Şimdi Ara

sdfghjkl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben ve 4-5 kişide vardı arada yakalanırsan el konulur bende yenisini alırdım o yüzden ucuz bir kettle al
  • Bide aklıma gelmişken söyliyim yurtlarda çamaşırhane olabiliyor (ücretli), yoksa çarşıda falan bulabilrisinz, bulamazsanız çamaşır poşetlerine koyun kirlilerinizi eve gidince yıkarsınız.
  • İlk gittiğinzde sizi ezmeye çalışanları sallamayın, ve herşeyinizi paylaşmayın.(maddi manevi)

ve son olarak aklıma gelen kesinlikle ama kesinlikle siyasi, dini, anarşist gruplara girmeyin. Diğer organizasyonlara katılın (müzik, dağcılık vs..) ama diğerleri seni sonuna kadar sömürmeye çalışan topluluklardır. Bu önerimi lütfen dikkate alın.
    Başka bişey aklıma gelmiyor, sorunuz olursa sorabilirsiniz.
  • salvoni S kullanıcısına yanıt
    kapı kilidi iyimiş bizim yurtta kapılar açıktı, zırt pırt odaya giren oldu mu insanın sinir katsayısı artmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Merak ettiğim bir şey var öğrenci değilim.Yurt odasında sigara içenler oluyor mu?

Yurt odasının içine sıçanı gördüm, sigara su içmek gibi birşey
  • Ütü olayi nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Ütü olayi nasıl

ütü odası vardı bizde, ama kedni ütünü götürüyordun.
  • caner91 kullanıcısına yanıt
    çantaya bakma gibi bir durum olmuyor, zaten öyle bir hakları da yok. odalarda arama yapmaya kalksalar bile dolabı kullanan öğrenci yanlarında olmadan dolabı açamazlar
  • Sakın Yurdun Wifisinden izleme bilgisayarın mac ini telefonun imei sini tespit edebiliyorlar
  • listenin çoğu gidilen şehirden alınır zaten boşuna yük etmeyin.
  • arkadaşlar malum 4 ekimde zaten bayram var o yüzden eve dönücez, o zamana kadar pc götürmeye gerek var mıdır? Sonuçta hiç bilmediğimiz bir şehre gideceğiz kimseyi tanımıyoruz zaman geçmesi için gerekli bence ama herkes yazmış burda millet salça olur diye. kafam karıştı şimdi
  • ben de bu sene kazandim, liseden tecrubelerimle soyleyeceklerim var.
    sarz aleti, kulaklik gibi kucuk seylere dikkat etmek lazim, kaybetigin kulakligi 4 ay sonra baska bir odada teki calismiyor halde bulmak insana koyuyor. bazi insanlar cok sorumsuz. bir sey verdiginizde en kisa zamanda geri isteyin.
    kentkart vs gibi otobus pasolarini da millete gostermemekte fayda var. odunc alan arkadaslar icindeki bakiyeyi bitirmeden geri vermezler. bazen hic geri vermezler. kaybederler yenisini cikartmak zorunda kalirsiniz.
    ayrica tuvalet kagidi cok odunc alinan seylerden, ufak bi sey ama insanin canini sikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Sakın Yurdun Wifisinden izleme bilgisayarın mac ini telefonun imei sini tespit edebiliyorlar

VPN, Hotspot'lar neye yarıyor haco?
  • el_jericho kullanıcısına yanıt
    iyi fikirmiş bende kara kara düşünüyordum yurda yazılırken imei numarasını aldılar telin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

@LeokinQ O hayvanımsı kasayı nasıl kullanıyosunuz ya ben taşımaya üşenirim

@byhtk Oyun oynamak kadar taşınabilir olmasına da dikkat et. Oyuncu laptobu diye alıyorsun ama seneye eskiyecek ve ağırlıktan başka birşey olmayacak. Orta sınıf birşey al, hem programları kullanırsın, hem orta seviyede oyun oynarsın, hemde paran cebinde kalır, yeter artık demen halinde de yeni bir pc alırsın. Benim sana dediğim cihaz 1.5k ve oyuncu laptopları nereden baksan 3k. 2 yıl sonra yenisini alırsın. Elektronik aletlerin ömrü benim gözümde 2 yıldır. Telefonda 1k, bilgisayarda 2k benim üst limitim. Gerisi parayı çöpe atmak bence. He param bol diyorsan başka. Lenovo y50 bak derim, hem kompakt hem performanslı

Çok teşekkür ederim kardeşim peki ultrabook düşünmeye basladim baska varmı bildiğin model 2 500 e kadar limitim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulhan Sen

arkadaşlar malum 4 ekimde zaten bayram var o yüzden eve dönücez, o zamana kadar pc götürmeye gerek var mıdır? Sonuçta hiç bilmediğimiz bir şehre gideceğiz kimseyi tanımıyoruz zaman geçmesi için gerekli bence ama herkes yazmış burda millet salça olur diye. kafam karıştı şimdi

Bence bayramdan sonra getirmek en mantıklısı bir ortamı göz kolaçan etmek lazım

• Bugun epey liseli blokladim simdi sira yarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaliste -- 29 Ağustos 2014; 1:52:47 >
  • Arkadaş olsa da olur olmasa da öyle ya da böyle bir şekilde bitiririm ben o okulu da.

Ondan sonrası zaten kebap

Arkadaş edinecem diye şekilden şekile girmeye gerek yok.lisede de tek başımaydım ve ne oldu bitti işte.kafa dengi adam# bulabilirsem ne mutlu bulamazsam da sıkıntı değil valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 29 Ağustos 2014; 2:06:22 >
  • Bence kendini unut prizi unutma :D pc ni ortalık malı haline getirme. oranında paylaşmaktır her şey için doğru olan, yerinde hayır diyebilmek de önemli
  • En üstte yazdığınız herşeyi götürdüm laptop ipad felanda götürdüm. Herşey güven meselesi ben 1 haftada güvenini sağladım onların onlarda benim ve cüzdanımı paralarımı her bir haltımı masa üstünde bırakmaya başladım. Kettle felan ortak almaya bakın o. oluyor yoksa.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.