|
Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Malatya'da ikametgah ediyorum aldığım scooter'ın yetkili bayisi bir telefoncu. Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Aradığım soruya memleketimde cevap bulamayacağım için size danışıyorum. Elimde 48 volt 15 amper bir scooter bataryası var. Yine 48 voltluk amperi yüksek bir batarya yaptırmak için hangi pilleri kullanmam gerekiyor bilmiyorum. 3.7v 2600 mah ve 3.2v 6000mah bu pilleri inceledim. Bunlardan seri bağlantı ile 48 v bir batarya yaptığımda kaç amper alacağımı halen çözemedim. Bana şu pillerden şu kadar alırsan şu kadar tutar ve karşılığında 48 watt ve şu kadar amper alırsın gibi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Buralarda volta motor bisikletler için batarya yapan bir usta varmış, ben de dedim ki malzememi alıp adamın önüne koyar abi bana şu ebatta şu voltajda şu amperde bir batarya yapar mısın derim diye düşündüm. Eğer yanlış bir yol kullanıyorsam lütfen yönlendirin. Bir de bu scooterlarda voltaj aynı kalırsa amper artarsa beyinde sıkıntı yaratır mı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt