Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Neo V kullanıcısıyım. Akşamüstü iş yerimden ICS'yi kurdum, güncelledim.
    Gözle görülür bir yavaşlama gözlemlemedim. Ancak sonradan yüklediğim beatifull widget çalışmıyor.
    Neo V ile birlikte gelen contact widget (fotoğraflı hızlı arama kaydı) ise tamamen yok olmuş durumda.
    Bunun haricinde bizim meteor gov tr'nin hava durumu widgeti kapanmaya zorluyor.
    Şimdilik sorunlar bunlar... Çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi akşamlar dileklerimle,

Önder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Hala net bir tarih yok değil mi ICS için arkadaşlar? Mayıs sonu deniyor ama. Etrafta ROM da dolaşıyormuş bizim Neo'lar için.

bende merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Hala net bir tarih yok değil mi ICS için arkadaşlar? Mayıs sonu deniyor ama. Etrafta ROM da dolaşıyormuş bizim Neo'lar için.

bende merak ediyorum...

Yok mu acaba başlıkta bilen? Geçen konuşuluyordu sanki ama kaçırdım.
  • beyler bi arkadas icin neo yu guncellemeye calistim ama guncellemeden sonra telefon kendi kendine kapanip acilmaya basladi baya ugrastim flashtoolla once rom yuklemeyi basardim sonra acilip kapanma olayi devam edince tekrardan yukleyim romu dedim ama yukleme bittikten sonra telefon acilmiyor simdi. acma tusuna basinca yesil bi isik yanio ole kalio telefon. flashtool teli goruo rom yukle diorum yapio ama tel acilmio israrla. sizce sorun ne olabilir.

birde telefonu bu haliyle servise gondersem bana sorun cikarirlarmi flashtool kullanmissin bozmussun falan gibi. ilk flashtool yuklemesi esnasinda bootlocker mi ne ole bi islem yaptim garanti kapsaminda sorun yaratirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

En son çıkan modellerin önce güncelleme alması kadar doğal bir şey yok. Neo V filan hala üretiliyor ve satışta sonuçta. Yazılım konusunda en iyi desteği Sony veriyor daha ne istiyorsunuz?

Ben de biliyorum.Ama biz üvey miyiz?Bir tek kamera farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Beyler hayırlı günler, kişileri sim karta nasıl taşıyorsunuz ya da direk nasıl sim karta kaydediyorsunuz? Birde burda neo ya uyumlu ürünler mevcuthttp://cepeksen.com/

Dostum hayırlı günler,

Kişiler menüsünü aç, oradan da alt menü tuşumuz olan, ekranın en altında 3 fiziksel tuşumuzdan en sağdakine bas. Karşına çıkan alt menülerden, kişileri içe aktar diye bir seçenek çıkar. Buna gir ve buradan sim karta aktar

Saol kardeşim deneyeceğim..

• Beyler ics ile kamera düzeliyor mu bilen var mı? iPhone 4s ile bugün neo mu kamera konusunda karşılaştırdık resmen neo ezildi ya.
  • bekleyelim de geç olsun yeter ki sorunsuz olsun.

neyse sabırrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

Beyler ics ile kamera düzeliyor mu bilen var mı? iPhone 4s ile bugün neo mu kamera konusunda karşılaştırdık resmen neo ezildi ya.

bence 4s ile bu telefonu kıyaslama dostum arada neredeyse 3 kat fiyat farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

quote:

Beyler ics ile kamera düzeliyor mu bilen var mı? iPhone 4s ile bugün neo mu kamera konusunda karşılaştırdık resmen neo ezildi ya.

3 kat mı ? Resmen hakaret yahu, 2 kat dahi yok
  • quote:

nasıl ya neonun kamerası olan kamera arc taki ile aynı değil mi arc 2011 yılı dünyanın en iyi kameralı telefonu seçildi :D iphonun parlak ekranı ve parlak resimleri yanıltıyor olabilir
  • Selam arkadaşlar...
    Tus kilidi acma slaydi sorun cikardi 2-3 kez surukleyince aciliyor-acilmiyor...
    Bisey yokken oldu..anlamadim...
    Cozum onerisi olan..ve ayni durum basina gelen...

