Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (770. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözümü gayet basit. son cektiginiz fotografi hafiza kartindan silmemeniz gerekiyor. format bile atsaniz kaldigi yerden devam edecektir fotograf siralamaya. telefon normal olani yapiyor zaten. hafizada fotograf yoksa ilk fotografa 1 numarayi verir.
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bartına yolculuk yaptım, güneşli bir günde, merkezde güneş altında yürüyordum. Gözümü birden güneş aldı ve telefonu unutup elimi yüzüme götürmek isterken yokuş aşağı olan bir kaldırımda telefonu ileri fırlattım. Yaklaşık 5 6 metre zıplaya zıplaya giden telefona şans eseri kimse basmadı ama ben korkarak telefona doğru yürüdüm. Kafamda kuruyordum camı gitse şu kadar, kapağı kırılsa bu kadar diye. Sonucu merak eden olursa devamını yazarım
  • Merak ettik tabi...:-D

(hani dizileri tam yerinde bitirirler ya haftaya devami hesaabi:-D)
  • Bekliyoruz devamını.
  • @HanRa
    Hiç birşey olmamıştır birkaç ufak çizik dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

quote:

Orijinalden alıntı: ctd44

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

arkadaşlar size çok önemli bir sorum olacak.ben telefonla bol bol resim çekiyorum.belli bir sayıya ulaşıncada resimleri hafıza kartından alıp pc ye kopyalıyorum.çünkü hafıza akrtı doluyor.sonra tekrar dolup resimleri hafıza kartından pc ye atınca dosyaların ismi aynı olduğu için yanına(2) yazıyor isimlerine.böyle oluncada resimelr karmakarışık oluyor.mesela 35(5) resim var tam 35 nolu 5 tane resim var.şimdi tekrar atınca böyle devam ediyor.buna çözüm yok mu?en kötüsüde resimler saçma saçma sırayla dizilmiş oluyor.numaraları aynı olduğu için alkasız alakasız resimelr yan yana oluyor.iyice içindne çıkılmaz hal aldı.bundan sonra resimlerin kaldığı numaralardan devam etmesi için ne yapmalıyım.teşekkürler.lütfen açıklayıcı bilgi olsun.

ah be dostum yapıcan tek şey sağ tıkla sıralama ölçütü_tarih seçeceksin!!

keşke dediğin şeyi bende denememiş olsaydım ama nafile.tarihe göre sırala deyincede olmuyor.aynı isimden 5 tane dosya var artık karmakarışık resimler tek tek seçip düzelttim.şimdi asıl sıkıntı bundan sonra yeni çekeceğim resimler bari kaldığı numaradan devam etsin.her seferinde resimleri hafıza kartından silince yeni çektiğim resimlerin numarası DSC_0001 oluyor.böylece sıkıntı devam etmeye devam ediyor.

O zaman da her seferinde pcde yeni klasör oluştur.. Bu arada klasörün ismi de eklediğin tarih olsun :)

• Beyler hayırlı günler, kişileri sim karta nasıl taşıyorsunuz ya da direk nasıl sim karta kaydediyorsunuz? Birde burda neo ya uyumlu ürünler mevcuthttp://cepeksen.com/
  • herkese slm

ben yeni alacaktım ama bu ne hep sorun acaba almasam mı
    kafamı karıştırdınız siz alanlar memnunmusunuz
  • Eveeet olayın devamı,

Tam eğildim cihazı alıcam elime, tam da yüz üstü sürüklenmiş olsa ki cihaz ekranın üzerinde yerde duruyor. Aldım cihazı ve ayağa kalktım, sinirden telefona bakmıyordum, o derece umutsuzdum. Ama gölge bir yere geçtim ve telefonu incelemeye koyuldum. Sadece sd kart yerinden çıkmış ve kart hatası veriyordu. Sağına soluna,her bir yanına baktım. Dokunmatiği kontrol ettim, sensörleri kontrol ettim, seste de kamerada da bir problem yoktu. Arka kapakta sürüklenmeden dolayı sadece 2 tane kılcak çizik oluşmuş. Her açıdan baktım, 2 tane çizik oluşmuş sadece, kii düz bakınca görülmüyor, yandan bakıp iyice gözünüze sokarsanız görebiliyorsunuz. Hiçbir türlü zarara uğramadan bu kazayı atlattı. Sony'e güvendiğim için gerçekten pişman olmadım, sizlere de bu güveni aşılaması için bu olayı paylaşmak istedim

SS'ler ile de desteklemek isterdim ama elimde sadece SE Live Walkman var, bunda da AF olmadığı için görünteleyemedim

Not: Telefon 5-6 metre zıplaya zıplaya düşmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Beyler hayırlı günler, kişileri sim karta nasıl taşıyorsunuz ya da direk nasıl sim karta kaydediyorsunuz? Birde burda neo ya uyumlu ürünler mevcuthttp://cepeksen.com/

Dostum hayırlı günler,

Kişiler menüsünü aç, oradan da alt menü tuşumuz olan, ekranın en altında 3 fiziksel tuşumuzdan en sağdakine bas. Karşına çıkan alt menülerden, kişileri içe aktar diye bir seçenek çıkar. Buna gir ve buradan sim karta aktar

• quote:

Orijinalden alıntı: becurious

herkese slm

ben yeni alacaktım ama bu ne hep sorun acaba almasam mı
    kafamı karıştırdınız siz alanlar memnunmusunuz

Ben her konuda memnunum. Sormak istediğin bir şey varsa buyur
  • Türkiye Pc Companion ICS güncellemesi geldi diye duydum arkadaşlar. Haberiniz olsun
  • Bende demin baktım @XperiaTM herhalde xperia neo için gelmedi daha beklemedeyiz
  • evet arc s neo v ve ray için bunlar sanırım beklemedeyiz :D
  • Büyük bir heyecanla denedim ama daha yok güncelleme. Neo V ye gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 23 Nisan 2012; 18:33:18 >
  • Aynen yaa. Kullanıcı rami 350 mb oldu galiba, kuzenim güncellemiş, ondan öğrendim
  • Neo'da ICS kullanıyorum. Ram kullanımını merak edenler için...

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

Neo'da ICS kullanıyorum. Ram kullanımını merak edenler için...

kardeş kullandığın romun linkini atarmısın? ve memnunmusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Daha önce paylaşmıştım. Rom Hong Kong'dan sızdı.
    Tek sorun "sadece 2G" olarak kullanılamıyor. Arkadaşın yazdığına göre Neo V'de bu seçenek var. Belki resmi sürümde olur.
    Yüklemek için bootloader kilidi açık olması gerekiyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594041
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Daha önce paylaşmıştım. Rom Hong Kong'dan sızdı.
    Tek sorun "sadece 2G" olarak kullanılamıyor. Arkadaşın yazdığına göre Neo V'de bu seçenek var. Belki resmi sürümde olur.
    Yüklemek için bootloader kilidi açık olması gerekiyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594041

ilk fırsatta denerim herhalde :)

• 
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.