Bildirim
Scream 4 | Çığlık 4 (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk filmi izlemiştim sarmamıştı bu filmide sırf oyuncu kadrosu için izlemeyi düşünüyorum ama bunlar devam niteliğinde filmler mi? 2. ve 3. filmi izlemeden bu izlesek olur mu? _____________________________ -
-
@thomas_anderson sağol hocam çıksında izleyelim o zaman
Bu arada sinemalar.com'da yanlış yazmıyorsa Amerika ile aynı gün gösterime giriyor ben bluray bekliyeceğim sinemada izlemeye değmez diye düşünüyorum
_____________________________ -
Wes baba çekerde izlenmezmi....... _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: NéGRo
@thomas_anderson sağol hocamçıksında izleyelim o zaman
Bu arada sinemalar.com'da yanlış yazmıyorsa Amerika ile aynı gün gösterime giriyor ben bluray bekliyeceğim sinemada izlemeye değmez diye düşünüyorum
aynen öyle kardeşim..sinemaya gitmeye değmeyecek bir film._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: NéGRo
İlk filmi izlemiştim sarmamıştı bu filmide sırf oyuncu kadrosu için izlemeyi düşünüyorum ama bunlar devam niteliğinde filmler mi? 2. ve 3. filmi izlemeden bu izlesek olur mu?
Esasen evet bir üçleme niteliğinde... düğümün kapanış noktası ise son bölüm.
Yeni çıkacak bölümünde ne şekilde bir devam bölümü olacağı ise belli değil. Fakat baş karakterler aynı.
Bu arada ilk film sinema tarihinde yeni bir anlayışı (kendisinden önceki yapımları eleştiri) beraberinde getirmesi bakımından önemlidir. Ayriyeten 1996 yılında o dönem tv de ve sinema dünyasında adından sıkça bahsettirdi._____________________________
-
-
Bilemiyorum artık diğerlerinden bir fark olacak mı olmayacak mı?Aynı hissi verir ama farklı birşey olacağını düşünmüyorum. _____________________________ -
Senarist tüm eski karakterleri bu bölümde öldürmüş de olabilir, bu da mümkün. _____________________________ -
Anna Paquin filan muhtemelen giriş sahnelerinde ölecek herhalde.
Genelde ses getirsin diye filme alınanlar erken ölür
İki fragman da hosuma gitti benim. Seriyi yeniden izlemek güzel olacak
http://www.55dakika.com/scream-4-ciglik-4/
http://derinkirmizi.blogspot.com/2011/01/scream-4den-beklenen-yeni-fragman.html_____________________________
-
Güzel bir film olucak gibi galiba torunlarımıza kadar aktarılacak filmler olacak bu gidişlee _____________________________ -
Scream'in hep yaptığı şey. Ilk filmde Drew Barrymore'u şişlemişlerdi. 2. filmde ise Sarah Michelle Gellar
Ilk kurban adayı çok. Hayden Panettiere, Anna Paquin ve aday olarak görmek istemesem de Kristen BellÖlürse o şekilde görmeye dayanamam
Edit: Umarım Anna Paquin olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 19 Ocak 2011; 0:22:41 >_____________________________ -
Son fragman'a bakılırsa epey gösterişli olacak gibi görünüyor. Herşeyin başladığı Woodsboro kasabasına geri dönüyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 30 Ocak 2011; 10:04:48 >_____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 2 Şubat 2011; 19:05:57 >_____________________________ -
Bu filmin ardından iki yapım daha gelecekmiş. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
Bu filmin ardından iki yapım daha gelecekmiş.
Eğer belirttiğiniz gibi ise, o zaman bu bölümde tüm ana karakterlerin ölmesini ve yeni bir jenerasyonun doğmasını bekleyebiliriz._____________________________ -
Para verip izleyeceğim en son filmlerden biri, aynı tas aynı hamam devam ediyor fragmandan bile belli çuvallayacağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 20 Mart 2011; 10:26:56 >_____________________________
Feel True Power
The most powerful console ever!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X