Şimdi Ara

SCIROCCO (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaslar toyota auris 1.6 comfort mm sahibiyim 0 araba almayi dusunuyorum vw bayiinde arabami alirlarmi ustune 30 35 koysam alabilirmiyim acaba.. golf alcaktim 3 ay soraya sira war diolar audi a3 kasa degistiricek e bi bu kaldi ama hic bilgim yok bu araba hakkindada. disi harika ama 55 milyata otomatigini alabilirmiyim acaba??
  • 55 pek sanmiyorum... Turkiyedeki vosvosgen yani dogus gorup gorebilecegin en paragoz firma. Butun markalar ortalama %10 indirim yaparken dogus nerden para koparsam diye bakiniyor.

Eger audi, vw gibi markalar degilde honda renault gibi markalar getirseler bu fiyat politikasiyla batarlardi turkiyede. Gerci bizim milletimizdede hata var ya, tutturmuslar bi jetta, bi golf :) talep olunca dogusta artiriyor parayi nasisa enayi cook.
  • kolay gelsın arkadaslar artık bende bir scirocco sahıbıyım henuz arac elıme gecmedı ama sizle paylaşmak istedım :) aracım 1.4 160bg dsg sunroof+bi-xenon+ayna paketi olarak gelecek fakat bayıden 3 ay gibi bir raakam aldım teslım suresı ıcın acaba bu ne derece dogrudur daha once ozel siparişle araç getirtenler oldumu olduysa ne kadar surdu? bırde dun bı arkadsla bırbırımıze gırecektık bu arabaya bu kadar para verılırmı dedıgı ıcın cok moralım bozuldu acaba scirocco sahıplerı ınsanlardan nasıl tepkıler alıyor genel dusuncelerı merak ettım cok severek begenrek sipariş ettim aracı ama ilk tepkının boyle olması bıraz üzdü benı :( ksuusra bakmayın cok soru sordum ama cok heycanlıyım ondan teşekkurler arkdslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofdoom

kolay gelsın arkadaslar artık bende bir scirocco sahıbıyım henuz arac elıme gecmedı ama sizle paylaşmak istedım :) aracım 1.4 160bg dsg sunroof+bi-xenon+ayna paketi olarak gelecek fakat bayıden 3 ay gibi bir raakam aldım teslım suresı ıcın acaba bu ne derece dogrudur daha once ozel siparişle araç getirtenler oldumu olduysa ne kadar surdu? bırde dun bı arkadsla bırbırımıze gırecektık bu arabaya bu kadar para verılırmı dedıgı ıcın cok moralım bozuldu acaba scirocco sahıplerı ınsanlardan nasıl tepkıler alıyor genel dusuncelerı merak ettım cok severek begenrek sipariş ettim aracı ama ilk tepkının boyle olması bıraz üzdü benı :( ksuusra bakmayın cok soru sordum ama cok heycanlıyım ondan teşekkurler arkdslar..

bende bu araci cok begenmistim ta ki ic dizayni ve kokpit kalitesini gorene dek...tamam araba guzel ama arabayi eger ki disaridan bakan insanlar begensin diye aliosan guzel.benim sahsi gorusum bindigim arac once bana sorna cevremdekilere zevk vermeli.scirocco ve qashqai 2 farkli arac ama qashqai disaridan bakildiginda hem bence daha guzel gleio gozume hem ic donanimi mukemmel sciroccoya gore hemde bence daha bi aile arabasi ha ama tabi arada ki 60 hp lik fark tartisilmaz.tabi sikisik ist trafiginda ister 160 ister 360 hp olsun yinede 10 km/s i gecemiceksiniz irasi ayri..

• scirocco ve qashqai ne alaka ?

Bu arada arkadaşlar bizim araçların depo hacmi nedir ? 55 lt yazıyor ama ben ne zaman depoyu fullesem 55-56 litre benzin alıyor.mesela bugün 56.755 lt benzin aldı.185.02 tl.

Orijinalden alıntı: aghkzlkya

scirocco ve qashqai ne alaka ?

Bu arada arkadaşlar bizim araçların depo hacmi nedir ? 55 lt yazıyor ama ben ne zaman depoyu fullesem 55-56 litre benzin alıyor.mesela bugün 56.755 lt benzin aldı.185.02 tl.

bendede aynısı oluyor, sanırım 57 lt ye falan geliyor yedekle beraber...

Orijinalden alıntı: aghkzlkya

ben bu arabanın far sistemini çözemedim bir türlü.en sola alsan gündüz bile yanıyor, ortaya alsan farlar yanmıyor ama gündüz vakti gereksiz yere iç mekan ışıkları yanıyor.en sağa alsan zaten ne var ne yok yanıyor.
    gündüz farlarımı yakmadan gezemeyecek miyim ? : )

benim gibi servise gidip gündüş sürüş farını kapattırcaksın ve sıfır konumunda yanmıyacak-sen istediğin zaman yanacak...bunun içinde herhangi bir ücret almıyorlar...

