Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Bundan 3-4 yıl kadar önce hatırlarsınız S.E W880 vardı, çok ince ve güzel telefondu, çıktığında yaklaşık 700-750 YTL civarında satılıyordu, aradan 2-3 ay geçince aynı telefonun Teknosada 190 YTL ye satıldığını görünce almaya karar verdim, bir kaç günlük uğraşı sonrası telefona sahip oldum, sonrası ise korkunç baş ağrıları tabi bunun telefondan kaynaklandığını tespit etmem 10 günü buldu hemen teli satıp kurtuldum, baş ağrılarımda bitti, s.e ile böyle acı bir tecrübem var, neo da hoşuma gidiyor ancak sar değeri bunun da yüksek, neo yu kullanan arkadaşlardan bu telefonu kullanmaya başladıktan sonra baş ağrısı yaşayan varmı? yorumlarınızı bekliyorum

BENDE DE BENZERİ BİR SORUN VAR BOYUNDA C7 KEMİĞİNDE TÜMÖRÜMSÜ BİR DURUM VAR LAKİN BEN KABLOLU KULAKLIK KULLANIYORUM KONUŞURKEN HİÇBİR SORUN OLMUYOR. TAVSİYEMDİR SİZEDE.

• Arkadaşlar hat gitmesi çekmemesi gibi bir sorun yaşayan var mı simden kaynaklı birşey olduğunu sanmıyorum telefonu almadan önce simi yenilemiştim garantiye yollamak istemiyorum ama günde birkaç sefer vodafone dan şu numara sizi aradı arıyorum telefonun kapalı gibi şeyler görmek duymak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt007

BA-700/Battery 30,00 €
    AN-401 USB Araç Şarj 20,00 €
    MH500 PHF 10,00 €
    MH650 PHF 10,00 €
    MH810 HEADSET 16,00 €
    MH610 HEADSET 10,00 €

arkadaşlar neo uyumlu aksesuar listesi asya telekom taraafından gönderildi isteyen ilgilenenlere duyurulur

BA-700/Battery 30,00 €=72 tl. aga hiçmi utanmanız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

BA-700/Battery 30,00 €
    MH500 PHF 10,00 €
    MH650 PHF 10,00 €
    MH810 HEADSET 16,00 €
    MH610 HEADSET 10,00 €

arkadaşlar neo uyumlu aksesuar listesi asya telekom taraafından gönderildi isteyen ilgilenenlere duyurulur

HOCAM FİYATI BEN VERMİYORUM ASYA TELEKOM VERİYOR. çok şükür benim alnım ak başım dik kimseden utanmam yok. YORUMLARA DİKKAT EDELİM
  • quote:

quote:

quote:

BA-700/Battery 30,00 €
    MH500 PHF 10,00 €
    MH650 PHF 10,00 €
    MH810 HEADSET 16,00 €
    MH610 HEADSET 10,00 €

HOCAM FİYATI BEN VERMİYORUM ASYA TELEKOM VERİYOR. çok şükür benim alnım ak başım dik kimseden utanmam yok. YORUMLARA DİKKAT EDELİM

altına asya telekom listesi diye yazmışsın sence hiçmi utanmanız yok derken sanamı yazmışım asya telekomamı.
    yorumlara değilde yorumları okuma ve algı şekline dikkat edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 10 Ocak 2012; 20:44:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Bundan 3-4 yıl kadar önce hatırlarsınız S.E W880 vardı, çok ince ve güzel telefondu, çıktığında yaklaşık 700-750 YTL civarında satılıyordu, aradan 2-3 ay geçince aynı telefonun Teknosada 190 YTL ye satıldığını görünce almaya karar verdim, bir kaç günlük uğraşı sonrası telefona sahip oldum, sonrası ise korkunç baş ağrıları tabi bunun telefondan kaynaklandığını tespit etmem 10 günü buldu hemen teli satıp kurtuldum, baş ağrılarımda bitti, s.e ile böyle acı bir tecrübem var, neo da hoşuma gidiyor ancak sar değeri bunun da yüksek, neo yu kullanan arkadaşlardan bu telefonu kullanmaya başladıktan sonra baş ağrısı yaşayan varmı? yorumlarınızı bekliyorum

bu sitede degerler w880 den az gozukuyor

http://www.sarshield.com/english/radiationchart-sonyericsson.htm

http://www.sardatabase.com/sony-ericsson/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 10 Ocak 2012; 20:44:18 >

