Şimdi Ara

Scott Piri'den Mancini'ye Sert Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylı oyuncuların fiziksel anlamda geride olduğunu ima eden Mancini'ye, Scott Piri cevap verdi.

G.Saraylı oyuncuların fiziksel anlamda geride olduğunu ima eden Mancini'ye, Terim döneminde kondisyoner olarak görev yapan Scott Piri sert çıktı: "Koşu mesafe oranları ile sprint oranları futbolun iki temel unsuru oldu. Defansif oynayan takımlar koşu mesafe oranları üzerine, hücum düşünen takımlar ise sprint oranları üzerinde daha fazla çalışıyor. Biz de 9 bin metre koşan oyuncu için 20 sprint, 10 bin metre koşan oyuncu için 35 sprint hesapladık. 11 bin metre üzeri koşup, 25 sprint atan bir oyuncu yerine 10 bin civarında 35 sprintli oyuncu planlaması yaptık" dedi.

• İyi de takım 65 den sonra gözle görülür şekilde oyundan düşüyorsa bu teknik lafların hiç bir manası kalmıyor ki.
  • bizim takımda 35 tane sprint yapan oyuncu mu var ..
  • Sonuç olarak bizim taktik ayrı sizinki ayrı demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Sonuç olarak bizim taktik ayrı sizinki ayrı demiş.

Aynen öyle.Scott Piri iyi bir kondisyoner 2 senedir ligde rakip kim olursa olsun fiziki olarak hep üstündük.Bu sene neden böyle oldu hala anlayabilmiş değilim.Ya oyuncular çalışmadı ya teknik ekip işin üstüne düşmedi ya da bizim oyuncuların isteksizliğini,ruhsuzluğunu kondisyon eksikliği deyip geçiştiriyorlar.
  • Aman Allahım ne kadar sert bi cevap bu böyle :))
  • Eğer bir sistem üzere oynamaz isen takımın kondisyonu yokmuş gibi gözükebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex'den Vaslui'ye Mesaj Var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 70 dakikadan sonra yüzde 50 performansı düşen takımı ne yapayım.
  • Çok sert olmuş
  • Daha çok MHP'nin 40. Yıl hesabı gibi olmuş.

• Konu başlığını birebir haberden aldım.

Ayrıca takım hem az koşuyor, hemde sprint atmıyor.

Scott Piri'nin mantığıyla takımın anlık kontra ataklar yapması gerekiyor, yanlışım varsa düzeltin ama benim bu yorumdan çıkaracağım cevap budur.

Lakin Galatasaray böyle bir futbol sergilemiyor, üzülerekte olsa demem gerekiyor ki Scott Piri'nin başarısızlığıdır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

Aman Allahım ne kadar sert bi cevap bu böyle :))

ana bacı sövse daha iyiymiş
  • İlk iki sezon çok iyi bir fiziki güç, maç temposu ve kondisyonumuz varken, bizi rakiplerden ayıran en önemli özelliğimiz onlar maçın sonunda oyundan düşerken bizim diri kalmamızken nasıl oluyorda bu sezon bu kadar kötü oluyoruz ? Ben bunun cevabını istiyorum. Eğer sorunun cevabı yukarıda ki gibi 9 km koşup 35 sprint atmayı planlamak ise buraya kadar ki performanstan anlaşılan hata yapıldığıdır, iyi giden düzenin bozulduğudur. Gerçi ben Sprint atan oyuncu göremedim bu sezon, genelde yürüyerek oynayan hatta çok yavaş oynayan bir takım vardı, bunun sebebi daha başka şeyler olmalı 35 sprint bahanesi bana çok doğru gelmiyor.
  • mancini 2 senedir dediğim şeyi söylemiş bunu görmek güzel
    çünkü takım gerçekten tek devre oynuyordu diğer devre yok o devrede golleri attık attık
  • Takım ilk yarı fizik çalışmasının meyveleri ile ikinci yarı Fatih Terim gazı ile oynadığı için 45 dakikalık ilk yarı için konuşmuş Scott.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Sonuç olarak bizim taktik ayrı sizinki ayrı demiş.

Aynen öyle.Scott Piri iyi bir kondisyoner 2 senedir ligde rakip kim olursa olsun fiziki olarak hep üstündük.Bu sene neden böyle oldu hala anlayabilmiş değilim.Ya oyuncular çalışmadı ya teknik ekip işin üstüne düşmedi ya da bizim oyuncuların isteksizliğini,ruhsuzluğunu kondisyon eksikliği deyip geçiştiriyorlar.

scott piri iyi bir kondisyoner olsaydı emre çolak ve semih kaya'dan 2 birer jay cutler çıkması lazımdı.
    çalışan futbolcu zaten güçlüdür. önemli olan çalışmayanı da güçlendirmek...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

scott piri iyi bir kondisyoner olsaydı emre çolak ve semih kaya'dan 2 birer jay cutler çıkması lazımdı.

Edit : scott piri iyi bir kondisyoner olsaydı emre çolak ve semih kaya'dan 2 yılda birer jay cutler çıkması lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Daha çok MHP'nin 40. Yıl hesabı gibi olmuş.

scott gardenfull

• quote:

quote:

Edit : scott piri iyi bir kondisyoner olsaydı emre çolak ve semih kaya'dan 2 yılda birer jay cutler çıkması lazımdı.

Senin dediğin olay kondisyonerde değil oyuncularda bitiyor.Oyuncular kendi kişisel çalışmalarıyla Jay Cutler olur.Ayrıca en dandik kondisyoner bile vücut yapmanın yöntemini bilir hatta bırak kondisyoneri gelsinler bana benim dediklerimi yapsınlar 5 ayda o vitaminsizleri Rambo gibi yaparım.Söylediğim gibi olay oyuncuda bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss
    Senin dediğin olay kondisyonerde değil oyuncularda bitiyor.Oyuncular kendi kişisel çalışmalarıyla Jay Cutler olur.Ayrıca en dandik kondisyoner bile vücut yapmanın yöntemini bilir hatta bırak kondisyoneri gelsinler bana benim dediklerimi yapsınlar 5 ayda o vitaminsizleri Rambo gibi yaparım.Söylediğim gibi olay oyuncuda bitiyor.

Hocam eğer oyuncu gerekli antremanları yapmıyor ve gerekli mücadeleyi vermiyor ise teknik direktöre iletirsin.

Teknik direktör oyuncu ile konuşur, eğer oyuncu kendini toparlamazsa ve sözleri dinlemez ise yapılacak şey bellidir.

Başkanla görüşülür, durum anlatılır ve oyuncu satılır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.