Orijinalden alıntı: BiSHoP.

Sciroccosu olan arkadaşlar özellikle 2010 model scirocco almış olanlar araçlarının iç resimlerini koyabilirlermi acaba? :p

SCIROCCO

yalnız eğer dediğin gibi depo hacmi toplamda 57 litreye falan geliyorsa, büyük tehlike içindeyiz demektir : ) çünkü benim eski honda civic marka aracımda, ibre dibe vurduğunda bi süre gitsen bile 7-8 litre benzin oluyordu.bi kere inat ettim 60 70 km gittim doldurduğumda içinde 5 litre benzin vardı.deposu 50 lt idi ve ben 45 lt'lik benzin doldurmuştum.57 lt'den fazla olduğunu düşünüyorum yoksa bu scirocco bizi yolda bırakır : )

far konusunda servislerin böyle bir hizmeti olduğunu bilmiyordum.ilk boş zamanımı serviste bunu halletmekle dolduracağım : )

2010 aracın iç mekan resmini isteyen arkadaşım, en kısa zamanda aracımın iç resmini çeker buraya koyarım.

Saygılar.

Beğendiğim bir model,bizim oğlan mezun olsun,alırız belki.Kulağıma koydu bu isteğini.

Orijinalden alıntı: TorwaK

SciroccoTurk.com sitesi tarafından düzenlenen 5 Eylül buluşması... Resimleri çeken arkadaşımız "Must_be" Mustafa 'ya çok teşekkür ederiz.

Bora,
    Rica ederim her scirocco sever bunu yapardı.
    AUDİ a3 amalfi beyaz 1.4 140 TFSI COD Stronic ambition + zenon plus ön-arka full led + advance paket+iç aydınlatma paketi+alçaltılmış şasi+spor süspansiyon+altı düzleştirilmiş tiptronik 3 kollu deri direksiyon+yer tasarruflu stepne + siyah spor koltuklar+mmi+ drive select+ 225/45/17 7,5j (06 ocak 2014 teslim)
  • scırocco severler merhabalar

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

55 pek sanmiyorum... Turkiyedeki vosvosgen yani dogus gorup gorebilecegin en paragoz firma. Butun markalar ortalama %10 indirim yaparken dogus nerden para koparsam diye bakiniyor.

Eger audi, vw gibi markalar degilde honda renault gibi markalar getirseler bu fiyat politikasiyla batarlardi turkiyede. Gerci bizim milletimizdede hata var ya, tutturmuslar bi jetta, bi golf :) talep olunca dogusta artiriyor parayi nasisa enayi cook.

Terbiye sınırları içinde kalın!

Kimseye enayi diyemezsiniz.Fiyatı fazla,bu parayı vermem deyin geçin.
    *CC olmaması sebebi ile uzun yolda fenalıklar geçirdim. 100 sabit gitmek imkansız, daldığınız anda 150kmh gibi hızlarda buluveriyorsunuz kendinizi.
    *uzun yolda perfomansı harika, araç 1500km iken bursa-balıkesir arası otobanda 230 son hız gördüm. Ancak 3500km den sonra istanbul-ankara otobanında
    250km leri gördüm ve birsüre sabit bu hızla gittim. Aracın bu hızlarda viraj performansı ve süspansiyon komforu gayet iyi.
    *Geri vitese her taktığımda müziğin kesilmesi beni deli ediyor. En azından park asistanı çalışsa ve müzik kesilmese daha iyi olacak. Ancak böyle bir ayar bulamadım bulabilen
    varsa söylesin.
    *Ayvalık-izmir arası bir mıcırlı bir yolda öndeki aracın fırlattığı taş ön camı ufaktan çatlatmış. Ertesi sabah 10cm lik bir çatlak görünce şok geçirdik. Bu çatlak yürüdü ve şuanda cam
    ortadan 2 ye bölündü diyebilirim. Cammı çok dayanıksız yoksa şanssızlıkmı anlayamadım. Hızımda 90-100 arasıydı. Çok hızlıda değildim.
    *Kornanın sertliği acil durumlarda müdehaleyi geciktiriyor. Bende artık kornayı kullanmıyorum, kornalık durumlarda selektör atıyorum. Yumuşatmak için yapacak birşey
    bulan varsa nolur söylesin.
    *App plakaları geçenlerde bir gece ankara esatta polis söktü. Ceza yazmadı ama eğip büktü plakaları ve gitti. Bende orjinallerini taktım plakalıkla. Orjinal plakanın karakterlerini
    kalınlaştırmayı düşünüyorum.
    *RCD510 sd kartın içerisindeki klasörler arası geçişte bazen 30 saniyeye kadar bekliyor. Buda çok sinir bozucu. SD kart olarak sandisk 8gb aldım. Kapasite yüksek diye
    yavaş geçiyordur belki diye düşünerek 1gb lık bir kartta yaptığım denemedede aynı sonucu aldım.
    *Aracın kliması tüm vw lerdeki gibi gayet kuvvetli, geçen akşamlarda ankarada hava soğuk olduğundan kaloriferide deneme imkanım oldu, gayet başarılı.
    *Yarım gazla sıfırdan hızlanırken 1-2-3. vitesler arasında geçişte egzosttan BOOWWWWWW diye bir ses geliyor çok hoşuma gidiyor Özellikle o ses çıksın diye gayret ediyorum
    *Son olarak araçla ilgili şu yorumu yapmak istiyorum, bu araç ekonomik bir araç DEĞİL. Ben bu uzun yol deneyiminden sonra artık tüketimi tamamı ile kavradım. 90 km sabit hızla 3 saat
    yol aldım, 7.2 litrenin altına inmedi. Hızlı giderseniz(160-180) 8.5 litrenin altına inmiyor. Bu hızlardaki tüketimine lafım yok ancak 90 km ile 7.2 litre çok yüksek bir değer. Şehir içinde ise
    10 litrenin altına indiği daha görülmedi. Kısacası artık, benzini alıp tüketime falan bakmıyorum çünki baktıkça sinirimi bozuyor. Benzini koyup bineceksiniz. Gerisi yalan olur bu araçta.

