Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (703. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: belekbeach

https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAsphalt5free.asphalt5&feature=search_result
    arkadaşlar bu oyunu niçin yükleyemiyorum ??

kardeşim market üzerinden her uygulama indirelemiyor bunu da telefondan denersen eğer "ülkenizde çalışmamaktır " uyarısını alacaksın bu sebepten google dan asphalt 5.apk diye arat sonra o dosyayı telefonuna atıp astro gibi dosya programlarından biriyle yükle , oyunun ilk açılışında 300 mb ye yakın bir download uyarısı verecek wi-fi ile indir

• arkadaslar class 10 hafiza kartı alanlar memnunlarmi tavsiye ederlermi.... ozellikle büyük videolarda acarkent kasilmasi gidiyormu ve menulerde resimlerin yuklenmesinde hızlanma varmı.... almayı düşünüyorum fakat cok pahalı boşuna almayalım tavsiyelerinizi bekliyorum....
  • Lütfen yardım!!!

Daha önce de sordum, maalesef bir yanıt alamadım. Veri gönderimini kökten nasıl kesebilirim? Ayarı veya bunu engelleyen bir program var mı? Her ay faturadan geçiriyor Avea...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

Beyler yüz kere yazdım fotoları linkli değilde sizin ki gibi burda görünmesini nasıl sağlayabilirim ? Bir cevap ya.

''Cevapla'' butonuna basınca aşağıda ''Resmi mesajda görüntüle'' kutusunu işaretlemen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Lütfen yardım!!!

Daha önce de sordum, maalesef bir yanıt alamadım. Veri gönderimini kökten nasıl kesebilirim? Ayarı veya bunu engelleyen bir program var mı? Her ay faturadan geçiriyor Avea...

Ayarlar-Kablosuz özelliği ve ağlar-Mobil ağlar-Veri etkin kutucuktaki işareti kaldırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kata

quote:

Lütfen yardım!!!

Ayarlar-Kablosuz özelliği ve ağlar-Mobil ağlar-Veri etkin kutucuktaki işareti kaldırın.

O kutucuktaki işareti zaten kaldırdım, ama (sanırım bazı uygulamaların internete bağlanma gereksinimleri olduğundan) ha bire açılıyor yine. Ben kapatıyorum, o açılıyor, günde ABARTISIZ belki 20 defa kapatıyorum. Her seferinde kafasına göre takılıp açılıyor ve nete bağlanıyor. İnternet paketim olmadığından da haşırt diye Avea abimiz öpüyor. Ben uygulamaların (ki hangisi veya hangilerinin bağlandığını bile bilmiyorum) nete bağlanmasını kökten kapatmak istiyorum. Güncellemeyi wifi üzerinden yapsınlar. Wireless olan yerlerde dahi GPRS üzerinden veri gidip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kata

quote:

Beyler yüz kere yazdım fotoları linkli değilde sizin ki gibi burda görünmesini nasıl sağlayabilirim ? Bir cevap ya.

''Cevapla'' butonuna basınca aşağıda ''Resmi mesajda görüntüle'' kutusunu işaretlemen yeterli.

Linki attıktan sonra mi
  • Arkadaşlar "4.0.2.A.0.62"ye geçtiğimden beri pil hızlı tükenir oldu bir önceki sürümde böyle bir sorunum yoktu sizde durum nasıl? Bir de, youtube'deki bir video'yu Neo'ya kayıt edebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar "4.0.2.A.0.62"ye geçtiğimden beri pil hızlı tükenir oldu bir önceki sürümde böyle bir sorunum yoktu sizde durum nasıl? Bir de, youtube'deki bir video'yu Neo'ya kayıt edebilirmiyiz?

Ben telefonu ilk aldığım gün güncelleme yaptım ilk geldiğinde nasıldı bilmiyorum ama yarım günde şarjı bitiyor. Üstelik sadece 20 dakika internette takılıyorum o kadar. Youtube videolarını bende çok istiyorum telefona indirmek fakat bulamadım çözüm.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar "4.0.2.A.0.62"ye geçtiğimden beri pil hızlı tükenir oldu bir önceki sürümde böyle bir sorunum yoktu sizde durum nasıl? Bir de, youtube'deki bir video'yu Neo'ya kayıt edebilirmiyiz?

Ben telefonu ilk aldığım gün güncelleme yaptım ilk geldiğinde nasıldı bilmiyorum ama yarım günde şarjı bitiyor. Üstelik sadece 20 dakika internette takılıyorum o kadar. Youtube videolarını bende çok istiyorum telefona indirmek fakat bulamadım çözüm.

