Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Lazminator; hayırlı olsun...telefonun şarj kablosu aynı zamanda usb olarak kullanılıyor.usb kablosunu pc ye tak..Öncelikle wifi nin açık olmasına dikkat et...bilgisayarına sony pc companıon yüklenecek..sonra telefonunu usb nin diğer tarafına tak...yeni güncelleme bulundu diyecek...tamam de...pc seni yönlendiriyor zaten...bir süre sonra bakmışsınki telefonunu güncellemişsin....güle güle kullan....

teşekkürler kardeş, yani diyorsun ki bu işlemide yapsan tel güncelleniyor öylemi ?...

diğer işlemler sonrasının işi !..
  • ics ne zaman geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Lazminator; hayırlı olsun...telefonun şarj kablosu aynı zamanda usb olarak kullanılıyor.usb kablosunu pc ye tak..Öncelikle wifi nin açık olmasına dikkat et...bilgisayarına sony pc companıon yüklenecek..sonra telefonunu usb nin diğer tarafına tak...yeni güncelleme bulundu diyecek...tamam de...pc seni yönlendiriyor zaten...bir süre sonra bakmışsınki telefonunu güncellemişsin....güle güle kullan....

teşekkürler kardeş, yani diyorsun ki bu işlemide yapsan tel güncelleniyor öylemi ?...

diğer işlemler sonrasının işi !..

ben 6 aydır kullanıyorum bu telefonu, o bahsettiğin işlemlerin hiçbirini yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. ayrıca telefonunu sadece pc companion değil menudeki update center bölümünden de güncelleyebilirsin.. telefon bikaç kez kendiliğinden açılır kapanır bu işlem sırasında batarya filan çıkarmaya kalkışma, sabret bekle.. ama tabii ki wi-fi ile bağlanmaya dikkat et.. telefonunun şarjı dolu olsun..

ha bu arada şarj demişken, yukarıda yazmışsın 12 saat şarj edilmesi gerekiyor diye ama o işler nokia 3310 zamanında kaldı.. sen istersen 24 saat şarjda tut, 2 saat sonra telefonun şarj olunca otomatik olarak elektrik ile bağlantısını kesiyor, şarj olmuyor.. yeni nesil pillerde şarj olunca çıkar şarjdan. sık sık şarj et. bitmesini bekleme... sony ericsson da bu yöntemi öneriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 20 Mart 2012; 9:11:15 >

• telefonu iki günüdür hiç kurcalaymadım yoğunluktan sadece 37 saatte 15 sms atmısım 3-5 dk görüşme yapmısım 2. bi telefonum oldugu için onunla konuşuyorum bugün kalan sarja baktıgımda 37 saat sonunda tabi 24 saat açık %87 görünce şaşırdım demekki kullanmasak 5 gün bekleyebilicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

ics ne zaman geliyor?

Mayıs başında Türkiye'de yayınlanmaya başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

telefonu iki günüdür hiç kurcalaymadım yoğunluktan sadece 37 saatte 15 sms atmısım 3-5 dk görüşme yapmısım 2. bi telefonum oldugu için onunla konuşuyorum bugün kalan sarja baktıgımda 37 saat sonunda tabi 24 saat açık %87 görünce şaşırdım demekki kullanmasak 5 gün bekleyebilicek

Beklemez mi ben 5günün üstüne çıktığını gördüm:-)
  • Çok kurcalamadığım zaman 3 gün dayanıyor...% 30 un altına düşünce mutlaka şarj ederim...
  • ics ile tam olarak ne geliyor acaba nette baktığım sadece şekil gibi geliyor.
  • şarj konusunda gerçekten memnunum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 20 Mart 2012; 16:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

ics ile tam olarak ne geliyor acaba nette baktığım sadece şekil gibi geliyor.

Baya değişiklik var.http://shiftdelete.net/android-4.0.2-ics-video-inceleme-35425.html İzleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Kamera için farklı bir mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547958

detaylı açıklarsan iyi olur işe yarar bişeye benziyo
  • telefonu bilgisayara bir türlü bağlayamıyorum, usb aygıtı tanınmadı diyor, pc companion ve media go yu yükledim sorun çözülmüş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cernnn

telefonu bilgisayara bir türlü bağlayamıyorum, usb aygıtı tanınmadı diyor, pc companion ve media go yu yükledim sorun çözülmüş değil.

Diger usb girislerini deneyin.. Ya da baglandignda telefnda bildrm cubugunu asagi indirerek baglanti modunu degistirin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Kamera için farklı bir mod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547958

iki gün önce uyguladım. çekilen resmin iso değerlerinde değişime sebep oluyor. 1-2 resimde denedim. öncesi ve sonrası şekilnde. ya tesadüfi titretmeden çekimden ötürü ya da psikolojik ya da harbiden ışığı arttırarak daha net çekim sağladı. açıkçası emin olamıyorum. sadece bir deneme yaptım. şu anda bantlı yani modlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

telefonu bilgisayara bir türlü bağlayamıyorum, usb aygıtı tanınmadı diyor, pc companion ve media go yu yükledim sorun çözülmüş değil.

Diger usb girislerini deneyin.. Ya da baglandignda telefnda bildrm cubugunu asagi indirerek baglanti modunu degistirin..

diğer usb girişinde de durum aynı ayrıca bildirim çubuğunda da her hangi bir bildirim yok usb bağlantı modum da medya aktarımında anlamadım ben bu işten.
  • Galerideki fotograflari saklmk icn bildgnz bir uygulama var mi quickpic disinda? Quickpic dosyayi sakliyor direk, fotograf secimi yapamiyoruz..
  • quote:

quote:

quote:

diğer usb girişinde de durum aynı ayrıca bildirim çubuğunda da her hangi bir bildirim yok usb bağlantı modum da medya aktarımında anlamadım ben bu işten.

Bilgisayardan kaynaklanan bi problem oldgnu dusunyrm.. Baska pc de denemkte fyda var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayardan kaynaklanan bi problem oldgnu dusunyrm.. Baska pc de denemkte fyda var

diğer bilgisayarlarda da denediğinde uygun sürücünün yüklenemediği uyarısını veriyor.kendi bilgisayarımda pc companion olmasına rağmen tanımıyor enteresan.

• usb tanımadığı için telefonu onar yapmayı denedim pc companiondan ama yine aynı şekilde teli kapayın ve usbye takın aşamasında telefonu tanımadığı için hiç bir şey yapamadım, servise mi götürsem acaba??
  • 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.