Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

Beyler vodafonluyum. 100 mb internet paketi kullanıyorum ayda 8 TL. Avea ya geçersem genç paket 500 dk konuşma + 1.000 sms + 1 gb internet faturasız hatlara ayda 20 TL. Sizce aveaya geçiyim bu kampanya ne kadar sürer ?

Kusura bakmayın ama burası Neo başlığı. Avea bölümünde sorsanız sorunuzu...

fırsatın varken ve zam ngelmeden geç dostum.fiyat ve hız gayet iyi.ben kullanıyorum çok memnunum.1 sene kullan sonra 1000 sms ve 1 gb net devam ediyor ama 500 heryöne iptal olup,avea içi 1000 dk oluyor

1 sene iyiymiş.

• bugun .62 ye yükseltip root yapacaktım. lanet olsun .62 ye. ekmek arası dondurmayı bekleyeyim en iyisi. şurda 2 ay kald.
  • beyler kızmayın ama bişi soracağım belki önceden sorulmuştur ama göremedim. ben şimdi neo yu root etsem ilerleyen zamanda atıyorum ekranı kırılsa servise verirken root u bozup orjinal yazılım yükleyebiliyomuyum? ve de ics e güncellermiyim rahat
  • Bu rootlu tlf ların garanti kapsamı dışında kalacağıda bir tevatür gibi dolaşıp duruyor ama
    ben daha hiç bir forumda (yabancı forumlar dahil) bundan ötürü geri çevrildiğini okumadım.
    Aksine biriki yerde parça değişiminde özellikle rootla ilgilenmediklerini okudum.

Ha içim rahat olsun diyorsanız,unroot yapıp gönderirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

quote:

quote:

quote:

Lütfen yardım!!!

Daha önce de sordum, maalesef bir yanıt alamadım. Veri gönderimini kökten nasıl kesebilirim? Ayarı veya bunu engelleyen bir program var mı? Her ay faturadan geçiriyor Avea...

Veri trafiği widget'ını ana ekrana ekleyin. İnterneti basitçe kapatıp açabilirsiniz.

Yaptım bunu, ama yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi tekrar tekrar açılıyor kendi kendine. Yok mu bunun kökten çözümü?

Veri iletişimini kapatınca yukarıdaki oklar kalkmıyor mu? Kapattıktan sonra otomatik olarak açılmaması gerekir. Ben de dediğiniz gibi tekrar açılma olmuyor.

Oklar kalkıyor, ama tekrar açılıyor. Ben kapatıyorum, o açılıyor. Sanırım uygulamalardan biri (veya birkaçı) bağlanıyor. Hangisinin bağlandığını bilsem, o uygulamayı kapatacağım, ama onu da bilmiyorum.

ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-mobil ağlar-veri etkin (dolaşımda otomatik bağlan) - veri iletişimi kutucuklarındaki tıkları kaldır sonrasında arkadaşın dediği gibi veri etkin widgetını ekle kullancaın zaman aç kullanmadıında kapat hiçbir uygulama duymadımki kafaasına göre kapalı interneti açsın :) yani bağlantı yok diye hata verir bağlanmak istesede onun üstüne arka plan veri trafiğini ve otomatik güncellemeyi kaldır baktın hala çalışan bir program var durmaya zorla de baktın olmadı programı kaldır oda olmadı

Çok teşekkür ederim. Veri etkin kutucuğundaki işareti kaldırdım, 3-4 saattir bir bağlantı olmadı. Acemilik böyle oluyor demek ki. Yine bağlanma olursa diğer yöntemleri de denerim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Circles

beyler kızmayın ama bişi soracağım belki önceden sorulmuştur ama göremedim. ben şimdi neo yu root etsem ilerleyen zamanda atıyorum ekranı kırılsa servise verirken root u bozup orjinal yazılım yükleyebiliyomuyum? ve de ics e güncellermiyim rahat

Evet hocam. Pc compain ile yazılım yükleyebiliyorsun ve ics'yi de aynı şekilde yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

beyler kızmayın ama bişi soracağım belki önceden sorulmuştur ama göremedim. ben şimdi neo yu root etsem ilerleyen zamanda atıyorum ekranı kırılsa servise verirken root u bozup orjinal yazılım yükleyebiliyomuyum? ve de ics e güncellermiyim rahat

Evet hocam. Pc compain ile yazılım yükleyebiliyorsun ve ics'yi de aynı şekilde yapabilirsin

4.0.2.A.0.62 için root çıksa da yapsam şu golf ü silicem boşa yer kaplıyo :D
  • Geçen hafta çektiğim resim

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

.62 sorunlu. yorum okumadan löp diye atlıyorsunuz sonra böyle oluyor :] .42 ye geri dönmenin yollarını ara..

