Şimdi Ara

Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben yıllarca iphone kullandım. iphone iyiymiş yazılım donanım uyumu iyiymiş bilmem neymiş geçeceksin bunları iphone parasına satılan android cihazları al bakalım bir eline iphone da kimmiş. iphone hızlı diyorlar iphone da özellik yokki yavaşlatacak bir şey olsun. iphoneda bir şey ya yoktur yada yarımdır örnek vereyim. ram yarımdır. 2 gb (ios süperdir der övünür bazı enayiler. ram bu az ram nasıl iyi olabilir? ios a yetiyorsa niye yavaş yavaş arttırmaya başladılar?) işlemci yarımdır 2 gerçek ikide sahte core ucuz android modellerdeki işlemcilerle performansı aynı. yarım kardeşim kabul edin diğerleri 8 core notebook seviyesinde artık eskidenmiş o android yavaş sürünüyor hikayeleri şu anda ios android ile yarışacak durumda değil. ekran yarım 326 ppi 2009 yılında çıkmış ekranı neredeyse 10 yıl geçti hala enayilere satıyorlar. kamerası bulanık çeken odak sorunları olan yırtık pantolondan fırlamış gibi çıkıntısı olan dandik ötesidir samsung ile kıyaslayamazsın bile. dosya transferi yok. flash desteği yok java desteği yok html 5 desteği bile yarım. batarya yarım. ucuz alüminyum gövde.eee alınırmı bu? cevap belli tabiki alınmaz. gittim samsung galaxy s7 edge duos aldım. iki gün şarj canavar gibi bir şey. böyle bir güzellik dururken iphonemuş steve den sonra bitti apple teknoloji üretenlerden parça alarak toplama yapan bir firmadan teknoloji beklemeyin beyler.

You are awesome...maaaaan...

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Yillarca kullanmişsin ama ac kapat ara kapat olarak kullanmişsin kurcalamamişsin s7 iyi diyonda samsungda kullandiğin özelikleri say desem sayamazsin cünkü kullanmiyosun bilmiyosun etmiyosun madem ram diyosun işletim sistemi diyosunda samsung 1-2 gb ram yetmiyomuyduda 4-6 gb ram atmaya başladilar boşboş konuşuyon işte samsung iyi nesi iyi ekrani amoled cözünürlüğü iyi kameraya ekrana resimlere yansiyor yahu 4 gb ram olan s7 ile 6s kapişmiş gelmişsin lagaluga yapiyosun ios alanlari işletim sistemlerini begenen ram konusunda başarili olan appleyi ve alanlari enayilikle sucluyon coluk cocuksun ki agzina almiyacak kelimeleri gelip söylemişsin yanliş yapiyosunnnn alan memnun satan memnun kullanmiyosan kullanma savunan begenlerede sataşma derim ama senden tek bi ricam var ne olursa olsun apple markasi alma kardeş alirsan o marka haram zikkim olsun sana hayir görmiyesin aldiğin bakit elinde parcalanain alev alsin inş:)))

2- Screen mirroring yok.
    3. Hafıza kartı takamıyorsunuz.
    4. Ekran çözünürlüğü kötü.
    5. Bildirim ışığı yok. ( Ama apple gün gelecek bildirim ışığı koyunca millet ohooo diyecek halbuki en basit Android telefonda bile var)
    6. Spotify yoksa jb de yoksa direkt olarak mp3 atamıyorsunuz.
    7. Hücresel veri açmak için hala ayarlara gitmek gerekiyor.
    8. Bluetooth yok.
    9. Hızlı şarj yok. Küçücük bataryanın şarj olduğu sürede 3000 Mah batarya doluyor.

