Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL Satın Al 19 Ekim 2022 16:36 1 1 WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL MerhabaÜrünü geçen sene almıştım, artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.Garantisi devam etmektedir.Aşağıya ürünün sağlık durumunu gösteren resmi koyuyorum.Alan kişiye hayırlı olsun.Fiyatı 1.200 TL dir.Son zamanlarda pc piyasasına hakim değilim, fiyatı yüksek ise lütfen iletişime geçiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 32" 4K 144 HZ Monitörler (Gigabyte M32U ve LG UQ750P) Lian Li Dynamic Mini + Cooler Master V650 SFX GOLD Modüler [SATILDI] NOCTUA NH-D15S Chromax.Black - 2.500 TL [SATILDI] Asus Thor 850w P1 Güç kaynağı ( 8 Yıl Garantili)