Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

Beyler ics ile kamera düzeliyor mu bilen var mı? iPhone 4s ile bugün neo mu kamera konusunda karşılaştırdık resmen neo ezildi ya.

bence 4s ile bu telefonu kıyaslama dostum arada neredeyse 3 kat fiyat farkı var

3 kat mı ? Resmen hakaret yahu, 2 kat dahi yok

yapma hocam iki kat fiyat farkı olduğu kesin bir gerçek fazlasıda var yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ics ile kamera düzeliyor mu bilen var mı? iPhone 4s ile bugün neo mu kamera konusunda karşılaştırdık resmen neo ezildi ya.

Şuanda carrefour fiyatı 1899 TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanda carrefour fiyatı 1899 TL

Neo da bin tl olduğuna göre arada 2 kat bile fark yokmuş. Kameralarda dağlar kadar fark var bu gerçek fakat kamera farkı için o kadar fazla para verilir mi bilinmez yalnız aradaki farka fujifilm in yarı prof makinelerinden alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Neo da bin tl olduğuna göre arada 2 kat bile fark yokmuş. Kameralarda dağlar kadar fark var bu gerçek fakat kamera farkı için o kadar fazla para verilir mi bilinmez yalnız aradaki farka fujifilm in yarı prof makinelerinden alınabilir.

Aynen dostum

Ama bu saatten sonra tek çekirdeğe para verilmez
  • Neo ne zaman bin tl oldu.İnsaf altın mı bu durduğu yerde değerlensin.
    4s ile arasında 2 kattan fazla fark vardır.O yüzden aynı kaliteyi beklemenin anlamı yok.
    Parası olan 4s alsın.Yoksa neo da idare eder.
  • quote:

quote:

Aynen dostum

Ama bu saatten sonra tek çekirdeğe para verilmez

Ya da söyle diyelim ios platformu için verilir android platformu için verilmez. Bende neo değilde çift çekirdekli bir telefon alabilirdim. Her seferinde söylüyorum neo nun üstüne tasarım tanımam biraz da maddiyatla da alakalı. Telefon işi zevke kalmış bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Neo ne zaman bin tl oldu.İnsaf altın mı bu durduğu yerde değerlensin.
    4s ile arasında 2 kattan fazla fark vardır.O yüzden aynı kaliteyi beklemenin anlamı yok.
    Parası olan 4s alsın.Yoksa neo da idare eder.

Neo sadece hepsiburada da 825 tl ye düştü o da sadece kırmızı kaldı diye. Şuan herhangi bir yere git bin tl nin altında 100 yerde 1 yerde bulursun.
  • Üretilmediği için öyledir.Yoksa neo v öyle uçuk fiyatlarda değil.
    İyi hoş telefonda 1000 tl verilmez.
  • Neo için android guncellemesi yayinlancak mi? 2.3.4 su an en guncel surum galiba yeni surum ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: taxofgod

Neo için android guncellemesi yayinlancak mi? 2.3.4 su an en guncel surum galiba yeni surum ne olacak?

4.0.3. yayınlanacak ama tam tarih bilinmiyor, Mayıs sonu diye tahmin ediyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 4s de kullandım. Oyle ahım şahım fark yok. Kaldı ki iphone a program yuklenemiyor. Paralı. Igo yu kullanıyorum , arkadaşım ben 20 kusur dolar verdim dedi, onda 4s var. Sonuç olarak ben neo dan çok memnunum. Ha param var ben alırım 4s diyene de birşey demem. Ama bence yazık gunah. O fiyat farkı ile gider ps alırım :)

• Geçen gun 102 ekran led tv ye bağladım çebi. Inanamadım görüntüye. Super valla. Sony hx1 kameram var. Neredeyse görüntü ve video kalitesi aynıydı. Tv de de kontrol etmek güzelmiş telefonu.

• Arkadaşlar eylülden beri bu telefonu kullanıyorum, şarj aletimi bi yerde unutmam sebebiyle 2 haftadır telefon kapalı bekliyordu. Neyse aldım şarjı taktım falan, 3g den youtube'da müzik dinlerken pat diye telefon kapandı. Şarj aletini ya da bilgisayarı bağlayınca kullanılıyor sadece, şarj edilmiyor, batarya %0 'ın üstüne çıkmıyor. Ne yapabilirim?

