Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cernnn

usb tanımadığı için telefonu onar yapmayı denedim pc companiondan ama yine aynı şekilde teli kapayın ve usbye takın aşamasında telefonu tanımadığı için hiç bir şey yapamadım, servise mi götürsem acaba??

telefonun ayarlarında depolama modu vardı onun seçili olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: cernnn

usb tanımadığı için telefonu onar yapmayı denedim pc companiondan ama yine aynı şekilde teli kapayın ve usbye takın aşamasında telefonu tanımadığı için hiç bir şey yapamadım, servise mi götürsem acaba??

telefonun ayarlarında depolama modu vardı onun seçili olması lazım.

depolama modu derken yığın depolama modundan bahsediyorsanız o şekildeyken de bir sonuç alamadım. hiç bir durumda bilgisayar usbYi tanımıyor
  • Arkadaşlar telefonum korkunç ağırlaşmaya başladı,ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar telefonu yeniden başlattım saatin hanında H harfi ve aşağı yukarı ok vardı. Doğru işlem mi yaptım acaba ? Şuan wifisiz internete girebiliyorum ama facebooktan bildirimler vs geliyor. Bunu nasıl kesebilirim ?

h harfi 3g demek

H harfi 3.5G anlamına geliyor. 3G ile bağlanınca 3G, 2G ile bağlanınca E yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar telefonu yeniden başlattım saatin hanında H harfi ve aşağı yukarı ok vardı. Doğru işlem mi yaptım acaba ? Şuan wifisiz internete girebiliyorum ama facebooktan bildirimler vs geliyor. Bunu nasıl kesebilirim ?

h harfi 3g demek

H harfi 3.5G anlamına geliyor. 3G ile bağlanınca 3G, 2G ile bağlanınca E yazıyor.

H harfinin ne olduğunu belirtmek için söyledim o söylediklerini bende biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Kamera için farklı bir mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547958

iki gün önce uyguladım. çekilen resmin iso değerlerinde değişime sebep oluyor. 1-2 resimde denedim. öncesi ve sonrası şekilnde. ya tesadüfi titretmeden çekimden ötürü ya da psikolojik ya da harbiden ışığı arttırarak daha net çekim sağladı. açıkçası emin olamıyorum. sadece bir deneme yaptım. şu anda bantlı yani modlu.

nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz? biz de bi deneyelim :)

• gerçekten tavsiye ederim arkadaşlar bildirim menüsü çok güzel ve kullanışlı oluyor şarj göstergesi de ayrı bi güzel
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1477190

recovery mod ve root gerektiriyor.

root için
    http://www.karadere.com/blog/sony-ericsson-xperia-arc-android-telefonlari-root-yapmak-root-yapmak-nedir-neden-ihtiyac-duyulur-how-to-root-xperia-arc.html

recovery mod için
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-recovery-mod-yukleme-xperia-serisi

yapmak isteyip de yapamayan olursa burdan yazsın yardım ediyim

• quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

gerçekten tavsiye ederim arkadaşlar bildirim menüsü çok güzel ve kullanışlı oluyor şarj göstergesi de ayrı bi güzel

root için
    http://www.karadere.com/blog/sony-ericsson-xperia-arc-android-telefonlari-root-yapmak-root-yapmak-nedir-neden-ihtiyac-duyulur-how-to-root-xperia-arc.html

recovery mod için

Hocam bu Arc için sakata gelmeyelim sonra?

• linkteki resimleri de ben burda anlatmaya çalışırken inceleyin. vatandaş orda da başkalarına anlatmaya çalışıyor zaten.

en içteki cam dairenin (yani kameranın LENSİ) çevresinde 1 mm kadarcık ekstra bolluk kalacak şekilde yaklaşık 1 cm2 lik siyah bantı (keyfinize göre lens karesine yapıştıracak şekilde tabi) kesiyonuz. o resimlerdeki gibi bantın üzerinde bir süreliğine bastırıldığında iz bırakabilecek bir tükenmez kalem ucu gibi bişi bulun. bastırın. ölçtüğüm kadarıyla 3 mm lik bir ÇAP oluşmalı. onu maket bıçağı gibi bişeyle ne kadar düzgün yuvarlak olarak keserseniz o kadar kazançlı çıkarsınız. benimki az buz daireye benziyor çok da önemsemedim açıkçası.

ekstra bi kameram falan olmadığı için kaliteli resim çekip aktaramıyorum.

sanırım yeterince anlaşılır olmuştur? :o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

Arkadaşlar telefonum korkunç ağırlaşmaya başladı,ne yapmam lazım ?

play store dan avast antivirüs indir ya da dr.web indirip telefonu hafıza kartını tarat , sonra telefon hafızasında fazla uygulama varsa app2 sd programı ile hafıza kartına taşı ki burda amaç telefon hafızasını mümkün olduğu kadar az kullanmaktır. sonrasında ana ekranda kullandığın widgetlardan çok işine yaramayanları sil , yüklediğin uygulamaları gözden geçir ki fazladan ya da kullanmayacağın programlar varsa kaldırmalısın , bunlara rağmen hala kasıyor ise ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetler e gir boş ram miktarına bak kardeşim benimki ortalama 170 mb dadır sürekli girerim ve veri bağlantın kapalıyken bile çalışan uygulamalar vardır android sistemi bunları arka planda çalıştırır örneğin ; facebook 7mb , whatsapp 8mb , google haritalar 5mb ... civarında ram yerler bunları kullanmadığın zamanlarda uygulamaları yönet menüsünden direkt "kapanmaya zorla" dersen arkada çalışmaya devam etmez ve ram miktarın rahatlar...tüm bunları sıfır kullanıcıymışsın gibi düşünerek yazdım belkide hepsini yapıyorsundur tabi fakat bunları yapmana ve değişiklik olmamasına rağmen ya yazılım onarma işlemi yapacaksın ya da hafıza kartına girmiş bi virüs varsa ondan kurtulcaksın

