Şimdi Ara

sdfghjkl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence hafif, taşınması kolay birşey al. Ben dell 7537 kullanıyorum memnunum. Kronik wifi sorunu var benden söylemesi ama tavsiye ederim, küçük bir usb wifi adaptörü ile çözdüm sorunumu. Asusun x550ln serisine bak birde
  • Kantincilerle iyi anlaş yemeklerde güzellik yaparlar yani fazla fazla koyarlar.
  • Ata Demirer'in abi yardım etmezseniz bitiremiyceem diye çemkirdiği bir sahne vardıya şu an üni. öğrencilerine ona söylemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

Ben bilgisayari yeni aliyom taze bilgisayari neden yurttakilere oynatim evladim gibi lan

Ne aldın kanka ? Götürücenmi sen bilgisayarı ? Bebeğim gibi bakıyorum benimkine yemesinler orda aleti? Yerler mi ki ?

bugün yarın gelecek victor g701 siparişi verdim. ben onu mlletin eline verirmiyim evladımdan daha önemli o benim için
  • Ben yanında bol bol sabır götürmeni tavsiye ediyorum, en önemlisi odur. 3 oda ve 6 oda arkadaşı değiştirdikten sonra benim gibi fellik fellik ev aramaya başlarsın. Bana 1 senelik yurt macerası yetti, evimi buldum mis gibi gerisini yurttakiler düşünsün.
  • herkesi ilk gun faceden ekleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Bence hafif, taşınması kolay birşey al. Ben dell 7537 kullanıyorum memnunum. Kronik wifi sorunu var benden söylemesi ama tavsiye ederim, küçük bir usb wifi adaptörü ile çözdüm sorunumu. Asusun x550ln serisine bak birde

Ya ben oyun oynayan biriyim ondan dediydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Bak buraya
  • artiz gibi gidip arkaya oturmayın.Sonra hoca ne dedi diye sağa sola bakınırsınız. İlk hafta ders olmaz işi de yalan. Vize'den sonra ders olmaz 1 hafta tatil gibi.Bunlar tamamen yalan.İlk gün hocaya bağlı olarak 30 dakika filan tutar hoca konuşur dersle ilgili filan. Fizik ,matematik türü derslerinin varsa direk not tutacağınız defteri götürün direk derse başlıyorlar.Derslerde not alın sonra etrafta not diye ağlamayın.Bana not vermeyene ben şahsen not vermem. Ayrıca sorunuz varsa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 28 Ağustos 2014; 19:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Barzo

quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

laptop olarak ne tavsiye edersiniz iyi bir gamer laptobumu yoksa hafif bir laptopmu bide 15 inç mi 17 inçmi?

Senin ihtiyçlarına göre değişir gamer laptop alacak paran varsa ve oyun oynayan biriysen al, değilse hafif cihazlara bak, eve geliş-gidişlerde sorun olmasın.

peki 15 17 hangisini önerirsin bu arada para var

Ben olsam 17 alırım. Büyük ekranları daha çok seviyorum.Yani yurtta kalman bir şeyi değiştirmiyor sen de hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

• süper konu takipteyim de bilgisayar konusuna takıldım ben bilgisayarsız yapamam millete de fazla kullandırtmam sorun çıkmaz umarım
  • Konuyu takip eden arkadaşlar arada sizde uplayin konuyu ben yetisemiyorum

• Bursadayim bu sene kyk da kalcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: practice

imrendim lan kaldık mezuna siz böyle hazırlık yaparken biz bi elimizde kitap bakıyoruz öyle melül melül

Kazandığın yeri sevmen önemli. Yoksa benim gibi tekrar hazırlanırsın. Keşke ebn de mezuna kalsaydım da böyle bir hata yapmasaydım. İyi tarafından da böyle bakabilirsin mesela.

hangi üniversite hangi.bölümü kazandında geri hazırlanıyorsun

Geçen sene(2013)iü iktisat

Nesini beğenmedin

• quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: practice

imrendim lan kaldık mezuna siz böyle hazırlık yaparken biz bi elimizde kitap bakıyoruz öyle melül melül

Kazandığın yeri sevmen önemli. Yoksa benim gibi tekrar hazırlanırsın. Keşke ebn de mezuna kalsaydım da böyle bir hata yapmasaydım. İyi tarafından da böyle bakabilirsin mesela.

hangi üniversite hangi.bölümü kazandında geri hazırlanıyorsun

Geçen sene(2013)iü iktisat

Nesini beğenmedin

Bana göre değil ilgim alakam yok hesap kitap işleriyle mat 2yle

• quote:

Orijinalden alıntı: securityyy

Bursadayim bu sene kyk da kalcam

Nerden biliyorsun kalacağını açıklandı sanki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Ben bugün termos aldım kupa şeklinde alıcaktım yertmez dedim. Şu kafası bardak şeklinde olanlardan.sıcak suyu yurt kantinnden rahatlıkla alınır mı yani adam gel benden iç muhabbeti olur mu ??

Adamdan su alacağına ucuz bir kettle al. Ya da elektrikli cezve.
    http://www.hizlial.com/sinbo-scm-2928-elektrikli-cezve/10232457

Yasak değil mi bu dediklerin

• Angarada kyk da kalacaklar bana gelin :D yeni oldugunuzu belli etmeyin saga sola kimse anlamaz.Bir de 10 kişilik davar sürüsü gibi gezmeyin ilk günlerde :D

• quote:

quote:

quote:

Ben bugün termos aldım kupa şeklinde alıcaktım yertmez dedim. Şu kafası bardak şeklinde olanlardan.sıcak suyu yurt kantinnden rahatlıkla alınır mı yani adam gel benden iç muhabbeti olur mu ??

Adamdan su alacağına ucuz bir kettle al. Ya da elektrikli cezve.
    http://www.hizlial.com/sinbo-scm-2928-elektrikli-cezve/10232457

Yasak değil mi bu dediklerin

Kyk için diyorsan bilmiyorum ben kyk da kalmıyorum. Bizim yurtta serbest.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.