Şimdi Ara

Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Ya Allah aşkına android s7 ile s6 arasındaki fark ne ?

Telefonu amaç değil araç olarak kullanacaklar için Iphoneu tek geçerim .

5s ile 6ın farkı ne? 1000 lira fark veriyorsun üstelik eleştiri yaparken biraz insaflı olun S7 edge'in kamerası ve 8 saat ekran süresi yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Rog Strix RTX 3080
    Team M2. 512 GB 1700/1400
    Gigabyte B450 S2H
    Corsair Carbide Spec Delta
  • İphone kullanınca sıkılıyorum.G3 kullanıyorum satıp HTC 10 alıp 5 sene kullanacağım.

Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir. Fikirlerin gücüne ilk elden tanık oldum. Fikirler uğruna ölen ve öldüren insanlar gördüm. Ama bir fikre dokunamaz, tutamaz hatta öpemezsiniz. Fikirler kanamaz, acı çekmez ve sevmezler.
  • Jb'li ios kullanmayan adamlar gelmiş iphone pişmanlıktır diyor
    Androidin virüslü reklamlı uygulamaları daha iyi olsa da ben ios kullanıyorum

Tamam s7 kamerası daha iyi pilide fazla gidiyor ama sonuçta android .Ömrü uzun değil . İlk aldığında harika ,sonra yavaş yavaş şişiyor . iphone hata vermiyor.

Asus Rog Strix RTX 3080
    Team M2. 512 GB 1700/1400
    Gigabyte B450 S2H
    Corsair Carbide Spec Delta
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Tamam s7 kamerası daha iyi pilide fazla gidiyor ama sonuçta android .Ömrü uzun değil . İlk aldığında harika ,sonra yavaş yavaş şişiyor . iphone hata vermiyor.

Bende alana kadar öyle düşünüyordum fakat benim performansımda kullanınca iosunda cortladığını çok net anladım. Whatsapp facebook kullanıp telefon şişmiyor demek yanlış. Htc one dan geçtm 6plus a ama pişmanım resmen. Jbli olmasıda birşey değiştirmiyor bak son güncellemede jb mi var. Saçmalamayın. Bende hayale kapılıp şişmiyor donmuyor dedm ama ne kitlenmesi ne yavaşlaması ne de aramaya cevap veremedikten sonra gelen çağrı ekranının gitmemesi telefonu kapatıp açmam gerekmesi bitti ne %7 şarj kalıp şarja taktığım anda %15 30 45 gibi saçmalamaları bitti nefret ettim. Orijinal şarj aşeti dışında hiç birşey takmadım. 80 tl orijinal kablosuna para verdim. Salak saçma bir cihaz. Minimum kullanıcılar beğenebilir ama prolar asla kullanmaz. Kamerasıda öylr ahım şahım değil samsung gerçekten kamera konusudna daha iyi. Ben htc ye devam. Yurtdışından geliyor alırım htc 10 umu baba gibi ne donar ne şişer ne kırılır adam gibi müzikte dinlerim mp3 de atarım mp4 mkv de atar izlerim androidin nimetlerinden sonuna kadar faydalanırım. İlk mesajdaki gibi olmasada iphone almak hava atmaktan başka işe yaramayan %90 pişmanlık üreten bir cihazdır.

• Çok talihsiz bir açıklama olmuş, resmen iphone reklamı yapmış bedavadan.

Orijinalden alıntı: donanımcı123

s7 al o zaman bey amca.

Yani ne gerek var böyle şovlara.

İphone kullanıyorsan iphone sana rahat geliyordur, insan sevmediği birşeyi niye kullansın ki, silah zoruyla mı kullandırıyorlar iphone'u. Ne şiş ne kebap yansın istemiş bey amca. Gereksiz işler.

Edit: s7 side varmış, ben anlamadım bu bey amca ne yapmaya çalışıyor. s7 yi şirket vermiştir, iphone'u kendi parasıyla almış sonuç olarak. Bir insan beğenmediği birşeyi niye para verip alsın.

google niye başkanına nexus varken s7 versin kafan mı iyi ?

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

quote:

s7 al o zaman bey amca.

İphone kullanıyorsan iphone sana rahat geliyordur, insan sevmediği birşeyi niye kullansın ki, silah zoruyla mı kullandırıyorlar iphone'u. Ne şiş ne kebap yansın istemiş bey amca. Gereksiz işler.

