Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oy oy karışmış yine buralar karıştıranda yine aynı kişi
  • Yeter artık rica ediyorum. Şu konuya girdiğimde telefonla ilgili paylaşılan bilgiler görmek istiyorum. Son verin artık
  • Telefonum Neo V ama aynı olduğu için buraya yazdım. Vodafone'un 5 Nisana kadar interneti için mesaj attım kullanmaya başlayabilirsiniz mesajı aldım ama 3g nasıl açılıyor bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz ? Ayrıca 3g haricinde başka neleri açmak gerekiyor ?
  • Bak şimdi panpa lafıda oturttu iyi mi ne yapalım adam haklı beyler dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Telefonum Neo V ama aynı olduğu için buraya yazdım. Vodafone'un 5 Nisana kadar interneti için mesaj attım kullanmaya başlayabilirsiniz mesajı aldım ama 3g nasıl açılıyor bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz ? Ayrıca 3g haricinde başka neleri açmak gerekiyor ?

Kablosuz özelliği ayarlarda mobil ağlar var.oradan veri etkin yaparsan 3g açılır
  • quote:

Telefonum Neo V ama aynı olduğu için buraya yazdım. Vodafone'un 5 Nisana kadar interneti için mesaj attım kullanmaya başlayabilirsiniz mesajı aldım ama 3g nasıl açılıyor bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz ? Ayrıca 3g haricinde başka neleri açmak gerekiyor ?

Hocam ayarlar-kablosuz özelliği ve mobil ağlar-mobil şebekeler-şebeke seçimi-wcdma -ydı sanırsam- yani üç seçenek var işte biri yalnızca gsm diğeri yalnızca wcdma bilmem ne işte :) sen ikisinin olduğu seçeneği seç ki şebeke durumuna göre 3g olan yerde 3g hızında bağlanabilesin
  • quote:

Kablosuz özelliği ayarlarda mobil ağlar var.oradan veri etkin yaparsan 3g açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

quote:

veri etkin yaparsa 3g açılmaz internet açılır ki bağlantı ayarında 3g (wcdma) seçiliyse ve 3g orda çekiyosa 3g açılır tepedede "H" harfi çıkar 3g yoksa edge (2g) bağlanır "E" yazar niye bu kadar açtıysam olayı sanki bilmiyonuz la

• Veri etkin vs dediklerinizin hepsini yaptım ama sadece wifi ile bağlanabiliyorum.

• arkadaşlar 10 gündür motorola atrix ile bu tel arasında kalmıştım. bu gün yumdum gözümü bunu aldım , iyimi ettim kötümü bilmiyorum. yarım gün yeni gelen bataryadaki şarjla kullandım teli bu akşam şarj bitti kapattım şarja koydum ilk şarj en az 12 saat olması gerekiyormuş , sabaha kadar şarjda kalacak.

arkadaşlar bu gün teli aldıktan sonra forumda bu tel daha üretilmiyormuş diye bir konu okumuştum, kronik bir arızadan dolayımı yoksa ticaret politikasından dolayımı oldu bilgisi olan varmı acaba ?..

android 2.3.3 var sanırım , daha önce android hiç kullanmadım , ilk olarak yapmamı istediğiniz bir ayar yüklememi önerdiğiniz bir program varmı acaba arkadaşlar ?.. TEŞEKKÜRLER !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar 10 gündür motorola atrix ile bu tel arasında kalmıştım. bu gün yumdum gözümü bunu aldım , iyimi ettim kötümü bilmiyorum. yarım gün yeni gelen bataryadaki şarjla kullandım teli bu akşam şarj bitti kapattım şarja koydum ilk şarj en az 12 saat olması gerekiyormuş , sabaha kadar şarjda kalacak.

arkadaşlar bu gün teli aldıktan sonra forumda bu tel daha üretilmiyormuş diye bir konu okumuştum, kronik bir arızadan dolayımı yoksa ticaret politikasından dolayımı oldu bilgisi olan varmı acaba ?..

android 2.3.3 var sanırım , daha önce android hiç kullanmadım , ilk olarak yapmamı istediğiniz bir ayar yüklememi önerdiğiniz bir program varmı acaba arkadaşlar ?.. TEŞEKKÜRLER !..

Şarjını dolduktan sonra çıkartabilirsin eskide kaldı o 12-16 saat filan. İlk başlarda şarj az gidecektir alışmalısın.

Arızadan dolayı değil, ticaret politikası yeni ürünler

İlk olarak telefonunu güncelle.

• quote:

Veri etkin vs dediklerinizin hepsini yaptım ama sadece wifi ile bağlanabiliyorum.

