Bildirim
seagate 1 tb harici hard disk arızası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
GARANTIYE VERIRSEN KESIN VERILER ZIYAN OLUR .Cunku kural varmıs ornek verıorm bı pc verdın garantıye ekrana goruntu gelmıyo dıye.Ekran kartı yanmıs degıstırmısler.Illa kı guncel drıverı kurmuyolar da format atıyolar.o yuzden once kutudan cıkar satadan tak.olmadı dısk kurtaran programlr var
-
öncelikle geçmiş olsun. diskinde donanımsal arıza oluşmuş olabilir. garantiye verirsen onlar sana ancak yeni bir disk verirler verilerin konusunda sana yardımcı olmazlar. Dataların senin için önemli ise veri kurtarma firmalarına gönder bence. Gönderceksen mydisk i tavsiye edebilirm sana. -
ARKADAŞLAR SAKIN SEAGATE HARD DİSK BİLGİSAYARLARINIZA KULLANMAYIN. 2 YIL GARANTİLİDİR....SEA GATE HARDDİSKLER PROBLEM CIKARIYOR... BEN İNTERNET CAFEM VAR 3 ADET HARDDİSK 1 ER HAFTA ARAYLA ARIZALANIRMI... BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TŞKR... -
quote:
Orijinalden alıntı: akrobat63
ARKADAŞLAR SAKIN SEAGATE HARD DİSK BİLGİSAYARLARINIZA KULLANMAYIN. 2 YIL GARANTİLİDİR....SEA GATE HARDDİSKLER PROBLEM CIKARIYOR... BEN İNTERNET CAFEM VAR 3 ADET HARDDİSK 1 ER HAFTA ARAYLA ARIZALANIRMI... BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TŞKR...
İlk olarak Türkçe öğren be adam , yapımında çalıştın heralde problem çıkarıyormuş . İşkembeden sallamayın ... -
yılların verdiği tecrübe ve her markayı da defalarca alıp deneyen biri olarak şunu belirteyim eninde sonunda her disk arızalanıyor
ne kadar kullanıp kullanmadıgınıza bağlı ama en geç arızalanan
bana göre seagate
her zaman yeni bır disk alma ihtiyacım olursa piyasadaki satıcıları dolaşıp fiyata göre tercih yapsam da bulabildiğim en ucuz seagate alıyorum
şu an çalışan 10 a yakın diskim var en az 5 tanesi seagatedir -
nedir bu milletin seagateden çektiği.. -
arkadaşlar forumda bir kaç yerde de yazdığım üzere geçen ay 2.5 1tb usb 3.0 seagate aldım 3 uncu kullanımımda bozuldu..bende vaybe sea gate de bozuluyormuş derken, bu akşam gezdiğim hdd bölümünde çok sayıda insan şikayetçi olduğunu gördüm..ilğinç geldi yazmak istedim...iade ettim başka marka model aldım -
Seagate servisi nerededir peki arkadaslar kendi internet sitelerinden bize ulaşın kısmında bile goremedim. urunu hepsiburada' dan almıştım. -
Veri kurtarma yapılır.
0505 403 35 80
mikail1313@gmail.com
http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=94826 -
Cevap vermek için belki çok geç ama aynı problemi yaşayanlar en azından faydalanır diye düşündüğüm için yazıyorum:
Eğer haricinin ledi yanmıyor ama içindeki diskin döndüğüne dair belirti varsa büyük ihtimalle haricinin bilgisayarla bağlantısını kuran çip hasarlanmıştır (aynı problem benim başıma da geldi). Çözümü çok basit; hemen haricinize uygun bir harici hard disk kutusu alıyorsunuz (maks. 20 TL - 30 TL civarında) ve haricinizi eski kutusundan çıkarıp buna takıyorsunuz.
Benim harici hard diskim de Seagate idi ve gerçekten o çiplerin ömürleri çok kısa. Ayrıca bazı sitelerde Samsung harddisk alın, Seagate almayın tarzı şeyler yazılmış. Ya arkadaş Samsung Hard diskler de zaten Seagate'e ait, aynı banttan çıkıyorlar.
http://www.theverge.com/2011/12/20/2648216/seagate-samsung-hdd-deal-complete
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X