Baya bir araştırma yaptım hiç bir çözüm bulamadım. Bu arada telefona hiç özel bi yazılım falan yüklemedim, sadece SE'nin official güncellemelerini kurmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 26 Nisan 2012; 13:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 4s de kullandım. Oyle ahım şahım fark yok. Kaldı ki iphone a program yuklenemiyor. Paralı. Igo yu kullanıyorum , arkadaşım ben 20 kusur dolar verdim dedi, onda 4s var. Sonuç olarak ben neo dan çok memnunum. Ha param var ben alırım 4s diyene de birşey demem. Ama bence yazık gunah. O fiyat farkı ile gider ps alırım :)

iphone'a program yüklenemiyor derken?
    android'teki gibi ücretsiz olanlar kolayca yüklenemiyor derseniz ona tamam derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Arkadaşlar eylülden beri bu telefonu kullanıyorum, şarj aletimi bi yerde unutmam sebebiyle 2 haftadır telefon kapalı bekliyordu. Neyse aldım şarjı taktım falan, 3g den youtube'da müzik dinlerken pat diye telefon kapandı. Şarj aletini ya da bilgisayarı bağlayınca kullanılıyor sadece, şarj edilmiyor, batarya %0 'ın üstüne çıkmıyor. Ne yapabilirim?

Baya bir araştırma yaptım hiç bir çözüm bulamadım. Bu arada telefona hiç özel bi yazılım falan yüklemedim, sadece SE'nin official güncellemelerini kurmuştum.

sarjın tamamen boşalması, bu şekilde de uzun süre durması pek önerilmiyordu SE tarafından, kitapçıkta yazıyordu sanırım.. bu yüzden pilde bir sıkıntı olmuş olabilir.. ama emin değilim..

• quote:

Geçen gun 102 ekran led tv ye bağladım çebi. Inanamadım görüntüye. Super valla. Sony hx1 kameram var. Neredeyse görüntü ve video kalitesi aynıydı. Tv de de kontrol etmek güzelmiş telefonu.

walla hx1'i bilmiyorum ama bende hx5 var, full HD AVCHD video çekiyor, neo ile karşılaştırırsam kamerama ayıp etmiş olurum.. ama video kalitesi açısından neo'nun da muadilleri arasından sıyrıldığı bir gerçek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Geçen gun 102 ekran led tv ye bağladım çebi. Inanamadım görüntüye. Super valla. Sony hx1 kameram var. Neredeyse görüntü ve video kalitesi aynıydı. Tv de de kontrol etmek güzelmiş telefonu.

walla hx1'i bilmiyorum ama bende hx5 var, full HD AVCHD video çekiyor, neo ile karşılaştırırsam kamerama ayıp etmiş olurum.. ama video kalitesi açısından neo'nun da muadilleri arasından sıyrıldığı bir gerçek..

Makina bu, evet karşılaştırılamaz ayıp olur. Ama yine de süper derim.

Paralılar yüklenemiyor, crack yapılamıyor yani. Onu demek istedim.

• İnternet paketi yaptım ama bir sürü apn ayarı denediğim halde girmedi bende güncelleme yapayım bari belki rootladıktan sonra yanlış bir şeyi silmişimdir diye düşündüm 42 den 62 ye geçecektim. Önce sd kartı tamamen pcye attım sonra kartı pc den biçimlendirdim sonra telefonu fabrika verilerine sıfırladım sonra pc companionı açtım usbyle telefonu pcye bağladım ama pc companion telefonu görmedi windowsta sd kartı görmedi Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 26 Nisan 2012; 21:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

İnternet paketi yaptım ama bir sürü apn ayarı denediğim halde girmedi bende güncelleme yapayım bari belki rootladıktan sonra yanlış bir şeyi silmişimdir diye düşündüm 42 den 62 ye geçecektim. Önce sd kartı tamamen pcye attım sonra kartı pc den biçimlendirdim sonra telefonu fabrika verilerine sıfırladım sonra pc companionı açtım usbyle telefonu pcye bağladım ama pc companion telefonu görmedi windowsta sd kartı görmedi Ne yapmalıyım?

Telefon hiç tepki vermiyorsa flash tool ile güncelleme yap düzelir.
    Sorunu tam olarak anlayamadım çünkü.

• arkadaşlar telefonum wifi den evdeki modemi görmüyor. modem zyxel marka. üst komşudada aynı modemden olmasına rağmen onu görüyor evdeki modemi görmüyor sorun nedir aceba?
  • 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.