Şimdi Ara

sdfghjkl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolog_omer

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Benim KYK'ya gitme ihtimalim yüksek. Bu çalınma olaylarına vs. karşı ne yapmak gerekiyor? Sadece üst baş vs. götürüyorum, fazla detaya girmeyeceğim. Ancak böyle bir şeye karşı orayı duman ederim.

Çalınma olayı sıfıra yakın ancak şöyle bir olay var, gerçekten tecrübeli biri olarak söylüyorum, yıllarca kyk da kaldım, bir sürü blok değiştirdim, düşük ücretli, yüksek ücretli.

Bir malınızı birine emanet verdiğiniz zaman arkasında durun, geri istemekten utanmayın, ona tişört, buna kemer derken verdiğiniz şeylerin haddi hesabı olmayacak. Geri almasını bilin.
    Laptop falan çalınmaz, ama ortalıkta bıraktığınız bozukluk 3-5 tl yi götürürler.

Ayrıca altın kural, asla ama asla paranız olduğunu söylemeyin, yani aileniz para yatırdı, iddadan para tutturdunuz, bunun muhabbetini yapmayın odada. Tavsiye.

Para konusunda az çekmedim kesinlikle paranızın geldiğini, olduğunu vs. söylemeyin. Hesapları size kitlerler, yakın arkadaş olursunuz kıramazsınız zorda kalırsınız.

Parayı nasıl kitliyorlar hocam bi yere gittiğinizde sende para var diye bilerek yanlarına para filan almıyorlar mı ? Valla öyle bir şey olsa kendi borcumu öder çıkarım ordan ne halleri varsa görsünler

+1 one oyle la hesabi kitlerler nasi laf anca 4 5 senelik arkadasim olacak onun hesabini oderim 1 2 senedir tanidigim adamin hesabini neden odeyecek misim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsalih37

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim KYK'ya gitme ihtimalim yüksek. Bu çalınma olaylarına vs. karşı ne yapmak gerekiyor? Sadece üst baş vs. götürüyorum, fazla detaya girmeyeceğim. Ancak böyle bir şeye karşı orayı duman ederim.

Çalınma olayı sıfıra yakın ancak şöyle bir olay var, gerçekten tecrübeli biri olarak söylüyorum, yıllarca kyk da kaldım, bir sürü blok değiştirdim, düşük ücretli, yüksek ücretli.

Bir malınızı birine emanet verdiğiniz zaman arkasında durun, geri istemekten utanmayın, ona tişört, buna kemer derken verdiğiniz şeylerin haddi hesabı olmayacak. Geri almasını bilin.
    Laptop falan çalınmaz, ama ortalıkta bıraktığınız bozukluk 3-5 tl yi götürürler.

Ayrıca altın kural, asla ama asla paranız olduğunu söylemeyin, yani aileniz para yatırdı, iddadan para tutturdunuz, bunun muhabbetini yapmayın odada. Tavsiye.

Para konusunda az çekmedim kesinlikle paranızın geldiğini, olduğunu vs. söylemeyin. Hesapları size kitlerler, yakın arkadaş olursunuz kıramazsınız zorda kalırsınız.

Parayı nasıl kitliyorlar hocam bi yere gittiğinizde sende para var diye bilerek yanlarına para filan almıyorlar mı ? Valla öyle bir şey olsa kendi borcumu öder çıkarım ordan ne halleri varsa görsünler

+1 one oyle la hesabi kitlerler nasi laf anca 4 5 senelik arkadasim olacak onun hesabini oderim 1 2 senedir tanidigim adamin hesabini neden odeyecek misim

Valla Üniversite hakkında çok değişik şeyler okuyorum inşallah bize böyle enteresan insanlar gelmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsalih37

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla Üniversite hakkında çok değişik şeyler okuyorum inşallah bize böyle enteresan insanlar gelmez

Gelirse gelsin hocam ne olacak. Tavrinin sert oldugunu en bastan belli etsin yeter. Kimse kusura bakmasin benim annem babam parayi kolay kazanmiyor. Kimseye de parami yedirmeye niyetim yok. (Bu durumu da kimse fakirlik olarak algilamasin. Allaha sukur durumumuz oldukca iyi)

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYMAR-JR

ilk kez yurrtta kalacaklar mutlaka okusun yurtta bornozla gezmeyin vallahi çok gülüyorlar ben yaşamadım ancak yaşayan arkadaşlarım var

Daha önce yurtta kaldım ama merak ettim ne diyolar acaba
  • dene gör sadece tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEYMAR-JR

dene gör sadece tavsiye

Senelerdir yurttayım hergün illa koridorda bornozlu adam görmüşümdür ama hiçte birşey dendiğini duymadım Sizin yurtlarda ne diyolar

Ayrıca

Valiz+sırt çantasından başka herşey size yük olacaktır.Mümkün olduğunda az şey götürmeye bakın. Kıyafet ve kişisel bazı eşyalarınız hariç herşeyi gittiğiniz yerdende alabilirsiniz.Boşu boşuna taşımayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 10 Eylül 2014; 22:57:00 >

• Mobil uygulamada lazm tavsiyesi olan varmi

• Eskisehir Yunus Emre Yurdu nasildir,bilenler var mi ? bir de yemekler ucretli mi ?
  • Sinop KYK kalan var mı? Yedektim gittim kayıt oldum. B Blok

Odalar 3 ve 4 kişilikmiş. Yemekler ücretli. Çamaşırhane varmış.

Bavula bunları koydum. Yarın yola çıkıyorum inşallah.

Kilit aldım kendim.
    2 adet banyo havlusu, 1 adet yüz havlusu
    2 adet terlik. Biri banyo tuvalet için.
    Traş bıçağı, rollon, tırnak makası, kulak pamuğu
    5 adet t-shirt, 3 uzun kollu
    3 pantolun
    bolca çorap, 6 atlet, 4-5 boxer

Abartmış mıyım sizce?

O değil de laptop'un ekranı kırıldı. 3 hafta boyunca ne yapacağım.
    Telefon desen dandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞ55 -- 14 Eylül 2014; 0:57:22 >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.