Şimdi Ara

SCIROCCO (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muazzam bir araç bildiğiniz aşığım bu araca :) ayrıca yaklaşık 5 aydır takip ediyorum foruma ilk defa yazıyorum. Bende seneye scirocco aile sine katılacağım inşallah :) herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmatip

Muazzam bir araç bildiğiniz aşığım bu araca :) ayrıca yaklaşık 5 aydır takip ediyorum foruma ilk defa yazıyorum. Bende seneye scirocco aile sine katılacağım inşallah :) herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum :)

İnşallah hocam. en kısa zamanda rocconuza kavuşursunuz sizlerinde yorumlarını burda görürüz en kısa zamanda :)
  • arkadaşlar birşey dikaktimi çekti , biraz aşırı süratli ilekn viraja girdiğimde direksiyon gereğinden fazla sertleşiyor , şu Pc ve oyun konsullarında kullandınız mı bilmiyorum oyun direksiyonlarındaki gibi oluyor sanki viraşdaki ufak taşlar yada çıkıntılar bile hissediliyor, sonradan farkettim ki babamın 2010 jettası ile 110km hız ile girdiğim viraja 180 ile rahatlıkla girebiliyorum ,
    bilmiyorum belki direksiyondaki sertleşme hız ve virajla alakalıdır ama güzel oluyor yani o sırada sanki araç orda kalacak yoldan çıkmayacak hissi veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

arkadaşlar birşey dikaktimi çekti , biraz aşırı süratli ilekn viraja girdiğimde direksiyon gereğinden fazla sertleşiyor , şu Pc ve oyun konsullarında kullandınız mı bilmiyorum oyun direksiyonlarındaki gibi oluyor sanki viraşdaki ufak taşlar yada çıkıntılar bile hissediliyor, sonradan farkettim ki babamın 2010 jettası ile 110km hız ile girdiğim viraja 180 ile rahatlıkla girebiliyorum ,
    bilmiyorum belki direksiyondaki sertleşme hız ve virajla alakalıdır ama güzel oluyor yani o sırada sanki araç orda kalacak yoldan çıkmayacak hissi veriyor...

Amaç o zaten hocam dediğiniz gibi aracın savrulmasını engellemek için direksiyon sertleşir ve yoldan çıkmanızı engellemeye çalışır.Bence çok da güvenip o kadar hızlı girmeyin viraja sonuçta mekanik bir aksam

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

Geri vites ışıkları da ledledim

Bu mesaja eklenen görseller:

Süper olmuş hayırlı olsun. İkaz ışığı yakmıyor mu ekranda ?

• quote:

Başlık ne zamandır sessiz kalmış.. Aracıma Revo yazılım yaptırdım ron95 en soft ayarlarda bıraktık buna rağmen ivmelenmede inanılmaz bir fark mevcut, canavara döndü araç gerçekçi olarak, tr deki yakıt kalitesi de düşünüldüğünde 190hp civarı bir güç olduğunu düşünüyorum, henüz süreleri test etmedim. Onları da paylaşacağım Stock vs Remap şeklinde..

Araca Revo nun stage I için gerekli gördüğü NGK 'nın BKR7EIX iridium bujileri takıldı, daha öncesinden aldığım VW Racing hava filtresini de taktım, çok güzel bir sesi var, bir de video çektim size teaser niyetine

https://www.youtube.com/watch?v=6PIw1EaQsJg

Araçla ilgili gelişmeleri takip için: instagram.com/roccopedia

Hocam maşallah

araç çok iyi olmuş bende yazılım attırmayı düşünüyorum. Konuştuğum firma yaklaşık 200 bg olabileceğini söyledi. Bende sizin gibi çok limitleri zorlamadan bir yazılım attırmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir ? Yakıt değerlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim. Birde ne kadara yaptırdınız ?

