Şimdi Ara

SCIROCCO (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bu Kasım Aralık ayında 1.4 tsi 150 hp DSG ler kaça gitti biliyormusunuz bir araç varda takas yapacaz allahın izniyle üstüne ne kadar para alalım diye soruyorum size bana 2016 fiyatlarından geliyorda arkadaş o yüzden yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. 2012 scirocco'mda 19" R jant var. Ve daha 1 aylık yeni lastik var. satmak istiyorum. fiyatları nerelerde olur acaba bilen varmı jant-lastik ?
     SCIROCCO SCIROCCO

• quote:

Orijinalden alıntı: memed_64

merhaba arkadaşlar. 2012 scirocco'mda 19" R jant var. Ve daha 1 aylık yeni lastik var. satmak istiyorum. fiyatları nerelerde olur acaba bilen varmı jant-lastik ?
     SCIROCCO SCIROCCO

18lik interlagos ile takas düşünür müsün?

• Olur kardeşim degisiriz

• arkadaşlar aracın yol bilgisayarında gittiğim hızı gösteren ekran kayboldu , ne yaptıysam menülerde yok artık ,
    nasıl tekrar açabilirim ? resimdeki 215 artık yazan yerden bahsediyorum :( (resim temsilidir bu arada )
     SCIROCCO
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

arkadaşlar aracın yol bilgisayarında gittiğim hızı gösteren ekran kayboldu , ne yaptıysam menülerde yok artık ,
    nasıl tekrar açabilirim ? resimdeki 215 artık yazan yerden bahsediyorum :( (resim temsilidir bu arada )
     SCIROCCO

MFA ayarlarında hiz gösterimi gibi bir seçenek var. onu kaldırmışsındır:)

• aynen öyle olmuş ya :) valla bilmiyorum ki kim kurcalıyor :)
    acemilik kötü tabi ..
  • memed_64 M kullanıcısına yanıt
    jantlar orjinal ama dimi?:)
    eğer öyleyse üzerine ne kadar istersin ona göre düşünücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 10 Şubat 2016; 23:04:45 >
  • Ustadlar merhaba,
    Sizlere Scirocco ile ilgili bir sorum olacak.kardesim icin gecen hafta sonu kirmizi 125 bg manuel scirocco ya niyet tam 3 bayi gezdik.Sonuc mevcutta yok.Siparis vermek istedik.Acarlar Scirocco da 2016 larda kirmizi renk kalkti dedi(hic bir tonu yokmus).dedik nasil olmaz elimize tutusturdugunuz katologda bile 2016 lar kirmizi.en son maslak dogusa ugradik yok oyle birsey deyip siparisimizi ve kaporamizi aldilar.bugun biraderin ici rahat etmemis canli destegi aramis onlar da kirmizi yok demisler.simdi korkusu elindeki siparis formunda renk kirmizi gorundugu halde bekletilip bekletilip kotu haber almak (sipadis durumu:siparisiniz ureticiye yonlendirildi)
    Sizce oyle birsey olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihthecrazy

Ustadlar merhaba,
    Sizlere Scirocco ile ilgili bir sorum olacak.kardesim icin gecen hafta sonu kirmizi 125 bg manuel scirocco ya niyet tam 3 bayi gezdik.Sonuc mevcutta yok.Siparis vermek istedik.Acarlar Scirocco da 2016 larda kirmizi renk kalkti dedi(hic bir tonu yokmus).dedik nasil olmaz elimize tutusturdugunuz katologda bile 2016 lar kirmizi.en son maslak dogusa ugradik yok oyle birsey deyip siparisimizi ve kaporamizi aldilar.bugun biraderin ici rahat etmemis canli destegi aramis onlar da kirmizi yok demisler.simdi korkusu elindeki siparis formunda renk kirmizi gorundugu halde bekletilip bekletilip kotu haber almak (sipadis durumu:siparisiniz ureticiye yonlendirildi)
    Sizce oyle birsey olabilir mi?

Merhaba Hocam

genelde ellerinde ki mevcut aracı satma politikası olabilir. Ankaradan bir kaç bayii arayın derim. Artık herkes çakal olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

Güncelleme:

Doğuşla iletişime geçip bilgiyi doğruladım. 2016 modellerde aşağıdaki renkler harici olmayacakmış. En sevilen 2 renk kırmızı ve mavinin kaldırılmış olması gerçekten ilginç bir durum.

