar dvd yerine 3.5'' hdd taşımak daha avantajlı benim için.Labtop çantasınada rahatlıkla sığıyor bunlar.Hatta sık sık seyahat yaptığım halde şikayetçi değilim.

ben de sürekli yanımda taşıdığım için 2.5"lik model tercih ettim. ağırlık veboyut olarak bariz farklı. üstelik priz arama derdide cabası. netbook kullanıcısı olmamdan dolayı da sürekli prizsiz ve mobil kullanıyorum ve çantama sığması da mümkün olmadığından tercih ettim.

tabi herkesin ihtiyaçlarına göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: predatoreren

quote:

Dün NT ye gitmiştik indirim varmış bugünden itibaren 1 hafta indirimde kalacakmış hiç kaçırmayın alın derim

Hangi modeli?

model bu ancak 100tl olan fiyat mağazalarda geçerli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.