Şimdi Ara

Schwarzkopf Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
8.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda konusu açılmış ama ben yardımcı olması bakımından tekrar bahsetmek isterim.

    Yaklaşık 10 senedir kullanıyorum. Başlangıçta çok korktum boya olduğu belli olur mu diye. Boya hissi ve saçını boyuyor intibası kötü bir şey erkek için. Bilirsiniz. Ama saçımdaki beyazlar da çok canımı sıkmaya başlayınca denemeye karar verdim.

    Belirteyim saçı döküyor, büküyor, yoruyor veya bozuyor gibi bir şeye rastlamadım aksine daha hacimli, besleyici ve gür göründü bende.

    Bazı kullanım hatalarına karşı küçük ipucu vermek isterim.

    Bu boya saçların beyazlarına çok çabuk etki yapıyor ve kızıl gibi güneşte parlayan renklere sahip değil çok doğal. Dozunda yaparsanız kimse açınızda boya olduğunu anlamıyor, anlasa da saçınızın rengine yakıştığı için yadırganmıyor. Çok koyu olmadığı sürece ama bu koyuluk da bir haftada geçer yıkanarak panik yapmayın. Boyayı yanlış renkte almak ve verilen zamandan fazla saçta tutmak ile bu tür şeyler olabilir.

    Eğer kısa saçlı iseniz daha kolay. Toplasanız 15 dakkalık bir işlem. Evet bu kadar kısa.

    Dikkat etmeniz gereken şeyler. Boya kutusunun içinde bir sıvı ve tüpte de açılmamış boya var. Bu ikisinin karıştırılması ile işlem başlıyor. Bu karışım sonrası boya saç için hazır hale geliyor. Ama dikkat edin bu işlem sonrası boya saçtaymış gibi yavaş yavaş koyulaşıyor yani kimsayal etkiye giriyor. Tüpte hazır ettiğin boyayı fazla bekletmemeniz yararınıza yoksa boya çok koyulaşıyor. Bu boyanın yarısı dursu bir hafta sonra yaparım diye bir şeyi unutun. Oksijen almaya başladığı anda koyulaşmaya başlar çünkü.

    Boya saçınız için hazır olduğunda muhakkak yanında verilen plastik eldiveni giyin çünkü elde, deride renk yapıyor. Ama suyla çabuk gidiyor. Öyle kalıcı bir şey değil, boya teni çok sevmiyor saça daha güçlü tutunuyor.

    Saçınızı kendiniz kolaylıkla boyayabilirsiniz. Boyama esnasında enseye veya kulak kenarlarına ve alına boya geliyor ve burada kurumaya bıkarsanız cildinizde bir iki gün bu renk kalabilir ama çok hafif. Bu yüzden boyayı sürdükten sonra kulak, ense ve alın taraflaınızı suyla temizleyin boya etkisini su ile yitiriyor çünkü.

    Boyayı kafanızda 5 dakikadan fazla tutmadan yıkarsanız az etkili az koyuluk olur ama 10 dakika ve üzeri tutarsanız daha koyu bir sonuç alırsınız.

    Daha koyu bir sonuç boyalı saç imajına neden olacağından bir kaç hafta canınız sıkılabilir. Ama iki hafta içinde rengi açılıyor. Rengi açıldıkca saçınıza daha doğal, daha güzel bir hava bırakıyor. Daha yakışıklı karizmatik durabiliyor:) Boyanın saçınızdan tamamen çıkması bir hayli zaman alıyor öyle her duş alışta banyoda akan bir boya göremezsiniz. Farkında bile varmıyorsunuz yavaş yavaş etkisini kaybediyor.

    İlk yapışta üzeriniz çıplak veya koyu bir alten bulundurun, renkli veya açık renk giysilerinize damlar ise çıkması zor lekeler bırakıyor.

    Sonuç: Beyaz saç psikolojisine doğal ve güzel bir ürün ile çözüm.

    Fiyatı 14 ila 25 lira arasında bulunabilir. İnternetten veya kozmetik dükkanlarından kolaylıkla bulunuyor. Sağlam bir firmanın ürünü olduğu için TV reklamlarındaki abes ürünler ile karşılaştırmayın. Güvenilir ürün.

    Kullanımına dair kısa bir video:





    Schwarzkopf Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası İnceleme
    Schwarzkopf Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası İnceleme
    Schwarzkopf Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası İnceleme





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 7 Mayıs 2018; 14:8:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.