Edit: s7 side varmış, ben anlamadım bu bey amca ne yapmaya çalışıyor. s7 yi şirket vermiştir, iphone'u kendi parasıyla almış sonuç olarak. Bir insan beğenmediği birşeyi niye para verip alsın.

Androidi geliştiren kim akıllı arkadaşım? Bak android telefonlar arasında samsung - nexus aynı gemideki telefonlardır. Androidi google geliştirmiştir, bu geliştirme sürecinde samsung ile ciddi iş birliği yapılmıştır. Bir mobil işletim sistemi geliştirmek ciddi arge ister, birliktente kuvvet doğar. Şu andada google android tarafında samsungun en büyük iş ortaklarından biridir.

Bilmiyorsan git yabancı kaynaklara bak, google samsung ilişkilerini araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Mayıs 2016; 23:51:50 >

• Şu yeni nesil Samsung cihazları için ilk aldığınızda hızlı ama daha sonra ölüyor yavaşlıyor diyenleri kaale almayın saçmalığın daniskası.s3 mini kullanıp gelip burada saçmalıyorlar ya da kulaktan duyma şeyi devam ettiriyorlar. Note serisinin bütün telefonlarını kullandım şuan 2 yıl önce alınan ve aktif olarak kullanılan note 3 cihazım var. İlk günle bugünün arasında en ufak hız farkı yok halen kaymak gibi. Kendi orjinal pili ve en ufak problem yaşamadım.Her kullanıcı cihaz kullanmayı bilmiyor. Google playden envai çeşit cleaner booster programı indirip telefonu çorba edenler burada bilmişlik yapıyor çıldırıyorum. Halen aktif olarak note 2 kullananlar bile cihazlarından memnunlar. Bir kaç s4 gördüm saçma sapan kullananlar dışındaki bütün cihazların performansları ilk günki gibi. Bu sadece Samsung için değil diğer marka cihazlar içinde geçerli. Kullanım çok önemli. Saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

quote:

s7 al o zaman bey amca.

Androidi geliştiren kim akıllı arkadaşım? Bak android telefonlar arasında samsung - nexus aynı gemideki telefonlardır. Androidi google geliştirmiştir, bu geliştirme sürecinde samsung ile ciddi iş birliği yapılmıştır. Bir mobil işletim sistemi geliştirmek ciddi arge ister, birliktente kuvvet doğar. Şu andada google android tarafında samsungun en büyük iş ortaklarından biridir.

Bilmiyorsan git yabancı kaynaklara bak, google samsung ilişkilerini araştır.

google, samsungun telefonunu tutup kendi firması içinde dağıtsa olacaklar şunlar;
    1- diğer android kullanan firmalar ile google ın arası bozulur.
    2- nexus cihazlar kullanıcı tarafından sorgulanır.
    3- yaptığı konuşma itiraf gibi algılanmaz çünkü bir firmanın ceosunun başka bir firmanın ürününü kullanması her zaman eleştiri almıştır. ki sen google dağıtmıştır diyosun.
    kısacası adamın s7 ye para verdiği ve iphone dan daha iyi bulduğu kesin.
    ek olarak google ın android yüzünden arası bozulacağı ilk firma samsung olacaktır. çünkü adamlar tizene geçmek için çok çabalıyorlar. buda google'ın şimdiden diken üsttüne gelmesi demek çünkü samsung'un toptan tizene geçmesi pazarın en az %50 sinin samsung a kayması demek.

• İstemem yan cebime koy diyor adam. S7 daha iyiymiş ıphone ndan daha iyisimi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Şu yeni nesil Samsung cihazları için ilk aldığınızda hızlı ama daha sonra ölüyor yavaşlıyor diyenleri kaale almayın saçmalığın daniskası.s3 mini kullanıp gelip burada saçmalıyorlar ya da kulaktan duyma şeyi devam ettiriyorlar. Note serisinin bütün telefonlarını kullandım şuan 2 yıl önce alınan ve aktif olarak kullanılan note 3 cihazım var. İlk günle bugünün arasında en ufak hız farkı yok halen kaymak gibi. Kendi orjinal pili ve en ufak problem yaşamadım.Her kullanıcı cihaz kullanmayı bilmiyor. Google playden envai çeşit cleaner booster programı indirip telefonu çorba edenler burada bilmişlik yapıyor çıldırıyorum. Halen aktif olarak note 2 kullananlar bile cihazlarından memnunlar. Bir kaç s4 gördüm saçma sapan kullananlar dışındaki bütün cihazların performansları ilk günki gibi. Bu sadece Samsung için değil diğer marka cihazlar içinde geçerli. Kullanım çok önemli. Saygılar

