Şimdi Ara

Ayak bileğim burkuldu ve şişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sol ayak bileğim burkuldu ve şişti ama çok fazla şişti sizce neden olmuştur ne zaman geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hastaneye gidip muayene olsan iyi olur. Röntgen felan çekerler. Ne var ne yok belli olur. Bir kere benim de ayağım çok fena burkulmuştu. Sigortam da yoktu. Hastaneye gidememiştim. Sonra evde bir poşetin içine buzları koydum, şişen ayağımın üstüne koydum. Dayanmak biraz zordu ama iyi geldi. Hem şişlik indi hem de burkulmanın acısı geçti. Bir kaç gün buz koymaya devam ettim. Gerektiği zaman buzları değiştirdim. Ama sen benim gibi yapma hastaneye git. Numara felan alacam diye uğraşma acile git.
  • tekrar konu açmak istemedim arkadaş yazmış benimde böyle bir sorunum var. ayağımdaki sorun ligament yırtılması dedi doktor ama mr falan çekmedi sadece röntgen çekti ve atel yaptı yani yarım alçı.

sorum ise acaba kaç ayda eskisi gibi olurum

not: 4 sene önce de başıma aynı sorun gelmişti işin ilginç tarafı aynı burkulma, aynı ayak bileği ve gene aynı şişlik 14 gün sonra yere basmıştım bu sefer düzelmesi uzun sürer mi ne olur bu sorunla karşılaşanlardan yardım bekliyorum.
     Ayak bileğim burkuldu ve şişti

• Kas gevşeticiyi al orayı masaj yapar gibi bastıra bastıra sür ve üstünü bandajla sar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak parmaklarım bembeyaz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.