• Telefonuma deri kılıf arıyorum bulamadım. şeffaf kılıf çok ama deri kılıf pek bulunmuyor herhalde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BA-700/Battery 30,00 €
    MH500 PHF 10,00 €
    MH650 PHF 10,00 €
    MH810 HEADSET 16,00 €
    MH610 HEADSET 10,00 €

altına asya telekom listesi diye yazmışsın sence hiçmi utanmanız yok derken sanamı yazmışım asya telekomamı.
    yorumlara değilde yorumları okuma ve algı şekline dikkat edelim.

AGA DERSEN ÜSTÜME ALIRIM TABİ. "AGA " KELİMESİ KİŞİYE SÖYLENİR. TAKDİR EDERSİN Kİ İNSANLAR YAZI YAZARKEN TONLAMA İLE YAZAMAZ. BENDE İÇİNDEN VEYA KAFANDAN GEÇENLERİ OKUYAMAM. ART NİYETİN MUHAKKAK YOKTUR TANIMADIĞIN ADAMA NEDEN ART NİYETİN OLSUN. NEYSE FORUM KİRLENMESİN KONU " NEO "

AYRICA FİYATLARLA İLGİLİ SONY ERİCSSON MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM. FİYATLAR KONUSUNDA ONLARDA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ. ÜLKEMİZDE Kİ VERGİLER HUSUSUNDA ANCAK FİYATLAR BU ŞEKİLDE OLABİLİYORMUŞ.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

beyler telefonu çaldırınca nerde olduğunu gps sinyal vb. şekilde bulmak için program falan var mı htc de varmış galiba ??

şunu bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

Arkadaşlar hat gitmesi çekmemesi gibi bir sorun yaşayan var mı simden kaynaklı birşey olduğunu sanmıyorum telefonu almadan önce simi yenilemiştim garantiye yollamak istemiyorum ama günde birkaç sefer vodafone dan şu numara sizi aradı arıyorum telefonun kapalı gibi şeyler görmek duymak istemiyorum.

ayarlar-kablosuz öze. ve ağlar-mobil ağlar-ağ modu eğer sadece WCDMA işaretli ise 3g olmayan yerde kapanmış gibi olur o yüzden yalnızca gsm yapın onu eğer öyleyse internete girerkende WCDMA yapın hem sürekli 3g açık olması sarjı azaltır hem de gsmde tel görüşmeleriniz daha net olur ses açısından
  • quote:

quote:

beyler telefonu çaldırınca nerde olduğunu gps sinyal vb. şekilde bulmak için program falan var mı htc de varmış galiba ??

şunu bilen var mı ?

bir çok antivirus uygulaması bu olayı yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 10 Ocak 2012; 23:08:06 >
  • quote:

quote:

şunu bilen var mı ?