Artıları ;
    1. Güncelleme desteği.
    2. Stabil olması ( ios 10 sürümü ile stabilite pek kalmadı okuduğum yorumlara göre) stabilite kişiye göre değişir biri bana göre süper fer diğeri berbat.
    3. Appstore uygulama kalitesi.
    Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Eksiler ve artılar bana göredir kişiye göte değişebilir. Daha da eklenebilir ya da çıkarılabilir.
    Bir daha iphone alır mıyım? Bu şekilde olursa almam bundan sonraki kriter en az 3000 Mah batarya olacaktır. Günde 2 kere şarja takıyorum.
    Bunları bilmiyor muydum biliyordum ama kullanıyorum yine de.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• viral reklam

Ben yıllarca iphone kullandım. iphone iyiymiş yazılım donanım uyumu iyiymiş bilmem neymiş geçeceksin bunları iphone parasına satılan android cihazları al bakalım bir eline iphone da kimmiş. iphone hızlı diyorlar iphone da özellik yokki yavaşlatacak bir şey olsun. iphoneda bir şey ya yoktur yada yarımdır örnek vereyim. ram yarımdır. 2 gb (ios süperdir der övünür bazı enayiler. ram bu az ram nasıl iyi olabilir? ios a yetiyorsa niye yavaş yavaş arttırmaya başladılar?) işlemci yarımdır 2 gerçek ikide sahte core ucuz android modellerdeki işlemcilerle performansı aynı. yarım kardeşim kabul edin diğerleri 8 core notebook seviyesinde artık eskidenmiş o android yavaş sürünüyor hikayeleri şu anda ios android ile yarışacak durumda değil. ekran yarım 326 ppi 2009 yılında çıkmış ekranı neredeyse 10 yıl geçti hala enayilere satıyorlar. kamerası bulanık çeken odak sorunları olan yırtık pantolondan fırlamış gibi çıkıntısı olan dandik ötesidir samsung ile kıyaslayamazsın bile. dosya transferi yok. flash desteği yok java desteği yok html 5 desteği bile yarım. batarya yarım. ucuz alüminyum gövde.eee alınırmı bu? cevap belli tabiki alınmaz. gittim samsung galaxy s7 edge duos aldım. iki gün şarj canavar gibi bir şey. böyle bir güzellik dururken iphonemuş steve den sonra bitti apple teknoloji üretenlerden parça alarak toplama yapan bir firmadan teknoloji beklemeyin beyler.

Bunu da ancak yarım akıllı biri yazabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Bunu da ancak yarım akıllı biri yazabilirdi.

He's so cuuute...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenlik olarak, ios daha güvenli ve virus uygulamasına gerek yok.. Özellik ve kalite olarak samsung S7 daha iyi olabilir, ama güvenliğe önem veren iPhone telefon tercih ediyor....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S7 güzel bir telefon lafım yok ama 2 sene sonrası meçhul.
    İnan bana 2018 de "yıl olmuş 2018 hala 5S alınır mı" konuları açan bir çok kullanıcı göreceksin forumda

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Geçiniz . Kamerası ve pili demiş! doğru söylemiş. Gerçek kullanıcı deneyiminde iphone ile android mukayese edilmez.

Aynı ay içerisinde ;

2200TL ye samsung note 4
    2250TL ye İphone 6 aldım .

Şu anda Iphone sıfır fiyatında note 4 e yaklaşık 1000TL fark attı . 2. elde de yaklaşık 500TL fiyat farkı var .

Samsungun tek artısı kamerası .Onun haricindeki çoğu özellik kesinlikle iphone .

Bu arada belirtmek isterim ilk iphone telefonum .Bundan önce hep android kullandım .Bir sonraki telefonumda artık androidden uzak duracağım .

Android ilk 1 seneden sonra yavaşlamaya ,hatalara, takılmalara gebe bir sistem.

Git sende sony i falan tercih et o samsung a özel kasma olayi android de sonradan yavaşlama diye bir şey yok

• Selamlar,

Nacizane kendi bloğumda yazdım. Okumak isterseniz buyrun.http://www.technokaptan.com/elveda-android-hosgeldin-ios/

İyi forumlar,
  • Apple bitiyor yavaş yavaş. Google ise baya iyi işler çıkarıyor. Kimse apple güvenli stabil demesin. Cm 13 kur s3 e izle olacakları. İos 10 cihazları katletti. Emin olun android apple dan artık üstün. 1200 tl lik cihaz 3000 liralık iphone dan stabilse ve avantajı bolsa a10 işlemci mişlemci çift kamera falan tanımam. Bitmiştir!

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.