Şimdi Ara

SCIROCCO (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ledli olması şahane bir hava katmış. nereden temin ettin?
  • Ankara-Etlik-Başkent oto aksesuar :)
  • bunlar pil ile çalışıyor dimi? bir ara araştırmıştım baya.
    fiyatı nedir?
  • Merhaba arkadaşlar bizde martın sonunda sipariş geçtik r-line vs baya özellik ekletildi. Fakat hala sipariş durumunda tam bilgiler çıkmadı bekliyoruz diyorlar. Daha önce sipariş eden oldu mu içinizden?

Ek olarak son modellerde anahtardan cam katlama açma var değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 9 Mayıs 2016; 6:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidworks izmir

bunlar pil ile çalışıyor dimi? bir ara araştırmıştım baya.
    fiyatı nedir?

Pilli olanları var ama çok sağlıklı olmuyor, ince bi kablosu var fitilin altından ayak aydınlatmasına bağlıyorlar basit bir işlem , kablo falan da gözükmüyor, 90 liraya aldım bunları ben , pilli olanlara 200lira diyorlar
  • Arkadaşlar merhaba,

Brake Servo Defective uyarısı alıyorum. Yaklaşık 1 haftadır ara ara gelip gidiyor. İlk çalışırken abs ışığı ve el freni ışığı yanıyor sonra abs gidiyor el freni yanıp sönmeye devam ediyor. Frenlerde sorun var gibi bir sertleşme fren mesafesinde artma gözüme çarpmaya başladı. Yarına randevu aldım servise içim de rahat değil Kıbrıs'tayız bakalım çözebilecekler mi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Arkadaşlar merhaba,

Brake Servo Defective uyarısı alıyorum. Yaklaşık 1 haftadır ara ara gelip gidiyor. İlk çalışırken abs ışığı ve el freni ışığı yanıyor sonra abs gidiyor el freni yanıp sönmeye devam ediyor. Frenlerde sorun var gibi bir sertleşme fren mesafesinde artma gözüme çarpmaya başladı. Yarına randevu aldım servise içim de rahat değil Kıbrıs'tayız bakalım çözebilecekler mi..

fren kablosu yada soketi ile alakalı bir sorun vardır , basit bir işlem bakıp değiştirirler ,el frenini sert yada fazla çektiysen yerinden oynamış olabilir, garantisi devam etmiyorsa aracın servisle uğraşma hiç büsürü para isterler , git bi güzel ustaya baksın iki dakikada halleder..
  • www.baskentotoaksesuar.com
    Volkswagen Scirocco Lazer Kumlama Krom Kapı Eşiği 2 Parça - - Başkent Oto Aksesuar - Oto tuning aksesuar malzemeleri
    http://www.baskentotoaksesuar.com/4052-volkswagen-scirocco-lazer-kumlama-krom-kapi-esigi-2-parca-satinal.html

bu var sitelerinde ancak ledli değil. bu da fena değil aslında

• quote:

http://www.baskentotoaksesuar.com/4052-volkswagen-scirocco-lazer-kumlama-krom-kapi-esigi-2-parca-satinal.html

ledlisi de var sahbinde de ilanalrı var arat çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Arkadaşlar merhaba,

fren kablosu yada soketi ile alakalı bir sorun vardır , basit bir işlem bakıp değiştirirler ,el frenini sert yada fazla çektiysen yerinden oynamış olabilir, garantisi devam etmiyorsa aracın servisle uğraşma hiç büsürü para isterler , git bi güzel ustaya baksın iki dakikada halleder..

Aynen öyleymiş hocam servis halletti. Frenler düzeldi ama hala istediğim gibi değil sanki. Bazen çok sertleşiyor seyir halindeyken.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

quote:

ledlisi de var sahbinde de ilanalrı var arat çıkıyor

ledli olmasından mat olması daha çok hoşuma gitti.
    yapıştırdım bu sabah çok güzel durdu.

