Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ailece film izlemek isterseniz şuradanhttps://market.android.com/details?id=com.tasomaniac.hdfilmizle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YXNvbWFuaWFjLmhkZmlsbWl6bGUiXQ.. HD film izle programını kuruyoruz menüden istediğimiz kategoriye göre filmimizi seçip hdmi çıkışından tv ye bağlıyoruz tek part halinde izle seçeneğini tıklıyoruz ve online dvd niz hazır.
  • Arkadaşlar iyi günler bu telefonu almayı planlıyorum da birşeyi merak ettim bu telefonu hdmi kablosu ile televizyona bağlayabiliyoruz bilidğim kadarıyla bu işlemi yapabilmek için televizyonun sadece sony marka olması mı gerekıyor yoksa samsung phillips vs. herhangi bir marka olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbaris12

Arkadaşlar iyi günler bu telefonu almayı planlıyorum da birşeyi merak ettim bu telefonu hdmi kablosu ile televizyona bağlayabiliyoruz bilidğim kadarıyla bu işlemi yapabilmek için televizyonun sadece sony marka olması mı gerekıyor yoksa samsung phillips vs. herhangi bir marka olabilir mi?

HDMI girişi olan tüm televizyonlarla uyumludur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

quote:

Arkadaşlar iyi günler bu telefonu almayı planlıyorum da birşeyi merak ettim bu telefonu hdmi kablosu ile televizyona bağlayabiliyoruz bilidğim kadarıyla bu işlemi yapabilmek için televizyonun sadece sony marka olması mı gerekıyor yoksa samsung phillips vs. herhangi bir marka olabilir mi?

HDMI girişi olan tüm televizyonlarla uyumludur...

teşekkür ettim:)
  • quote:

sony tvlerdeki avantajı kumandadan kontrol edebiliyo olman küçük bi ayrıntı ama kullanışlı olur zannımca
  • Çok mühim bi soru soracam. Bu fotoğraf isimleri nasıl değiştiriliyo arkadaşlar. Cok acil ihtiyacım var ?
  • Telefonumu iş çıkışı kargodan alacağım. merak ettiğim şey ilk şarj süresi ne oalcak arkadaşlar.eski telefonlarda 14-16 saat ilk şarj süresi bu telefonlar içinde geçerlimi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

beyler telefonu çaldırınca nerde olduğunu gps sinyal vb. şekilde bulmak için program falan var mı htc de varmış galiba ??

htc de var ama internet bağlantısı varken çalışıyo o uygulama ayrıca sim kart deişince hiç bi işe yaramıyo bizzat denemişliğim var ama avast sağlam bişeye benziyo denemek lazım

Aslında Avast'ı rootsuz yükleyince her ne kadar SIM kart kilidi ve diğer bir sürü savunma sağlasa da telefon kapalıyken hard reset yapmaya karşı savunmasız, ayrıca SIM kart çıktıktan sonra her hangi bir şekilde remote control yapamıyorsunuz yine, ancak SIM kart geri takılana ve telefona gerekli unlock şifresini girene kadar kitli kalıp ıııı ııı ıı "this phone has been lost or stolen" ıııı ıı ıı şeklinde ötmeye başlıyor (Tabi ayarlardan bunları değiştirip yada toptan da kaldırabiliyorsunuz). Öte yandan root'lu bir şekilde yüklemeyi tercih ederseniz de sittin sene telefonu çalan kimse hayatta kullanamaz...

• 9 ocak gecesi sipariş ettigim xperia neo telefonum 11 ocak sabahı elime geçti, teşekkürler HEPSİBURADA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Çok mühim bi soru soracam. Bu fotoğraf isimleri nasıl değiştiriliyo arkadaşlar. Cok acil ihtiyacım var ?

Sonyerıcssonun kendi dosya yöneticisinden değiştirilmiyor..marketten yükleyeceğiniz dosya yöneticisi ile resimlerinizi klasorleyebilir,isimlerini değiştirebilirsiniz...Ben QuickPic kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Telefonumu iş çıkışı kargodan alacağım. merak ettiğim şey ilk şarj süresi ne oalcak arkadaşlar.eski telefonlarda 14-16 saat ilk şarj süresi bu telefonlar içinde geçerlimi acaba

Hayırlı olsun..güle güle kullan..iyi bir seçim yapmışsın..o kadar uzun süre şarj etmene gerek yok...ilk şarjda 4-5 saat şarj etmen bile yeterli olacaktır..ilk 10-15 gün şarjı % 50 in altına inince şarj etmeni tavsiye ederim.sonra kullandıkça şarj süresi uzuyor.ben 6 aydır kullanıyorum..bazen 3 günü çıkardığım bile oluyor...
  • değerli arkadaşlar kusura bakmayın çoktan beri nete takılamıyorum.neo almak istiyorum klasık bir soru mam artı ve eksileri nelerdir.saygılarımla
  • F/p olarak rakiplerine gore en iyisi.
  • arkadaşlar bende bu telefondan almak istiyorum ama benim eski nokia5800 telefonumda çok temiz birşekilde aramaları kaydedebiliyordum.Ama şu anki android işletim sistemli samsung gio telefonunda gelen aramaların sesi çok kısık bu sorun sony ericson neo da da varmı kulanan varsa bu tür programları yorum yapabilirmi acaba teşekürler
  • Arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş, güncelliyorum şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş, güncelliyorum şuanda

Güncelleme hata veriyor beyler, 3 kere denedim 3ünde de hata ile karşılaştım
  • yurt dışında önceden çıkmış olan 4.0.2.A.0.62 sürümü türkiyeye çıkmış.şimdi güncelliyorum teşekkürler hocam..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş, güncelliyorum şuanda

Güncelleme hata veriyor beyler, 3 kere denedim 3ünde de hata ile karşılaştım

Bataryayı sök biraz bekle yeniden tak ve dene.Olmazsa başka bir pc de dene xp de sorun çıkartabiliomuş bazen.
  • güncelleştirme bitti.Değişiklik yok tutarlılık güncelleştirmesiymiş.Kasma sorunu olanlar hemen güncelleştirsinler.Mesajlara erişim süresi kısalmış saniye sürmüo mesajlara girmesi.REhber hızı da artmış.KAsma tamamem gitmiş.
  • ses kayıt programı kullanan yokmu bu telefonda ben gioda callrecorder kullanıyorum ama karşıdan gelen ses yok denecek kadar zayıf.Bu teli sırf bu yüzden tercih ederim aramaları düzgün kaydederse.Birde gioda tel hafızası hemen doluyordu bundada sd karta bazı programların kurulamama durumu varmı acaba teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.