• stock ve yazılımlı 122lik scirocco için videoyu izleyebilirsiniz:
    https://www.youtube.com/watch?v=7fDbMCWvDUw
  • aracı satalı 5-6 ay oldu valla yoksa o değerleri de çekerdim.
    160lık dsg var şimdi.
    roccodan kopamıyoruz anlıcagın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 7 Nisan 2016; 19:36:29 >
  • bu yazılım işine bende kafayı taktım , zor da olsa yaptırabildim , arkadaşın dediği gibi bujileri de değiştiler ve çokk çok büyük bir fark çıktı ortaya , inanılmaz keyifli bir hale geldi ,

• quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

bu yazılım işine bende kafayı taktım , zor da olsa yaptırabildim , arkadaşın dediği gibi bujileri de değiştiler ve çokk çok büyük bir fark çıktı ortaya , inanılmaz keyifli bir hale geldi ,

https://www.instagram.com/p/BDDNLXTAI_3jT7PG7gx4I8hcYTarix_bUuxnGU0/?taken-by=emrdmrc

https://www.instagram.com/p/BDDNsQ1AIwmGbVbEow8e00aDXlYUMW0ZaJUfrA0/?taken-by=emrdmrc

Hayırlı olsun hocam

araçtaki farklılıkları anlatabilir misiniz ne gibi değişiklikler oldu , nerden yaptırdınız , kaça yaptırdınız. Bir de resimleri instagram değil de başka bir siteden upload edebilirmisiniz. resimler açılmıyor.

• eline saglık:)
    küllük için de gerekli:)
  • şahane olmuş.
    sigara kullanmıyorsan oradaki krom sac aksam çıkıyor. bilgine:) ben çıkarttım, alan daha kullanışlı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 27 Nisan 2016; 19:49:07 >
  • Bu hafta içi DSG'li 160'lık bir Scirocco alarak aranıza katıldım bende. 16GB'lık Samsung Evo SD Card aldım ama bu RCD510'da mı sorun var sd kartta mı sorun var anlamadım. Kafasına göre bir okuyor bir okumuyor..
  • quote:

aynen dediğin gibi yaptım çok iyi oldu, hiç aklıma gelmemiş onun çıkabileceği

Haftasonu da şu arkadaşı takmaya çabalayacağım, sonuçları paylaşırım

bu çok kullanışlı yaa.. orjinali bok gibi. sadece bardaklık için tasarlamışlar. yuvarlak yuvarlak sinir oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bu hafta içi DSG'li 160'lık bir Scirocco alarak aranıza katıldım bende. 16GB'lık Samsung Evo SD Card aldım ama bu RCD510'da mı sorun var sd kartta mı sorun var anlamadım. Kafasına göre bir okuyor bir okumuyor..

Merhaba Hocam

İlk olarak hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. SD kart ile ilgili bende de sorun var. Sanırım 16 gb olmasından kaynaklı. Bendeki sorun durup dururken sd kart okunamadı hatası verip cd ye geçmesi. Kartı çıkartıp tekrar takınca düzeliyor. Dediğim hata 20-30 arası müzik dinledikten sonra oluyor genelde.
  • evet govde falan baya cıkıyormus diye duymustun.
    parçayı nereden temin ettin?

ayna kapatma olayı 200TL diye duydum dogru mu?
  • valla vermem ona 300lira. yuvarlak yuvalı kullanmaya devam:)
    resmen kazık yaa. 200 lira bir ayna kapama için.
    arabaya yaptıgım harcamaya artık son:) 10 bin liram gitti lan modifiyeye :D
  • valla yazılıma kadar herşeyi yapmıştım sonra onu sattım full scirocco aldım tum emekler gitti çöpe. (100.000km olmuştu)
    buna çok bişey yapmadım. yay, dif, spacer, spoyler... ufak tefek şeyler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-464C58F11

Bu mesaj silindi.
    hayırlı olsun aracınız , Allah kaza bela vermesin..
    16lık sd kart yerine 8lik takın bence hem çok hızlı okuyup açılıyor hemde donma takılma olmuyor, birde 8 gb çok bile bence okadar müzik atsan 1 senede hepsini dinleyemezsin zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredemirci -- 6 Mayıs 2016; 11:09:25 >

• kapy esiklerine çyta taktydrym güzel bir hava katty,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredemirci -- 6 Mayıs 2016; 11:44:51 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.