• @solventh
    anlatım için teşekkürler. malzeme bulabilirsem deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

gerçekten tavsiye ederim arkadaşlar bildirim menüsü çok güzel ve kullanışlı oluyor şarj göstergesi de ayrı bi güzel

root için

recovery mod için

Hocam bu Arc için sakata gelmeyelim sonra?

sıkıntı yok ben yaptım bi sıkıntı çıkmadı yine de sen bilirsin

• quote:

linkteki resimleri de ben burda anlatmaya çalışırken inceleyin. vatandaş orda da başkalarına anlatmaya çalışıyor zaten.

en içteki cam dairenin (yani kameranın LENSİ) çevresinde 1 mm kadarcık ekstra bolluk kalacak şekilde yaklaşık 1 cm2 lik siyah bantı (keyfinize göre lens karesine yapıştıracak şekilde tabi) kesiyonuz. o resimlerdeki gibi bantın üzerinde bir süreliğine bastırıldığında iz bırakabilecek bir tükenmez kalem ucu gibi bişi bulun. bastırın. ölçtüğüm kadarıyla 3 mm lik bir ÇAP oluşmalı. onu maket bıçağı gibi bişeyle ne kadar düzgün yuvarlak olarak keserseniz o kadar kazançlı çıkarsınız. benimki az buz daireye benziyor çok da önemsemedim açıkçası.

anladım teşekkürler yalnız bunun kameraya yararı nasıl olur ki? mantığı ne?

• selam arkadaşlar bildiğiniz iyi çok fazla ram yemeyen antivirus programı var mı?
  • daha fazla ışık alınca daha biraz daha net resim çekiyor gibi bi mantık var. ama doğru mu yanlış bilemeyecem. 10-15 deneme yapılsa anca kesinleşir.
  • arkadaşlar kafayı yemek üzereyim neomdan gayet memnunum ama bir sorun yüzünden vedalaşmak zorunda kalıcam nerdeyse..
    telefonla konuşma yaparken konuşmanın başlarında karşı tarafın sesinde böyle 1-2 saniyelik parazitlenme gibi bir şey oluyor ve arada söylenilen kelimeleri duyamıyorum tekrar sormak zorunda kalıyorum bu her konuşmada 1-2 dakikada bir oluyor.Çağrı ayarları menüsünde gürültü giderme kutucuğunu işaretledim, kaldırdım ama değişen bir şey olmadı acaba ahizede bir sorun mu var yoksa bu sorun kullandığım gsm operatöründen dolayı mıdır (vodafone) .Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
  • quote:

linkteki resimleri de ben burda anlatmaya çalışırken inceleyin. vatandaş orda da başkalarına anlatmaya çalışıyor zaten.

buna benzer bişey biz n8 için geçen sene yapmıştık parlamayı azaltmak için.%100 olumlu sonuç almıştık.
    videodaki eleman benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 20 Mart 2012; 23:02:36 >

• Şu zoom olayı berbat ötesi ya bunları üretip test ederken hiç mi bakmıyorlar birde marifet gibi yazıyorlar tek ileri derece saçma bulduğum nokta bu cihazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim neomdan gayet memnunum ama bir sorun yüzünden vedalaşmak zorunda kalıcam nerdeyse..
    telefonla konuşma yaparken konuşmanın başlarında karşı tarafın sesinde böyle 1-2 saniyelik parazitlenme gibi bir şey oluyor ve arada söylenilen kelimeleri duyamıyorum tekrar sormak zorunda kalıyorum bu her konuşmada 1-2 dakikada bir oluyor.Çağrı ayarları menüsünde gürültü giderme kutucuğunu işaretledim, kaldırdım ama değişen bir şey olmadı acaba ahizede bir sorun mu var yoksa bu sorun kullandığım gsm operatöründen dolayı mıdır (vodafone) .Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

telefonun dinleniyor olmasın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Kamera için farklı bir mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547958

iki gün önce uyguladım. çekilen resmin iso değerlerinde değişime sebep oluyor. 1-2 resimde denedim. öncesi ve sonrası şekilnde. ya tesadüfi titretmeden çekimden ötürü ya da psikolojik ya da harbiden ışığı arttırarak daha net çekim sağladı. açıkçası emin olamıyorum. sadece bir deneme yaptım. şu anda bantlı yani modlu.

linkte adam sıkıştırma sorununu camera pro app i ile çözdüm dşyor. ama markette arattım oyle bir app yok..
    bir de ben şimdi kapagı açıp baktım kendiliğinden bant gibi bir sey var gibi.
    ektiğin fotoları koyarsan biz de bakalım.. xda daki fotolar baya iyi geldi bana..

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.