Arkadaşım işin aslı ben de "4.0.2.A.0.62"ye çok istekli geçmedim. Her bilgisayar'a bağlantı yaptığımda yeni sürüm var zırt, pırt uyarı veriyor canım sıkıldı hadi yenidir belki iyi gelir dedim hay geçmez olaydım böyle olacağını bilsem kılımı kıpırdatmazdım inan. Senin dediğin gibi bir atlama söz konusu değil, çünkü her yeni ne yazık ki iyi olmuyor. Bu arada "Golf" oyununa ben de çok gıcık oluyorum zorla çok matahmış gibi onu yüklemişler madem oyun yükleyeceksin şöyle adam gibi, dişe dokunur bir Asphalt veya PES yüklesene; yüklemezler elbette Neo'yu alan kaç kişi oynar golf oyununu ancak böyle ittirme, kaktırma şeklinde satabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 2 Mart 2012; 16:23:06 >

• hadi yenidir belki iyi gelir dedim

buna benim dilimde atlamak deniyor. :]

• Zaten elzem uygulamalar dışında firmware ile kaldırılamayan uygulama zorlamasını hiç anlamıyorum, böyle açık kaynak kodlu bir sistemde zorla uygulama yüklemek ve üstüne kaldırılmasına izin vermemek nasıl bir mantıktır...

Sanırım ön yüklü gelen mcafee security programı da belirli süre kullanım için, full sürüm değil, neyse ki kaldırılabiliyor.
    Bu programın yerine önerebileceğiniz, sistemi kasmayan bir uygulama var mı?
    Bu tür bir koruma programını illa kurmak gerekir mi?
  • quote:

Geçen hafta çektiğim resim

çok güzel çekmiş. 8mp almadıgıma pişman oldum şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

quote:

şu sıkıştırma özelliği olmasa bu kamera uçurur bizi

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kata

quote:

Oklar kalkıyor, ama tekrar açılıyor. Ben kapatıyorum, o açılıyor. Sanırım uygulamalardan biri (veya birkaçı) bağlanıyor. Hangisinin bağlandığını bilsem, o uygulamayı kapatacağım, ama onu da bilmiyorum.

Mobil ağlar-Ağ modu ne seçili?

Yalnızca GSM yapın.

Söylediğiniz ayar sadece bağlantı hızını değiştirir. Bağlantı kurmasını engellemez.

sadece gsm yaptığında internet komple kapatılır. haliyle internet bağlantı hızın sıfır olur. haliyle değiştirmiş olur. :]

Edge, gsm protokolünde kullanılan bir bağlantı çeşididir. Sadece gsm seçiliyken eğer veri etkin ise Edge (yaklaşık 400 kbps) ile bağlanır. Üst kısımda çıkan E harfinden anlayabilirsiniz.
    WCDMA modunda da (şebeke desteklediği yerde) 3G yani HSDPA modunda çalışır ve ekranın üstünde H çıkar.

Sonuç olarak şebeke üzerinden interneti kapatan şebeke modu değildir. Veri iletişimini kapatmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: age

Arkadaşlar kısa mesajları telefona nasıl kaydedebilirim? Yani mesela bir kişiyle süren uzun bir mesajlaşmam var. Aradan bir mesajı kaydedip, geri kalan tüm sohbeti silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bir uygulama falan mı vardır mesajları kaydeden?

.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

quote:

şu sıkıştırma özelliği olmasa bu kamera uçurur bizi

İcs ile o sorun kalkacak diyorlar. Beta sürümünde fotolar gerçek değerleriyle çıkıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: age

Arkadaşlar kısa mesajları telefona nasıl kaydedebilirim? Yani mesela bir kişiyle süren uzun bir mesajlaşmam var. Aradan bir mesajı kaydedip, geri kalan tüm sohbeti silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bir uygulama falan mı vardır mesajları kaydeden?

İstediğiniz kadar basit bir yöntem değil ama silmek istediğiniz mesajın üstüne basılı tutarak silebilirsiniz, diğerleri kalır.
  • Ics ile ilgili dedikodu çok, bakalım hangileri doğru çıkacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnızca GSM yapın.

Söylediğiniz ayar sadece bağlantı hızını değiştirir. Bağlantı kurmasını engellemez.

sadece gsm yaptığında internet komple kapatılır. haliyle internet bağlantı hızın sıfır olur. haliyle değiştirmiş olur. :]

Edge, gsm protokolünde kullanılan bir bağlantı çeşididir. Sadece gsm seçiliyken eğer veri etkin ise Edge (yaklaşık 400 kbps) ile bağlanır. Üst kısımda çıkan E harfinden anlayabilirsiniz.
    WCDMA modunda da (şebeke desteklediği yerde) 3G yani HSDPA modunda çalışır ve ekranın üstünde H çıkar.

Sonuç olarak şebeke üzerinden interneti kapatan şebeke modu değildir. Veri iletişimini kapatmak gerekir.

farkındaysan soruyu soran elemanda 'veri iletişimi kapalı'. şartlar bu haldeyken EDGE modunda hala internet kullanmaya çalışan bişeye ben pek rastlamadım. rastlayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D145328A -- 2 Mart 2012; 23:47:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnızca GSM yapın.

farkındaysan soruyu soran elemanda 'veri iletişimi kapalı'.

Sen de farkındaysan verilen cevapta GSM moduna almak gerektiği yazılmış. Sorulan soruyla verilen cevabın bir alakası yok. Sen de doğruymuş gibi internet hızının sıfır olacağını iddia ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLGEC -- 2 Mart 2012; 23:49:03 >

• 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.