Tskler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellon16

beyler bi arkadas icin neo yu guncellemeye calistim ama guncellemeden sonra telefon kendi kendine kapanip acilmaya basladi baya ugrastim flashtoolla once rom yuklemeyi basardim sonra acilip kapanma olayi devam edince tekrardan yukleyim romu dedim ama yukleme bittikten sonra telefon acilmiyor simdi. acma tusuna basinca yesil bi isik yanio ole kalio telefon. flashtool teli goruo rom yukle diorum yapio ama tel acilmio israrla. sizce sorun ne olabilir.

birde telefonu bu haliyle servise gondersem bana sorun cikarirlarmi flashtool kullanmissin bozmussun falan gibi. ilk flashtool yuklemesi esnasinda bootlocker mi ne ole bi islem yaptim garanti kapsaminda sorun yaratirmi

aga aynı olay x10 mini de başıma gelmişti napsam açılmıyodu en son se update center ı indirdim ona bağladım güncelleyip ilk günkü haline sıfırlattım telefonu yerinde olsam önce onu dener sonra servise gönderrirdim hoş servis garanti dışı dese bile yazılım güncellemeden 20 dolar falan alır ama ne gerek var

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Selam arkadaşlar...

Tskler...

bende de birkaç kez oldu ancak farkettim ki o tuşu slide yapmaya çalışırken elimin ufacık bir yeri ekranın başka bir yerine değiyor.. özellikle de tek elle açıyorsam. o zaman açılmıyor işte.. dikkat edin, öyle bir durum olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

quote:

3 kat fiyat farkı olması birşeyi değiştirmiyor.ikiside 8 mp fakat kamera lensleri farklı. Arc ile neo nun da kamera lensleri farklı. Neo gündüz güzel foto çekiyor fakat gece hüsran.
  • Şakaysa komik değil, şaka değilse çok komik
  • iphone 4s kamera olarak Xperia s ten bile iyi çoğu durumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Orijinalden alıntı: mellon16

beyler bi arkadas icin neo yu guncellemeye calistim ama guncellemeden sonra telefon kendi kendine kapanip acilmaya basladi baya ugrastim flashtoolla once rom yuklemeyi basardim sonra acilip kapanma olayi devam edince tekrardan yukleyim romu dedim ama yukleme bittikten sonra telefon acilmiyor simdi. acma tusuna basinca yesil bi isik yanio ole kalio telefon. flashtool teli goruo rom yukle diorum yapio ama tel acilmio israrla. sizce sorun ne olabilir.

aga aynı olay x10 mini de başıma gelmişti napsam açılmıyodu en son se update center ı indirdim ona bağladım güncelleyip ilk günkü haline sıfırlattım telefonu yerinde olsam önce onu dener sonra servise gönderrirdim hoş servis garanti dışı dese bile yazılım güncellemeden 20 dolar falan alır ama ne gerek var

usta sorunu çözdüm. mesele bootlocker mı nedir onun relock yapmaktaymış onu yapmadan sony güncelleme yapmıyor. dolayısıyla seus ve pc companion takılıp kalıyordu relock işleminden sonra düzelti telefon. teşekkür ederim ama sana da yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Selam arkadaşlar...

Tskler...

Marketten go locker yükle , tuş kilidini değiştiriyor ..tam aradığın çözüm değil ama iş görebilir
  • arkadaslar neo v forumunda millet isyanda.ics den sora wifi sorunu basladi dien ya da telefon cok agirlasti dienler var.ancak hicbir sorun yok hersey calisio telefon daha akici oldu dienlerde var.bu nsl is anlamadim.
  • 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.