Bunun sebebi vernik kaynaklı problemler yaşamamak veya sadece Türkiye için üretilen 150hp lik model için oluşturulan standartizasyon olabilir.

SCIROCCO
    Bu mesaja eklenen görseller:

SCIROCCO

Kesinlikle vernik ile alakalı durum hocam. 2 senesini doldurmuş her kırmızı ve mavi araçta var bu sorun ve herkes akıllandı dava açıyor. İlk olarak ön çamurluklarda ve kaputta başlıyor sonra aracın her yerinde oluşmaya başlıyor tampon tavan diye devam ediyor. Çoğu kırmızı ve mavi araçta sorun bu şekilde devam ediyor. Dava ederseniz yaklaşık bi 10.000 TL ye kadar ayıplı ürün bedeli ödemek zorunda kalıyorlar. Sıfır araç bile alan var. şikayetvar sitesinden vernik boya atması diye ararsanız bir çok yazı var bu konuda. sadece scirocco değil golf polo özellikle mavi ve kırmızılarda bu sorun var. Ama en çok rasladığım scirocco

• SATILIK SCIROCCO SATILIK SPOR YAY
    Eibach 35 (prokit) 2000 km kullanıldı = 250 TL

SATILIK SCIROCCO SATILIK ORJINAL YAY
    Orjinal yaylar 45000 km kullanıldı = 150 TL

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 19 Şubat 2016; 22:13:29 >
  • Dünyanın en zor işlerinden birisi de Rocco almak heralde. Ben böyle karışık bişey görmedim.Temizini bulmak gerçekten zor.Çok fazla fiyat farkları var. 60-70 arasında temiz bi araç bakıyorum da sanırım roccodan vazgeçeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Dünyanın en zor işlerinden birisi de Rocco almak heralde. Ben böyle karışık bişey görmedim.Temizini bulmak gerçekten zor.Çok fazla fiyat farkları var. 60-70 arasında temiz bi araç bakıyorum da sanırım roccodan vazgeçeceğim

Merhaba Hocam

Ben kendi aracımı yaklaşık 4 ayda buldum. Evet temiz rocco bulmak biraz zor. Az buçuk aracı biliyorsanız kriterlerinizi belirlediyseniz 2 3 aya bulabilirsiniz. Kriterler nedir fiyat harici olanlar.
  • sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://sahibinden.com/274908148

Beyler bırakın roccoyu temiz 116 7bin kmde 2014 çıkışlı Abartmıyorum 150km hızı bile geçmemişizdir araçla

• quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

Dünyanın en zor işlerinden birisi de Rocco almak heralde. Ben böyle karışık bişey görmedim.Temizini bulmak gerçekten zor.Çok fazla fiyat farkları var. 60-70 arasında temiz bi araç bakıyorum da sanırım roccodan vazgeçeceğim

Merhaba Hocam

Ben kendi aracımı yaklaşık 4 ayda buldum. Evet temiz rocco bulmak biraz zor. Az buçuk aracı biliyorsanız kriterlerinizi belirlediyseniz 2 3 aya bulabilirsiniz. Kriterler nedir fiyat harici olanlar.

Sunroof veya tam tavan olmasını istiyorum. Bütcem 60-65 bin oldugu için 2013-2014 otomatik alamacağım bu fiyata dolayısıyla manuel olacak.Temiz yorulmamıs bi araç arıyorum şekli filan düzgün :)

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Hocam

Sunroof veya tam tavan olmasını istiyorum. Bütcem 60-65 bin oldugu için 2013-2014 otomatik alamacağım bu fiyata dolayısıyla manuel olacak.Temiz yorulmamıs bi araç arıyorum şekli filan düzgün :)

Hocam ben sana bir kaç kıstas söyleyeyim ve çıkabilecek sorunlar hakkında bilgi vereyim sen kararını ona göre ver.
    Bütce 60-65 arası ise temiz ve donanımlı mavi kırmızı araç düşünme genelde mavi ve kırmızılar 2012 model az kullanılmış olanlar 70 den başlıyor. Bulursan da şans olur :)

Şimdi gelelim donanımlar ve çıkabilecek sorunlara.
    1) Ototmatik vites = DSG şanzumanın sorunlarını az çok duymuşsundur. Mükemmel bir şanzuman ama teknik sıkıntı çıkardığında araç sahibini epey üzüyor şanzuman değişimi 6000 TL gibi bir fiyat garanti bitti ise iyi niyet garantisi olsa bile 2000 TL ödüyorsun. Fiyatlar zaman içinde değişebilir.