• Arkadaşlar Merhaba. Benim cam tavanda bir sorun oluştu. Araç 2013 model bu zamana kadar sıkıntısız kullandığım cam tavan artık açılmıyor. Tuşa bastığımda tık sesi geliyor fakat cam tavan hareket etmiyor. Öylece açık kalmıştı. Kitapçıktan bakıp manuel olarak kapattım. Şuan dediğim gibi tuşa basıyorum tık sesi geliyor fakat hiç bir hareket yok. Başına böyle bir olay gelen varmı? veya bilgisi fikri olan yardımlarınızı bekliyorum.
  • XareoN kullanıcısına yanıt
    cam tavan muhtemelen servo motor denilen torku yuksek kucuk bir motor ile açılıyordur.
    buyuk ihtimal o bozulmuştur. serviste 150 tl den fazla tutacagını sanmıyorum ben.
  • Bir kaç farklı arızadan oluşabileceğini söylediler. Cam tavanın komple sökülmesine kadar gidebileceği ihtimali bile var. Bu beni çok korkutuyor. İnşallah dediğin gibidir kardeşim. Cevabın için teşekkür ederim.
  • benim fikrim eğer ücreti fazla gelirse bırak oyle kalsın? ne olacakki?)
    o ücrete değer mi değmez mi ona sen karar vereceskin artık.
    şahsen ben 400-500 üzeri bir fiyat çıkartsalardı yaptırmazdım.
  • soylukan tşk ettim kardeşim uyarıların için dediklerine dikkat edicem. Boş bir zaman bulduğumda göstericem artık.
  • Arkadaşlar merhaba, 2011-2012 model bir scirocco almak istiyorum, otomatik olacak. Bu yıllarda üretilen scirooco ların kronik problemleri var mıdır? Neyine dikkat etmeliyim, bunu en iyi kullanıcıları olarak sizler söylersiniz diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3koray

Arkadaşlar merhaba, 2011-2012 model bir scirocco almak istiyorum, otomatik olacak. Bu yıllarda üretilen scirooco ların kronik problemleri var mıdır? Neyine dikkat etmeliyim, bunu en iyi kullanıcıları olarak sizler söylersiniz diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba Hocam

Şimdiden hayırlı olsun dileklerimle başlayıp aşağıdaki maddelere dikkat ederseniz daha sağlıklı bir aracınız olur. Atlamış olduğum noktalar varsa arkadaşlar tamamlar.

1. 2012 öncesi volkswagen araçlarda dsg lerde sorunlar olabiliyor 2012 öncesi araç almanızı pek tavsiye etmem. Şuanki dsg şanzumanlar da da sıkıntı çıkabiliyor tabi ama 2012 den öncesinde çokca rastlanıyor.
    2. Dolu bir araç almak istiyorsanız bixenon far , cam tavan , mavi veya kırmızı scirocco , hız sabitleyici , navigasyon gibi özelliklerin olması tercih sebebi oluyor.Yok benim bütçem sınırlı diyorsanız bu extralara ihtiyacınız olmayacaktır. Şahsen benim aracımda cam tavan , navigasyon , otomatik vites ve bixenon yok. Bu tercihlerimde forumlarda yazılanlar sayesinde tercih sebebim oldu. DSG şanzumanı söylemiştim zaten. Cam tavan konusunda belli bir süre sonra tıkırtı ve ses geldiğini hatta lastiklerin erimesinden dolayı yağmurlu havalarda su sızıntısı yaptığını söyleyenler oldu bu yüzden cam tavan almadım. Navigasyon telefonumda vardı ve sürekli ön konsolda durduğu için telefon çok da önemli değildi benim için. Bixenon belki olabilirdi ama o ara güzel bi mavi scirocco bulmuştum ve onu aldım o yüzden o tercihimi çok umursamadım.
    3. Çok yorulmuş ve km yapmış araç almanızı tavsiye etmem özellikle chip taktırılan araçları. Malum araç yerinde durduğu gibi durmuyor. hele birde chip taktırılınca motor hayli yoruluyor. Tavsiyem stok araç almanız ve genelde tercih edilen 160 hp olanlardır bilginiz olsun. İlerde yapmak isterseniz kendiniz yazılım attırsınız başkasının yaptığı işlemlerin ne kadar sağlıklı olduğunu bilemezsiniz.
    4. Aracı kesinlikle yetkili serviste kontrol ettirin ve önceden ne gibi sorunları olduğunu sorun.

• tremo arkadaşım güzel yazmış. ellerine sağlık.
    DSG olarak 2012 üstü alın mutlaka. ben zamanında 2012 üstü DGS alamadığım için 2010 manuel almıştım. 1.5 sene para biriktirip 2013 DGS satın aldım. 1yıldır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. en en önemlisi benim için şanzıman konusuydu.
    şanzıman dışındakiler ıvır zıvır şeyler. tamamen sizin zevkinize ve bütçenize bağlı olduğu için yorum yapmak kişisel bir durum oluyor.
    benim aracım full & full ama cam tavan olmasa da olur, bi-xenon far olmasada olur yani benim için.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.