Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mp3 indirebileceğimiz program var mı bildiğiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Mp3 indirebileceğimiz program var mı bildiğiniz ?

easy mp3 download var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

quote:

easy mp3 download var

Network Error hatası veriyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sharpie

N8 videosundaki kullandığınız malzemeyi nerden temin edebilirim.

Siyah bir kağıtla bugün deneme yaptım. Hiç bir değişiklik olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

easy mp3 download var

ben kullanıyorum sorun çıkarmadı hiç
  • quote:

quote:

quote:

quote:

easy mp3 download var

ben kullanıyorum sorun çıkarmadı hiç

Hayda. Ben de geçen haftaya kadar kullandım sorun yoktu. 1 haftadır bu hatayı alıyordum. Yeniden kurayım bakayım

• daha yeni 3 şarkı indirdim sorun yok easy mp3 downloaderde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

Arkadaşlar telefonum korkunç ağırlaşmaya başladı,ne yapmam lazım ?

play store dan avast antivirüs indir ya da dr.web indirip telefonu hafıza kartını tarat , sonra telefon hafızasında fazla uygulama varsa app2 sd programı ile hafıza kartına taşı ki burda amaç telefon hafızasını mümkün olduğu kadar az kullanmaktır. sonrasında ana ekranda kullandığın widgetlardan çok işine yaramayanları sil , yüklediğin uygulamaları gözden geçir ki fazladan ya da kullanmayacağın programlar varsa kaldırmalısın , bunlara rağmen hala kasıyor ise ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetler e gir boş ram miktarına bak kardeşim benimki ortalama 170 mb dadır sürekli girerim ve veri bağlantın kapalıyken bile çalışan uygulamalar vardır android sistemi bunları arka planda çalıştırır örneğin ; facebook 7mb , whatsapp 8mb , google haritalar 5mb ... civarında ram yerler bunları kullanmadığın zamanlarda uygulamaları yönet menüsünden direkt "kapanmaya zorla" dersen arkada çalışmaya devam etmez ve ram miktarın rahatlar...tüm bunları sıfır kullanıcıymışsın gibi düşünerek yazdım belkide hepsini yapıyorsundur tabi fakat bunları yapmana ve değişiklik olmamasına rağmen ya yazılım onarma işlemi yapacaksın ya da hafıza kartına girmiş bi virüs varsa ondan kurtulcaksın

Kardeş,NQ mobile security diye bir program kullanıyorum virüs için.Gayet iyi çalışıyor ve her programı açmadan denetliyor.Dediğin gibi tel hafızasındaki programların hepsini sd carda aldım ama bazı programlar taşınmıyor.Dediğin gibi app sd2 programını eğer indirirsem heralde ,o taşınmayan programları sd carda atabilecem ama sana sormak istediğim eğer o programı indirirsem telefonu rootlamış mı olacam ? çünkü telefona root falan yapmak istemiyorum.çok sağol grşmk üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

OC diye bi olay varmış işlemci hızını artırıyormuş. tavsiye edilir mi? zararı var mı? ve bunu nasıl yapabilirim? superoneclick le rootlu şuan neom.

Rootlu cihazlar OC (overclock) oluyor zaten. Normalde işlemcinin çalışma aralığı 400 mhz-1 ghz gibi ama OC ile bu değerleri değiştirebiliyorsun. Ör. 200 mhz-1,5 ghz. Tabi işlemci hızını arttırmak daha iyi performans verir ama pilin hızlı tükenmesine, işlemcinin yanmasına neden olabilir. O yüzden tavsiye etmem.
  • Slm arkadaşlar
    Epeydir pcden gir(e)miyorum nete..
    Su kameraya yaptiginiz uygulamayi goremedim.pek anlamadim.bi ara bakcam:-)
    Ben tlf veri iletimindeki H nin 3.5g oldugunu bilmiyordum.
    Nadiren edgeye dusuyor ama hic 3g yazdigini gormedim...sürekli H ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Arkadaşlar telefonum korkunç ağırlaşmaya başladı,ne yapmam lazım ?

play store dan avast antivirüs indir ya da dr.web indirip telefonu hafıza kartını tarat , sonra telefon hafızasında fazla uygulama varsa app2 sd programı ile hafıza kartına taşı ki burda amaç telefon hafızasını mümkün olduğu kadar az kullanmaktır. sonrasında ana ekranda kullandığın widgetlardan çok işine yaramayanları sil , yüklediğin uygulamaları gözden geçir ki fazladan ya da kullanmayacağın programlar varsa kaldırmalısın , bunlara rağmen hala kasıyor ise ayarlar-uygulamalar-çalışan hizmetler e gir boş ram miktarına bak kardeşim benimki ortalama 170 mb dadır sürekli girerim ve veri bağlantın kapalıyken bile çalışan uygulamalar vardır android sistemi bunları arka planda çalıştırır örneğin ; facebook 7mb , whatsapp 8mb , google haritalar 5mb ... civarında ram yerler bunları kullanmadığın zamanlarda uygulamaları yönet menüsünden direkt "kapanmaya zorla" dersen arkada çalışmaya devam etmez ve ram miktarın rahatlar...tüm bunları sıfır kullanıcıymışsın gibi düşünerek yazdım belkide hepsini yapıyorsundur tabi fakat bunları yapmana ve değişiklik olmamasına rağmen ya yazılım onarma işlemi yapacaksın ya da hafıza kartına girmiş bi virüs varsa ondan kurtulcaksın

Kardeş,NQ mobile security diye bir program kullanıyorum virüs için.Gayet iyi çalışıyor ve her programı açmadan denetliyor.Dediğin gibi tel hafızasındaki programların hepsini sd carda aldım ama bazı programlar taşınmıyor.Dediğin gibi app sd2 programını eğer indirirsem heralde ,o taşınmayan programları sd carda atabilecem ama sana sormak istediğim eğer o programı indirirsem telefonu rootlamış mı olacam ? çünkü telefona root falan yapmak istemiyorum.çok sağol grşmk üzere.