2) Cam tavan = Benim aracım cam tavanlı değil cam tavanlı olanına da bindim ön tafata pek fark etmiyor. Arkada oturan için iç mekanın klostrofobik olmasından dolayı arkada oturanın bir nebze rahatlaması için yapılmış bir cam tavan. Ayrıca komple açılmıyor sadece arka kısmı yaklaşık 2-3 cm yukarı kalkıyor. Karar senin cam tavan için 3-4 bin TL fazla ödemeye gerek varmı orasına sen karar ver. Çok fazla arkada yolcu olmayacaksa bence gerek yok. Kronik sorun olarak ileride tavandan ses gelmeye başlıyor. Su sızması yapabiliyor. Cam tavan etrafındaki kauçuk kısmın değiştirilmesi ile geçici çözüm olabilir.

3) Bizenon Far = Kısmen mantıklı olabilir. Gece yolculuklarını daha fazla yapıyor isen mantıklı olabilir. Ama genelde araç ile sabah güneş varken dolaşıcaksan burdan da feragat edebilirsin. Kronik bir sorunu olduğunu hiç duymadım.

4) Cruse Control = İlk zamanlarda keşke olsaydı dediğim özellik. Ama şimdi aramıyorum bile o gaza basma hissi o kadar çekiyorki sizi şuan umurumda bile değil.

5) 122 hp mi 160 hp mi = Bir çok forumda bu soru ile karşılaşmışsınızdır. Cevap tabiki 160 hem çok tutulmasından dolayı hemde yakıt tasarrufu yapmasından dolayı. Bu arada motor ile oynanmamış chip vs şeyler eklenmemiş almanızı tavsiye ederim. Yapcaksanız ileride kendiniz yaptırın kafanız rahat olur. Bende 160 lık var ve yakında chip koymadan sadece fabrika değerlerini maksimize edecek yazılım attırarak 200hp yapmayı düşünüyorum. Sürekli gazlama roll yapan biri değilim genelde sakin kullanırım şehir içi ortalamam 7 litre. Uzun yolda ve yol boş iken hız yapmayı seven biriyim. Amacım yakıt performansını düşürmek ve uzun yolculukta araçtan daha fazla zevk almak için yaptıracağım. 122 lik alırsanız kafanızda hep keşke 160 lık alsaydım gibi bir durum da kalmaz.

Aklıma geldikçe gene yazarım senin sormak istediğin birşey olursa da çekinmeden sorabilirsin yardımcı olurum. Yukarda yazdıklarım görecelidir herkes kendi aracını beğenir. Bazısı der şu olmassa olmaz diye bazısı der olur diye. Benim aracım manuel 160 mavi ve gittiğim her yerde dikkat çeker ekstra olarak sadece jantlar değişik başka hiçbir ek özelliği yok ve kullanmaktan inanılmaz zevk duyuyorum. İnşallah sende gönlündeki araca sahip olursun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Hocam

Hocam ben sana bir kaç kıstas söyleyeyim ve çıkabilecek sorunlar hakkında bilgi vereyim sen kararını ona göre ver.
    Bütce 60-65 arası ise temiz ve donanımlı mavi kırmızı araç düşünme genelde mavi ve kırmızılar 2012 model az kullanılmış olanlar 70 den başlıyor. Bulursan da şans olur :)

Şimdi gelelim donanımlar ve çıkabilecek sorunlara.
    1) Ototmatik vites = DSG şanzumanın sorunlarını az çok duymuşsundur. Mükemmel bir şanzuman ama teknik sıkıntı çıkardığında araç sahibini epey üzüyor şanzuman değişimi 6000 TL gibi bir fiyat garanti bitti ise iyi niyet garantisi olsa bile 2000 TL ödüyorsun. Fiyatlar zaman içinde değişebilir.