Çaldırdıktan sonra bu özelliğin pek işe yarayacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Locate my droid, where is my droid vs. bir sürü program var, antivirüslerde yapıyor. Telefonu önceden detaylı olarak ayarlarsanız baya işe yarar. Kimi programa "sim kart değişirse koordinatı mesaj at, telefonu kilitle" gibi ayarlar yapabiliyorsunuz. Ya da telefona sms atarak kilitleme, yer tespiti, dosya silme yapabiliyorsunuz.
  • En güzeli avast. Hatta güvenliği abartanlar ve telefonu rootlamayı göze alanlar için avast'ı root ile yükleyip herhangi bir şekilde dışarıdan müdaheleyi engelleyip, uzaktan gps'i aktive edip, kilitleyip vb. her tür özelliği beleşten sunuyor. Yani avast'ı root olarak yüklersen 2 ihtimal kalıyor ya telefon sana geri döner yada sonsuza kadar çöpe gider. Bu arada telefon şarjı yiyor mu arkadaşlar, çok merak ettim. Resmen bir gece 7 saatte (Ben uyurken) şarjdan %100 olarak çektiğim telefon sabah kalktığımda %75'ti, yuh dedim. Alırken adam 12 saat şarja gerek yok fabrika şarjlı geliyor SE'ler dedi diye sadece 1 saat şarjını bekleyip kullanmaya başladım ama şimdi güvenemediğim için kapalı olarak 12 saat şarja koyayım dedim sabaha kadar bekleyeceğim artık. Yine aynı sorun devam ederse servise bir göndereceğim zaten KVK evimin 150 metre uzağında pek sıkıntı çıkarmaz bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteric

En güzeli avast. Hatta güvenliği abartanlar ve telefonu rootlamayı göze alanlar için avast'ı root ile yükleyip herhangi bir şekilde dışarıdan müdaheleyi engelleyip, uzaktan gps'i aktive edip, kilitleyip vb. her tür özelliği beleşten sunuyor. Yani avast'ı root olarak yüklersen 2 ihtimal kalıyor ya telefon sana geri döner yada sonsuza kadar çöpe gider. Bu arada telefon şarjı yiyor mu arkadaşlar, çok merak ettim. Resmen bir gece 7 saatte (Ben uyurken) şarjdan %100 olarak çektiğim telefon sabah kalktığımda %75'ti, yuh dedim. Alırken adam 12 saat şarja gerek yok fabrika şarjlı geliyor SE'ler dedi diye sadece 1 saat şarjını bekleyip kullanmaya başladım ama şimdi güvenemediğim için kapalı olarak 12 saat şarja koyayım dedim sabaha kadar bekleyeceğim artık. Yine aynı sorun devam ederse servise bir göndereceğim zaten KVK evimin 150 metre uzağında pek sıkıntı çıkarmaz bana.

Telefonunu yeni mi aldın? İlk 1-2 haftadan sonra pilin performansı artıyor.

• 8. günü bugün.
  • quote:

8. günü bugün.

Uzun süre şarj yerine boşaldıkça (%10-15) tam şarj et. Kısa zamanda toparlar.
  • Umarım toparlar yahu el insaf yani tablet alsam da bu kadar giderdi pili zaten. Hani 3-5 program yükledim -ki hiçbiri oyun değil- onlardan diyecek olsam onları aldıktan 3-4 gün sonra yükledim ve o günler yine şarj böyleydi. Alalı 8 gün oldu en az 10 kez şarj etmişimdir.
  • Hatta bugün baktım telefonda %22 şarj kalmış 3G/2G'den sadece 2G'ye ayarladım ve veri trafiğini kapadım. Ekran parlaklığını %10'a düşürdüm yine de 3 saat sonra bitti şarjı ki o üç saat boyunca eve dönersem de ya kapanırsa diye de hiç açmadım ve hiç telefon falan da gelmedi.
  • quote:

Hatta bugün baktım telefonda %22 şarj kalmış 3G/2G'den sadece 2G'ye ayarladım ve veri trafiğini kapadım. Ekran parlaklığını %10'a düşürdüm yine de 3 saat sonra bitti şarjı ki o üç saat boyunca eve dönersem de ya kapanırsa diye de hiç açmadım ve hiç telefon falan da gelmedi.

Anlatamadım galiba pilin özelliği bu, şarj oldukça toparlıyor. Hepimizin telefonu böyleydi. Zamanla düzelecek.
  • 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.