Hayır kardeşim rootlamış olmuyosun zaten bu teleefonun kendi özelliği app2sd sadece taşınabilecek program listesini sana sunar sende elle taşırsın olay bu root falan yok bende karşıyım o olaya her program taşınmıyor evet telefonla birlikte gelenler ve sonradan yüklediğin bazı temel programlar sadece tel hafızasında çalışabiliyor.
    Nq mobile kurmuştum bende her indirdiğimde tarıyor temiz diyor bi yandan da ram yiyor o sebepten ayda bir bi anti virüs indirip taratıyom yetiyor

• http://199.91.153.73/dp3lm1d0t8mg/dhhpc694uon05so/Yandex+Shell+Tr.apk Forumda paylaşıldımı bilmiyorum ama tam aradığım programın tam sürümü sizlede paylaşayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay dan full kasa alan varsa pm atsın.

aynen pm alırsan bana da atarmısın hocam değiştircem ben teleservice ve asya telekom aramayı hep unutuyorum oralara sordunuz mu siz ?

Bizim milletimize yaranilmiyor dostum. Adama sipariş ver fazlasını bile veririm dedim güvenmiyorum dedi. Hiç işimiz yok buraya gelip saatlerce yardımlasip milletten neo kasası çalcaz sanki

teleservice ararım yarın sana fiyat hakkında bilgi veririm yapcak bişey yok alsak bile kasa değişimi o kadar kolay bişey değil bilmeyen için benim önce bir deneyemim oldu çok başardığım söylenemez

dostum kasayı alalım takması kolay. sen bana bilgileri verirsin.

bugün aradım teleservice 100 tl dediler dostum

Eyvallah sağolasin. Artık ebay dan bulmaya çalışacaz kasayı.

asya telekomda 82 tl dedi.

• Easy mp3 downloaderi indirdim ve çalışıyor. Sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 22 Mart 2012; 10:58:11 >
  • Selam arkadaşlar, İki sorum olacak
    1- Telden resimli mesaj yollamaya çalışıyorum gönderilmek üzere sıraya alındı diyor 2 gündür yerine ulaşmadı. Daha önce normal gitmişti. Neden şimdi böyle olmuş olabilir?
    2- Telden maillerimi kontrol ediyorum kimilerini saklıyor kimilerini siliyorum fakat evdeki bilgisayardan maillerimi açtığımda maillerin durduğunu görüyorum. Orada sildiklerimde telde aynı duruyor. Neden sildiklerim heryerden silinmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

@sharpie

N8 videosundaki kullandığınız malzemeyi nerden temin edebilirim.

Siyah bir kağıtla bugün deneme yaptım. Hiç bir değişiklik olmadı.

bildiğin basit sticker.
    ORACAL marka genelde reklamcılarda kumaş gibi top halinde satılan ve sticker makinalarında kesilen sticker.oracal 641.
    eski çalıştığım yerde vardı ve bilgisayardan ölçüleri girince istediğin şekilde kesiyordu makine.elle hiçbirşekilde o kadar düzgün kesemessin.o zamanlar bir sürü yapıp o başlıktaki arkadaşlara dağıtmıştım.
    yalnız biz bu stickeri n8 kamerasındaki parlama için yapmıştık ve olmuştu.neo'da daha güzel foto çekmek için yapılması olayı biraz saçma geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 22 Mart 2012; 14:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

http://199.91.153.73/dp3lm1d0t8mg/dhhpc694uon05so/Yandex+Shell+Tr.apk Forumda paylaşıldımı bilmiyorum ama tam aradığım programın tam sürümü sizlede paylaşayım dedim.

Bu uygulamayı yükledim telefon kafayı yedi grafikler birbirine girdi zor çıktım uygulamadan sizde de böyle oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

quote:

http://199.91.153.73/dp3lm1d0t8mg/dhhpc694uon05so/Yandex+Shell+Tr.apk Forumda paylaşıldımı bilmiyorum ama tam aradığım programın tam sürümü sizlede paylaşayım dedim.

Bu uygulamayı yükledim telefon kafayı yedi grafikler birbirine girdi zor çıktım uygulamadan sizde de böyle oldu mu?

Gayet güzel çalışıyor ben memnunum şimdilik.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bende yükledim çokda iyi çalıştıda 69mb ram kullanıyor ya rica etsem kullandığı ram miktarlarını paylaşır mısınız ? bu arada ana ekran sayısını ve widgetlarıda sildim buna rağmen 69mb kullanımda

• quote:

quote:

quote:

Görsellik ve kişiselleştirilebilme açısından çok güzel bi uygulama...ancak ne varki acayip ram yiyor..ne zaman baksam 90 - 95 MB yer kaplıyor...Birde bu launcheri kullandığım zaman pil süresi daha da kısalıyor...

• 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.