Şimdi Ara

sdfghjkl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kyk cikmama iht de var yedek falan olursa napacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yurttayım Türkiye de herkesi beklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battaniye (Elektrikli ya da normal)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben de yurttayım Türkiye de herkesi beklerim

Bu nedir arkadaş ya bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

Orijinalden alıntı: LastChange

Kardeşim konu yanlış yerde sanırım.Kapanma riskine karşılık kopyaları konuyu sonra kapanirsa kendi yerinde acarsin

Citi Sağolsun ekran görüntüsü alıyoruz mecbur kopyalanmıyor.
     sdfghjkl

kardes düzenleme butonuna bas ordan metni kopyala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herseyi gerekli gereksiz evden tasimayin. Gittiginiz yerde hersey satiliyor olacak. Asker ocagi degil sonucta. Sonra da fazla getirdiklerinizi geri tasimaya ugrasirsiniz. Eger yurtta kullanmadiginiz birsey varsa illaki birilerinin gozu kalir, bunu da goz onunde bulundurun. Elektronik hicbir seyinizi baskasina kullandirmayin, ucuz birseyse geri donmez pahaliysa iciniz acir. Nasilsa ilk seneniz, ilk bayramda memleketinize gideceksiniz. O zaman getirirsiniz gerekenleri. Orjinal fikir istiyorsaniz ufak vantilatorlerden getirin. Unide 5.senem. Yeni geldim okulu acmaya ailemin yanindan. Ilk defa vantilator getirseydim keske diyorum, o kadar sicak. 50 lira vermek de gelmiyo icimden

• Merak ettiğim bir şey var öğrenci değilim.Yurt odasında sigara içenler oluyor mu?
  • Kesinlikle evet
  • Dostum ıssız adaya gitmiyorsun.Gideceğin üniversite ninde bir çarşısı var.

• düğmeli boxer ve ultra ince prezo ikilisini unutmuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Merak ettiğim bir şey var öğrenci değilim.Yurt odasında sigara içenler oluyor mu?

Yurt derken ? Özel , devlet ?

• @LeokinQ O hayvanımsı kasayı nasıl kullanıyosunuz ya ben taşımaya üşenirim

@byhtk Oyun oynamak kadar taşınabilir olmasına da dikkat et. Oyuncu laptobu diye alıyorsun ama seneye eskiyecek ve ağırlıktan başka birşey olmayacak. Orta sınıf birşey al, hem programları kullanırsın, hem orta seviyede oyun oynarsın, hemde paran cebinde kalır, yeter artık demen halinde de yeni bir pc alırsın. Benim sana dediğim cihaz 1.5k ve oyuncu laptopları nereden baksan 3k. 2 yıl sonra yenisini alırsın. Elektronik aletlerin ömrü benim gözümde 2 yıldır. Telefonda 1k, bilgisayarda 2k benim üst limitim. Gerisi parayı çöpe atmak bence. He param bol diyorsan başka. Lenovo y50 bak derim, hem kompakt hem performanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Merak ettiğim bir şey var öğrenci değilim.Yurt odasında sigara içenler oluyor mu?

Ne fark eder ki?Sen soruma cevap ver
  • Devlet yurtlarında banyo işi nasıl oluyor, belirli günleri falan mı var, bilgi verirmisiniz?
    Muhtemelen odada olmayacak, 4 5 6 yataklı odalardan bırıne dusecgm ckarsa eğer.
  • Yavaş yavaş alışverişlerde de sona geliyoruz.Pazar gunu Tekirdağ yolcusuyum,hem kayıt yaptıracağız hem de özel yurt bakacağız.

İnşAllah oda arkadaşım insancıl bişey olur.

[2 kişilik özel yurt duşunuyorum bu arada].

• quote:

Orijinalden alıntı: ardak1

Devlet yurtlarında banyo işi nasıl oluyor, belirli günleri falan mı var, bilgi verirmisiniz?
    Muhtemelen odada olmayacak, 4 5 6 yataklı odalardan bırıne dusecgm ckarsa eğer.

Dostum,KYK yurtları genel ve yarı özel yurtlar olmak üzere ikiye ayrılır.Yarı özel bir yurda düşersen şayet banyo odanın içinde olur.Tüm yarı özel yurtlarda böyledir.7/24 sıcak su vardır.Ayrıca yarı özel yurtlar 2 ve 3 kişilik odalardan oluşur.Eğer genel yurtlara düşersen 2,4 ve 6 kişilik odalar mevcut.Eskiden bu tip yurtlarda banyo ortak olurdu.Ama bugün neredeyse tüm genel yurtlarda banyo odanın içinde oluyor.Ortak banyo uygulaması hala bazı yurtlarda var ama daha çok küçük şehirlerde,küçük üniversitelerde ki KYK larda oluyor.Okuyacağın şehir ortalama büyüklükteyse (gelişmişlik-nüfus) kalacağın yurtta yüksek ihtimal banyo odanın içinde olur.Ayrıca genel yurtlarda da 7/24 sıcak su olur.

edit: Gündüzcüyseniz gündüzlerle,gececiyseniz gececilerle kalın.Odanızda ki arkadaşınız veya arkadaşlarınız sizden farklı öğretimdeyse samimi olmadan,ilk haftadan hatta ilk günden aynı öğretimde ki bir odaya geçin.Memuriyete durumu düzgünce anlatırsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Bu yüzden arası bozulan hatta kavga eden çok kişi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra-Horakhty -- 28 Ağustos 2014; 23:57:25 >

• ufak tefek şeyleri kendinize boşuna yük edinmeyin, değmiyor. gittiğiniz yerde rahat rahat alırsınız eksiklerinizin farkına vardıkça.
    ayrıca bilgisayarınızı sonradan götürün, internet paketi yokmuş gibi takılın falan diyenlere aldırmayın. ilk zamanlar samimi olmadan böyle şeylerinizi acil olmayan durumlarda paylaşmak isteyen adamlara yüz vermezsiniz olur biter. hem de tanımış olursunuz. orada takılacağınız adamları 1 yıl boyunca belki daha fazla süre göreceğinizi unutmayın. temkinli davranıcam diye pinti bebelere dönmeyin. enayi yerine de koydurmayın. artık koca adam oldunuz dengeyi ayarlayın.
    üniversite konusuna gelince elinizden gelebildiğince not tutun. bu notlar sizi vize final zamanı oraya buraya salça olmaktan ve okuyamadığınız yazıyı anlamaya çalışarak kafa yormaktan kurtaracak. ilk hafta ders olmaz falan diyerek gitmemezlik yapmayın. olmasa bile hocayı tanır hocanın isteklerini anlar ona göre gelecek haftalara ayar verirsiniz eh en kötü bir kaç arkadaş edinir kafeleri tanır en iyi çayın nerde olduğunu keşfedersiniz. artık üniversiteli olduğunuzu unutmayın. çayla sigarayla yanınıza yaklaşanlardan uzak durulsun falan denilmiş. yeniliklere açık olun. milletin dediklerine pek kulak asmayın gönlünüzün istediğini yapın.

• 2 adet şarj, kulaklık götürmene gerek yok ayrıca 5'li prize de ihtiyaç yok. Mahrumiyet bölgesine gitmiyorsun gittiğinde oradan da alırsın. Çantanda kıyafetler dışında ağırlık yapma.

Bunlar heyecandan dostum, hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Ne fark eder ki?Sen soruma cevap ver

dostum kazma mısın? o nasıl cevap
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.