Hat 3g ye açık olmaya bilir.bi pop istersen müşteri hizmetlerine
  • quote:

arkadaşlar 10 gündür motorola atrix ile bu tel arasında kalmıştım. bu gün yumdum gözümü bunu aldım , iyimi ettim kötümü bilmiyorum. yarım gün yeni gelen bataryadaki şarjla kullandım teli bu akşam şarj bitti kapattım şarja koydum ilk şarj en az 12 saat olması gerekiyormuş , sabaha kadar şarjda kalacak.

İlk olarak telefonu güncelle sonra Google Play den es file explorer indir dosya yöneticisi olarak. veri alışverişini de kapat kontör gitmesin. Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Şarjını dolduktan sonra çıkartabilirsin eskide kaldı o 12-16 saat filan. İlk başlarda şarj az gidecektir alışmalısın.

teşekkürler güncellemeyi nasıl yapıcam :)

programmı yüklemeliyim yoksa telden net üzerinden mi acaba ?..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

teşekkürler güncellemeyi nasıl yapıcam :)

programmı yüklemeliyim yoksa telden net üzerinden mi acaba ?..

usb ile pc ye bağla telefonda çıkan seçenekte yükle yi seç

• Arkadaşlar telefonu yeniden başlattım saatin hanında H harfi ve aşağı yukarı ok vardı. Doğru işlem mi yaptım acaba ? Şuan wifisiz internete girebiliyorum ama facebooktan bildirimler vs geliyor. Bunu nasıl kesebilirim ?
  • Lazminator; hayırlı olsun...telefonun şarj kablosu aynı zamanda usb olarak kullanılıyor.usb kablosunu pc ye tak..Öncelikle wifi nin açık olmasına dikkat et...bilgisayarına sony pc companıon yüklenecek..sonra telefonunu usb nin diğer tarafına tak...yeni güncelleme bulundu diyecek...tamam de...pc seni yönlendiriyor zaten...bir süre sonra bakmışsınki telefonunu güncellemişsin....güle güle kullan....
  • quote:

Arkadaşlar telefonu yeniden başlattım saatin hanında H harfi ve aşağı yukarı ok vardı. Doğru işlem mi yaptım acaba ? Şuan wifisiz internete girebiliyorum ama facebooktan bildirimler vs geliyor. Bunu nasıl kesebilirim ?

h harfi 3g demek

• arkadaşlar bilgilendirmeler için çok teşekkürler , sizlere danışırken bir yandan da herşeyi devletten beklememek gerek diyerekten kendim googleden güncelleme aramaları yapıp neyi nasıl yapacağıma dair veriler bulmaya çalışıyorum ama açılan konuları okudukça kafam o kadar karıştıki ;

Bootloader Kilidi,
    Firmware (Rom) Yükleme Işlemi ,
    Xperia Neo Root & OC işlemi ,

vs. gibi bir dünya güncelleme ve arar işlemleri buldum. bunları yapmak şartmı yaparsam tel daha iyimi daha verimlimi çalışır arkadaşlar ?..

yoksa

quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Lazminator; hayırlı olsun...telefonun şarj kablosu aynı zamanda usb olarak kullanılıyor.usb kablosunu pc ye tak..Öncelikle wifi nin açık olmasına dikkat et...bilgisayarına sony pc companıon yüklenecek..sonra telefonunu usb nin diğer tarafına tak...yeni güncelleme bulundu diyecek...tamam de...pc seni yönlendiriyor zaten...bir süre sonra bakmışsınki telefonunu güncellemişsin....güle güle kullan....

ezbiderli
    arkadaşımızın dediği gibi basit birk aç işlemle yapacağım güncelleme de aynı hesabamı geliyor ?.. yukarda saydığım işlemler ne oluyor bu basit yükleme işlemi ne oluyor , bu kısım kafamı karıştırdı yani bu kadar basitse yukardaki işlemleri neden yapıyorlar anlamadım !..

bilgilendirmeler için çok teşekkürler bu arada arkadaşlar !..

• bootloader kilidi,root falan ben daha o işlere bulaşmadım açıkcası....şimdilik kullanıp neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum..bence sende onlar için acele etmesen iyi olur..biraz daha profesyonelleştikten sonra o işlere bulaş derim...
    google play storeden uygulamalar indir,onları kur,beğenmedin kaldır..launcher yükle,kur kaldır bence bir süre bunları tecrübe edindikten sonra,,, sonrası zaten gelir ....bi de bakmışsın uzman olmuşsun....telefonun keyfini çıkar....burayı günlük takip etmende fayda var...
  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.