Sevgili kardeşim burda çok kez yazdık ama halen daha gelip Samsung kullanmadığı halde bunu bozuk plak gibi tekrar edenler var. Samsung alıyorsun ama ilk alırken iyi sonrasında yavaşlıyor diyen adam ya Samsung kullanmadı yada kullanmayı bilmiyor.

Mesela bir arkadaşım aynı şeyden şikayet etti ve dedim ki bak kardeşim şu anda senin enerji tasarruf modun açık ve enerji tasarruf modu açıkken bu telefon sadece alt çekirdekleri kullanır ve performansını düşürür vede ekran ışığı gibi pek çok şeyi kısarak batarya tasarrufu yapar.

Yani senin elinde 300 beygirlik bir araba var ve sen hız limitörünü açmışsın diyorsun ki ben ne kadar gaza bassamda 100km hızı geçmesin.

KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

birinizde windows mobile 10 u övsün arkadaş, yer gök ios-android fanboyu kaynıyor.

wp10'un övülecek nesi var?

• Samsung Galaxy S7 donanımsal anlamda daha üstün iPhone 6S ise yazılımsal anlamda üstün ama üstünlük puanlaması derseniz;

Donanım 10 üzerinden
    S7 9 puan
    6S 5 puan

Yazılım 10 üzerinde
    6S 9 puan
    S7 7 puan

Şeklinde puan verirdim, S7 daha iyi kamera, batarya, ekran ve en önemlisi suya toza karşı dayanıklılık olarak ön plana çıkıyor. Kaldı ki iPhone 6S optik imaj sabitleyici bile sunmuyor kamerasında.

KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Samsung Galaxy S7 donanımsal anlamda daha üstün iPhone 6S ise yazılımsal anlamda üstün ama üstünlük puanlaması derseniz;

Donanım 10 üzerinden
    S7 9 puan
    6S 5 puan

Yazılım 10 üzerinde
    6S 9 puan
    S7 7 puan

Şeklinde puan verirdim, S7 daha iyi kamera, batarya, ekran ve en önemlisi suya toza karşı dayanıklılık olarak ön plana çıkıyor. Kaldı ki iPhone 6S optik imaj sabitleyici bile sunmuyor kamerasında.

Biri masa telefonu, diğeri cep telefonu. İnsanlar sahip oldukları büyük ve değerli şeyleri çıkarıp masanın üstüne koymayı ve hava atmayı seviyorlar.
    Benlik bir durum yok! Türkçenin güzelliği bunlar:)

Geç gelen marshmallowlu G3 kullanıcısı

• quote:

Samsung Galaxy S7 donanımsal anlamda daha üstün iPhone 6S ise yazılımsal anlamda üstün ama üstünlük puanlaması derseniz;

Donanım 10 üzerinden
    S7 9 puan
    6S 5 puan

Yazılım 10 üzerinde
    6S 9 puan
    S7 7 puan

Yazilim ipon 10 uzerinden 5
    Samsung 10 uzeriden 9

Orijinalden alıntı: jupiterli61

quote:

Donanım 10 üzerinden
    S7 9 puan
    6S 5 puan

Yazılım 10 üzerinde
    6S 9 puan
    S7 7 puan

Yazilim ipon 10 uzerinden 5
    Samsung 10 uzeriden 9

Zaten yazılımsal olarak çok aman aman bir farklılık yok ama donanımsal anlamda S7 rakibini ciddi eziyor. 2016 yılındayız ve 6S hala 720P ekrana sahip. Kimse bana yok QHD ekran gereksiz bilmem ne 300ppi üstü bidi bidi demesin. Kardeşim bariz fark ediyor ekran kalitesi ki eline benim kullandığım Note 5'i alan bile bunu söylüyor.

Birde şu stabil zırvalıklarından sıkıldım. Geçenlerde burada birine sordum stabil stabil diyorsun dedim. Senin iPhone ile yaptığın benim Note 5 ile yapamadığım nedir diye sordum. Cevap hala gelmedi..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.