Bildirim
Scholl ayak törpüsü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/scholl-velvet-smooth-ayak-torpusu-elektronik-215617445
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gg daki fiyat daha guzel. Ama ürünün orjinal olup olmadığı ile ilgili bazi forumlarda paylasimlar vardi. Orjinal ise cok iyi fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: umba
Evet gg daki fiyat daha guzel. Ama ürünün orjinal olup olmadığı ile ilgili bazi forumlarda paylasimlar vardi. Orjinal ise cok iyi fiyat
Geçen hafta gg den 34,90 a aldım bende. Pek orjinal hissiyatı vermedi, kutu herşey birebir ancak kalitesiz bir ürün gibi geldi. Orjinalide böylemidir bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kelaynak33
quote:
Orijinalden alıntı: umba
Geçen hafta gg den 34,90 a aldım bende. Pek orjinal hissiyatı vermedi, kutu herşey birebir ancak kalitesiz bir ürün gibi geldi. Orjinalide böylemidir bilmiyorum.
Diger migroslarda da bu fiyata ise arada ki 10 tl icin riske gerek yok.uzerine 30 tl peynir alinip 10 tl moneyde oradan ve bur tane dr gdi urunle de cazip hale gelebilir
Bende ilk ciktiginda 38 e almistim bunun cakmasi nasil olucak zaten orjinali de pek bir guclu bisey deil sarjli yapsalarmis keske
bir işe yaramıyor.çok güçsüz...
iki pille olcak iş değil bu.elektriklisini yapsınlar alalım... -
bende alırken forumda bi arkadaş yazmıştı 3.7 v piller varmış şarjlı onlarla gayet güçlü çalışıyor diye yazmıştı bi araştırabilirsiniz belki işinize yarayabilir -
Elektrik/Elektronik ürünler gdi ye dahil olmuyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun gdi ile birlikte (polonez sucuk) aldım. Dahil oldu.
GDİ nedir yahu??
en.wikipedia.org
Graphics Device Interface - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_Device_Interface -
quote:
Orijinalden alıntı: Piaggio
bir işe yaramıyor.çok güçsüz...
iki pille olcak iş değil bu.elektriklisini yapsınlar alalım...
Alman ayaklarına göre yapıldığı için bizim ayaklara etki etmesi zor. Gücü yetmiyor olabilir. Şaka bir yana ne sattılar adamlar ürünü. Hiç böyle bir ihtiyaç olacağını ve böyle bir ürünün bu Kadar popüler olacağını tahmin etmezdim.millet ne meraklıymış ayak törpülemeye.
Migros "gördüğünüze duyduğumuza inanın" diye bir kampanyanın kisaltmasi sayın hocam
Bi elektirikçiye goturun 10 tlye adaptor takiyor.anneme ve esime aldim.ikisini oyle yaptirdim.cok memnunlar
tüm mağazalarda aynımı fiyat acaba?
ben de iki tane var birini mağazadan birini gg den aldım.gittigidiyordakiler sahte çok uğraştım oonumrum diye bi satıcı ile ama gg onu korudu. buz gibi çakma ürün saılıyor engel olamıyorsunuz. -
Aliexpressden çakmaları çok uygun fiyata yedek ucu ile birlikte alınabiliyor. Orjinal mi acaba diye bir sıkıntınız da olmaz. Gdi, çek-çük derdi de yok. Paypaldan garantili alışveriş yaparsınız oh miss:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X