Ekim 2011'de aldığımdan beri bu üçüncü sürüm. Ben en çok ikincisinden memnun kaldım. Bu son sürümde (4.0.2.A.0.62) telefon durup dururken tüm görevler kapalıyken ekran ışığı sönükken yanmaya başlıyor kullanmadığım zamanlarda bile ekran sürekli açık kaldığı için bu durum pilin hızlı tükenmesine neden oluyor nereden kaynaklanıyor çözemedim acaba eski sürüme dönsem mi yoksa dondurmalı ekmek arasını (Android 4.0 Ice Cream Sandwich Güncellemesi) beklesem mi?

• quote:

quote:

http://www.androidfreeware.net/download-youtube-tubemate.html bu programla you tube videolarını indirebilirsiniz kardeşim gerçi denemedim henz ama bi deneyin derim

• Arkadaşlar kısa mesajları telefona nasıl kaydedebilirim? Yani mesela bir kişiyle süren uzun bir mesajlaşmam var. Aradan bir mesajı kaydedip, geri kalan tüm sohbeti silmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bir uygulama falan mı vardır mesajları kaydeden?
  • neo nun kulaklıgı ve sd kartı daha iyi ayrıca kamerası 8mp ,neo v 5 mp ama öyle aman aman bir fark iki kamera arasında.
  • quote:

[simage] [/simage] kod arasına alın linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Bilgisayarın modeme kablo, telefonun wi-fi ile bağlı olduğu bir ağ üzerinde, birbirleri arasında dosya paylaşımı yapma şansımız var mı?
    Airdroid çok güzel gözüküyor lakin sadece wi-fi ağlar için geçerli bir uygulama sanırım.
    Es file explorer önermişlerdi ama doğru mu önerdiler bilmiyorum, hiçbir şeklide başaramadım.
    Amacım pc üzerinden, usb kablosu takmadan telefonla dosya alışverişi yapabilmek...

Airdroid dediğiniz şekilde çalışıyor. Pc ve telefonun aynı modemden ip alması yeterli.

Programsız olarak da pc companion ile yapılabiliyor. Pc companion üzerinden dosya yöneticisini açınca wifi bağlantıyı seçip adımları takip edin.
    Edit: Pc companion ile yapmak için pc de wifi ve xp üstü olması gerekiyormuş. Yanlış biliyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLGEC -- 1 Mart 2012; 20:24:50 >

• quote:

Lütfen yardım!!!

Veri trafiği widget'ını ana ekrana ekleyin. İnterneti basitçe kapatıp açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Lütfen yardım!!!

Veri trafiği widget'ını ana ekrana ekleyin. İnterneti basitçe kapatıp açabilirsiniz.

Yaptım bunu, ama yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi tekrar tekrar açılıyor kendi kendine. Yok mu bunun kökten çözümü?
  • quote:

quote:

quote:

Lütfen yardım!!!

Yaptım bunu, ama yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi tekrar tekrar açılıyor kendi kendine. Yok mu bunun kökten çözümü?

Veri iletişimini kapatınca yukarıdaki oklar kalkmıyor mu? Kapattıktan sonra otomatik olarak açılmaması gerekir. Ben de dediğiniz gibi tekrar açılma olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lütfen yardım!!!

Veri iletişimini kapatınca yukarıdaki oklar kalkmıyor mu? Kapattıktan sonra otomatik olarak açılmaması gerekir. Ben de dediğiniz gibi tekrar açılma olmuyor.

Oklar kalkıyor, ama tekrar açılıyor. Ben kapatıyorum, o açılıyor. Sanırım uygulamalardan biri (veya birkaçı) bağlanıyor. Hangisinin bağlandığını bilsem, o uygulamayı kapatacağım, ama onu da bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lütfen yardım!!!

Oklar kalkıyor, ama tekrar açılıyor. Ben kapatıyorum, o açılıyor. Sanırım uygulamalardan biri (veya birkaçı) bağlanıyor. Hangisinin bağlandığını bilsem, o uygulamayı kapatacağım, ama onu da bilmiyorum.

ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-mobil ağlar-veri etkin (dolaşımda otomatik bağlan) - veri iletişimi kutucuklarındaki tıkları kaldır sonrasında arkadaşın dediği gibi veri etkin widgetını ekle kullancaın zaman aç kullanmadıında kapat hiçbir uygulama duymadımki kafaasına göre kapalı interneti açsın :) yani bağlantı yok diye hata verir bağlanmak istesede onun üstüne arka plan veri trafiğini ve otomatik güncellemeyi kaldır baktın hala çalışan bir program var durmaya zorla de baktın olmadı programı kaldır oda olmadı

• 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.