Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bende icsye geçtim neo v ile açıkcası şu ram konusunda iyileşme var gibi benim ram 340a geldi onun dışında daha çok ics ilk izledim oalrak tamamen şekilcilik gibi geldi bana bide tam oalrak neler gelecekti ics ile bilmediğim için inceledğim kadarıyla ilk izlenim dediğim gibi sadece görsellik bakımından değişiklik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

bende icsye geçtim neo v ile açıkcası şu ram konusunda iyileşme var gibi benim ram 340a geldi onun dışında daha çok ics ilk izledim oalrak tamamen şekilcilik gibi geldi bana bide tam oalrak neler gelecekti ics ile bilmediğim için inceledğim kadarıyla ilk izlenim dediğim gibi sadece görsellik bakımından değişiklik var

ram 300 lerde ise süper
  • Neo V de ICS ye geçen arkadaşların anlatımlarına göre ilk izlenimler genel olarak çok kasma olmadığı yönünde.anladığım kadarıyla kullanıcıya ayrılan ram miktarı da artmış yaklaşık 40-50 mb arası.ilk yükleme sonrası biraz kasma farkeden arkadaşlar telefonu restart yaptıktan sonra düzeldiğini söylüyor.Tabi PC Companion ile güncelenndiği zaman veri kaybı da olmuyormuş.Bence Neo kullanıcıları için de 1 hafta 10 gün içinde güncelleme dağıtılmaya başlar.Kaldı ki bu güncellemenin aynı zamanda çıkmamış olması da saçmalıktan öte bişey değil.sonuç olarak kameradan baska bir farkı olmayan 2 cihazdan bahsediyoruz.umarım en kısa sürede gelir de bizde nasipleniriz.
  • evet basta biraz sanki kasma oluyor gibi ama oda sistem tam anlamıyla bir kaç kapanıp açılınca düzeliyor benim ram toplam 340ta yaklaşık oalran kullanılan be boş olan 170-170 dağılmış durumda
  • Ram 340-350 arası değişiyor, kullanıcı rami arttırılmış durumda. Muhtemelen sistemin daha görsel ve daha ağır olmasından dolayı, kasmayı önlemek amacıyla kullanılan rami artırmışlar 2.3.4 sürümü ile aynı stabiliteye sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

ICS'den birkaç tane screenshot.

Menü
    http://img534.imageshack.us/img534/539/screenshot2012042320212.png

Widget seçimi
    http://img689.imageshack.us/img689/8118/screenshot2012042320210.png

Aramalar
    http://img706.imageshack.us/img706/3002/screenshot2012042320244.png

Telefon hakkında
    http://img827.imageshack.us/img827/6149/screenshot2012042320261.png

Sanırım görüntülü görüşme desteği halen gelmemiş
    Edit: gelmiş diyorlar neo v konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_silvan -- 24 Nisan 2012; 0:12:44 >

• yahu arkadaş neo v'ye daha az para vermedik diye mi ics bekliyoruz ne kadar saçma ya önce çıkana mı gelir sonra çıkana mı güncelleme anlamadım ya da bir ihtimal kamerayı düzeltmeye çalışıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

yahu arkadaş neo v'ye daha az para vermedik diye mi ics bekliyoruz ne kadar saçma ya önce çıkana mı gelir sonra çıkana mı güncelleme anlamadım ya da bir ihtimal kamerayı düzeltmeye çalışıyorlar...

Neo v deki sıkıştırma olayına el atmışlar galiba.daha önce 600-800 kb çekiyormuş şimdi gece çekimi bile 1.3 mb olmuş.

• çıkacaksa çıksın şu ics bekleye bekleye ağaç olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

çıkacaksa çıksın şu ics bekleye bekleye ağaç olduk

Sorma ya.Ben artık ROM yükleyerek deneyecem.geldiğinde de orj yüklerim.Bir kamerası farklı diye bu kadar bekletilmez ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

çıkacaksa çıksın şu ics bekleye bekleye ağaç olduk

Sorma ya.Ben artık ROM yükleyerek deneyecem.geldiğinde de orj yüklerim.Bir kamerası farklı diye bu kadar bekletilmez ki.

ammmaaaaa kamera güzelleşecekse 2 ay daha beklerim

• herkese iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var neo telefonumda galeriye girdiğimde (Arkadaşlardan) adlı bir klasör oluşmuş içinde bana ait olmayan fotolar var.Bunları ne yaptımsa silemiyorum.Yardımcı olursanız menmun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon1000

herkese iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var neo telefonumda galeriye girdiğimde (Arkadaşlardan) adlı bir klasör oluşmuş içinde bana ait olmayan fotolar var.Bunları ne yaptımsa silemiyorum.Yardımcı olursanız menmun olurum.

kardeşim "xperia içindeki facebook" yoluyla facebook hesabındaki resimleri galerinle senkronize etmişssin bu sayede facebook resimlerin ve face arkadaşlarının resimlerini görebilirsin eğer istemiyorsan hesaplar da ki xperia içindeki facebook hesabını ve face hesabını kaldır resimler gidecektir . daha sonra facebook açtığında senkronize etme seçeneğini seç düzelir.
    sorun böyle çözülmezse yüklemiş olduğun bir program bazen resim koyabiliyor kendiliğinden ama muhakkak ilk dediğimle sorun çözülecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Orijinalden alıntı: dragon1000

herkese iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var neo telefonumda galeriye girdiğimde (Arkadaşlardan) adlı bir klasör oluşmuş içinde bana ait olmayan fotolar var.Bunları ne yaptımsa silemiyorum.Yardımcı olursanız menmun olurum.

kardeşim "xperia içindeki facebook" yoluyla facebook hesabındaki resimleri galerinle senkronize etmişssin bu sayede facebook resimlerin ve face arkadaşlarının resimlerini görebilirsin eğer istemiyorsan hesaplar da ki xperia içindeki facebook hesabını ve face hesabını kaldır resimler gidecektir . daha sonra facebook açtığında senkronize etme seçeneğini seç düzelir.
    sorun böyle çözülmezse yüklemiş olduğun bir program bazen resim koyabiliyor kendiliğinden ama muhakkak ilk dediğimle sorun çözülecektir.

arkadaşın dediği gibi, telefonundan facebook'a girerken (en başta) senkronize et seçeneği işaretliyken "devam" demişsin.. o da bütün herkesi fotolarıyla kaydetmiş.. arkadaşın anlattığı yolu dene.. ek olarak galerideki o fotoların olduğu klasörü de sil..

• Sony yavaş yavaş desteğini bizden çekiyor mu?Nedir bu 5 le 8 e ayrımcılık.
  • En son çıkan modellerin önce güncelleme alması kadar doğal bir şey yok. Neo V filan hala üretiliyor ve satışta sonuçta. Yazılım konusunda en iyi desteği Sony veriyor daha ne istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

En son çıkan modellerin önce güncelleme alması kadar doğal bir şey yok. Neo V filan hala üretiliyor ve satışta sonuçta. Yazılım konusunda en iyi desteği Sony veriyor daha ne istiyorsunuz?

aynen katılıyorum.
    yalnız hepsine beraber aynı anda verse ne olurdu onu merak ediyorum.
  • sayın musti2307 teşekkür ederim sorunu dediğiniz gibi yaparak hallettim. İlginiz için teşekkürler
  • Hala net bir tarih yok değil mi ICS için arkadaşlar? Mayıs sonu deniyor ama. Etrafta ROM da dolaşıyormuş bizim Neo'lar için.
  • 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.