2009 122hp sportline sahibi bir arkadaşımızın aracına 1 hafta önce eibach 35mm yay uygulaması yaptırdık. Yayları 400 liraya aldık, 80 lirada işçiliğine verdik. Şukadarını söylüyorum
    "HARİKA OLDU" Herkesin taktırması gerekir diye düşünüyorum. Aracın komforunda değişiklik olmadı ancak yol tutuş gerçekten iyileşti ve en önem verdiğimiz konu, araç inanılmaz
    duruyor. Bizim standart sciroccolar yanında jeep gibi kaldı. Herkesin taktırması gerekir diye düşünüyorum. En kısa zamanda bende taktırıcam.

Hertürlü sorunuzu yanıtlamaya hazırım, çünki günün bazen 20 saatini aracımla geçirdiğim günler oldu

• Cam için geçmiş olsun demek istiyorum.Aynı olay aynı yerde benim de başıma geldi.Benim çatlak ilerlememişti.Orası hep mıcırlı.Siz çok yavaş gitseniz,büyük araçlar ve umursamaz şoförler yüzünden zarar görüyorsunuz.Fakat şunu söylemek istiyorum,mıcırlı yolda 90 km/h hız fazla.Kendi camınızı çatlatmanız biraz zor;ama boyaya zarar verebilirdiniz.Ama yapacak bir şey yok o yolda,dediğim gibi başkaları yüzünden de zarar görebiliyorsunuz.

Sizinki 160 HP sanırım,kılavuzda ne yazıyor peki şehirdışı tüketime?
  • Ben şehirlerarası 15-20 dk. boyunca 200-220 gitmeme rağmen 720 km.de ışık yandı. Depo 52 litre benzin aldı. Bora (TORWAK) 840 km. yapmış. Ben de basmasam 800 km ve üzerini garanti görürdüm.

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFlame

55 pek sanmiyorum... Turkiyedeki vosvosgen yani dogus gorup gorebilecegin en paragoz firma. Butun markalar ortalama %10 indirim yaparken dogus nerden para koparsam diye bakiniyor.

Orijinalden alıntı: okan

Teşekkür ederim hocam, sigortacımla görüştüm, cam 1.5 aya gelicekmiş. Bekliyorum şuanda.
    Katalog verisi olacak şehir içi 8 şehir dışı 5.4 diyor ancak ben 6 yı bile tutturamadım.

Scirocco'da özel bir durum var mı bilemem(pek sanmıyorum);ama sabit hızla giderseniz fabrika verisine ulaşılıyor.Hatta altına bile indiğiniz anlar olabiliyor.Bunu denedim defalarca.

Şehirlerarası giderken hızınız sabit miydi?Sabit değilse tüketim artıyor bildiğiniz gibi.

Bir de cam konusuna takıldım ben.Çatlak büyüdü dediniz,bu durumda aracınızı kullanabilecek misiniz?1.5 ay da çok fazla,cam sonuçta bu.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.