2) Cam tavan = Benim aracım cam tavanlı değil cam tavanlı olanına da bindim ön tafata pek fark etmiyor. Arkada oturan için iç mekanın klostrofobik olmasından dolayı arkada oturanın bir nebze rahatlaması için yapılmış bir cam tavan. Ayrıca komple açılmıyor sadece arka kısmı yaklaşık 2-3 cm yukarı kalkıyor. Karar senin cam tavan için 3-4 bin TL fazla ödemeye gerek varmı orasına sen karar ver. Çok fazla arkada yolcu olmayacaksa bence gerek yok. Kronik sorun olarak ileride tavandan ses gelmeye başlıyor. Su sızması yapabiliyor. Cam tavan etrafındaki kauçuk kısmın değiştirilmesi ile geçici çözüm olabilir.

3) Bizenon Far = Kısmen mantıklı olabilir. Gece yolculuklarını daha fazla yapıyor isen mantıklı olabilir. Ama genelde araç ile sabah güneş varken dolaşıcaksan burdan da feragat edebilirsin. Kronik bir sorunu olduğunu hiç duymadım.

4) Cruse Control = İlk zamanlarda keşke olsaydı dediğim özellik. Ama şimdi aramıyorum bile o gaza basma hissi o kadar çekiyorki sizi şuan umurumda bile değil.

5) 122 hp mi 160 hp mi = Bir çok forumda bu soru ile karşılaşmışsınızdır. Cevap tabiki 160 hem çok tutulmasından dolayı hemde yakıt tasarrufu yapmasından dolayı. Bu arada motor ile oynanmamış chip vs şeyler eklenmemiş almanızı tavsiye ederim. Yapcaksanız ileride kendiniz yaptırın kafanız rahat olur. Bende 160 lık var ve yakında chip koymadan sadece fabrika değerlerini maksimize edecek yazılım attırarak 200hp yapmayı düşünüyorum. Sürekli gazlama roll yapan biri değilim genelde sakin kullanırım şehir içi ortalamam 7 litre. Uzun yolda ve yol boş iken hız yapmayı seven biriyim. Amacım yakıt performansını düşürmek ve uzun yolculukta araçtan daha fazla zevk almak için yaptıracağım. 122 lik alırsanız kafanızda hep keşke 160 lık alsaydım gibi bir durum da kalmaz.

Aklıma geldikçe gene yazarım senin sormak istediğin birşey olursa da çekinmeden sorabilirsin yardımcı olurum. Yukarda yazdıklarım görecelidir herkes kendi aracını beğenir. Bazısı der şu olmassa olmaz diye bazısı der olur diye. Benim aracım manuel 160 mavi ve gittiğim her yerde dikkat çeker ekstra olarak sadece jantlar değişik başka hiçbir ek özelliği yok ve kullanmaktan inanılmaz zevk duyuyorum. İnşallah sende gönlündeki araca sahip olursun.

Uzun uzun bilgilendirdiginiz icin cok teşekkür ederim.Parlement mavisi gercekten inanilmaz duruyor oyle boyle degil :) cam tavan dediginiz gibi olmasa da olur. 160'lik orjinal olanlaea bakicam dimi? Duydugum kadariyla 120likleri yazilimla 160 lik yapiyorlarmis. Orjinal 160 lik olup olmadığıni nasil anlayabilirim?

Parlement mavisi kirmizi vs bakacagim bulamazsam klasik beyaz alacagim..Size de uygun arac denk gelirse yardimci olursaniz cok sevinirim

• Valla hocam 65-67 civarı butcem var.Bakalim bulabilecek miyiz arac..Genel itibariyle yorgun araclara denk geldim. Sizin de aklinizda olsun iyi bi arac denk gelirse haberdar ederseniz sevinirim
  • quote:

Valla hocam 65-67 civarı butcem var.Bakalim bulabilecek miyiz arac..Genel itibariyle yorgun araclara denk geldim. Sizin de aklinizda olsun iyi bi arac denk gelirse haberdar ederseniz sevinirim

İnşallah istediğin gibi bir araç bulursun hocam. Bak ne güzel 2 yorum da birbirinden iyi eksileri artıları tam olarak görmüş oldun.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.