Şimdi Ara

Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz sanıyor musunuz ki bu adamlar tek marka kullanıyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Arkadaşlar hem android hem iphone 6 sahibi olarak diyorumki. Android bir cok ozellik bakimindan daha iyi ama malesef stabil degil.

    Iphonun en onemli ozelligi stabil olmasi. Bu konuda android ile mukayese dahi edilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Objektif yorum isteyen varsa bunu ben yapabilirim. Sayısız marka model kullandım yıllarca bir kısmı zaten imza da yazıyor. Hangisi en iyi tartışmasına gitmeyeceğim ama şöyle bir gerçek var kim neye ihtiyaç duyuyorsa ve seviyorsa onu kullanır. Ben yıllarca Android kullandım ama yok rom yok root yap yok Kernel yükle yok sistemi değiştir bir sürü şey artık sıkıldım. Artık normal kullanıcı olmaya karar verdim ve iphone aldım. Kısacası eğer ben telefonla her türlü şeyi yaparım silerim yüklerim kendime göre herşeyini özelleştiririm dersen Android kullan ama yok ben sade ve sıradan kullanıcı olmak istiyorum, Standart şeyleri sorunsuz ve sıkıntısız şekilde kullanmak istiyorum dersen iphone kullanın derim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Akıllı telefon geçmişim; Htc p4350,Htc Touch dual,Htc touch pro,touch pro2 ,Samsung omnia,omnia 2,Htc hd2,Motorola atrix, Samsung omnia 7, Htc surround,Htc mozart,Sony xperia arc s, Htc one x, Htc one, Nokia Lumia 1320, Lg G2, Xperia Z2 ,LG G3,Lg G5,İphone 6,Iphone 6S, Iphone 6S plus, Sony Z5, Htc10,İphone 7,Note 5,S6 S7,S7 Edge,İphone 5s,İphone 7 Plus,6splus,Xiaomi Mi Max 2,Huawei Mate10 Pro, İphone X , Lg G6, Meizu Pro 7 plus, Samsung S9 Plus, Xiaomi Note 6 pro, LG V20, OnePlus 6T,Xiaomi Mi 9T, Sony Xperia XZ, Samsung Note 9, S10 Plus,Mate 20 pro, iPhone x, iPhone Xs, Oneplus 8T,İphone 12 Pro Max, Xiaomi Mi 11 X Pro... Ve daha hatırlamadıklarım :)
  • İphone 5 almıştım bir kere. Kullanmak işkence gibiydi. Galaxy mini bile bana daha guzel geliyordu. Bu kadar kisitli olmamali bir isletim sistemi.

  • Alphabet'in üst düzey bir yöneticisi Android'i tercih etmiyor, Nexus kullanmıyor, iPhone kullanıyor.

    Android kullanıcıları da iOS kullanıcılarına çatıyor, Android'in ne kadar özgürlükçü ve kullanışlı olduğu konusunda ikna etmeye çalışıyor.

    Arkadaşlar...

    iOS kullanıcılarını ikna etmenize gerek yok, Alphabet yöneticisini ikna edin.
    _____________________________
  • yorumları okudum da hakikatten çok cahilsiniz ya da burada ergenlerden geçilmiyor.Hemen sidik yarışına dökmüşler işi.
    bu tür adamların da çok umurundaydı samsung,apple.
    senin benim için önemli kamera,pil,hafıza,güçlü işlemci,ram v.s.

    İphone kullanmasının nedeni çok basit.
    çünkü iphone yazılım olarak en güvenli işletim sistemi,iphone kullanmasının başka bir nedeni yok.bu çok açık.
    Koca ceo :) garip bir tabir ama böyle bütün herşeyini yanında taşıdığı androide emanet edemez.
    Dediği doğru daha iyi pil ve kamera ama bu ikiside o ceo nun işine yaramaz.umarım anlatabildim.
    Bunu polemik konusu yapmakta yanlış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 27 Mayıs 2016; 16:42:52 >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alperk87

    quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    s7 al o zaman bey amca. Yani ne gerek var böyle şovlara. İphone kullanıyorsan iphone sana rahat geliyordur, insan sevmediği birşeyi niye kullansın ki, silah zoruyla mı kullandırıyorlar iphoneu. Ne şiş ne kebap yansın istemiş bey amca. Gereksiz işler. Edit: s7 side varmış, ben anlamadım bu bey amca ne yapmaya çalışıyor. s7 yi şirket vermiştir, iphoneu kendi parasıyla almış sonuç olarak. Bir insan beğenmediği birşeyi niye para verip alsın.


    adam iphone begenmiyorummu demiş bir daha oku sen yarım yamalak okuyorsun anlaşılan :) "Amsterdam’da gerçekleşen Startup Fest’te seyircilere aynı zamanda bir Galaxy S7 akıllı telefona da sahip olduğunu söyledi. Schmidt "Samsung S7 daha iyi, daha iyi bir pile ve kameraya sahip. Bu konuda anlaştık mı? iPhone kullanıcıları haklı olduğumu biliyor" dedi." adamın dedigi bu begenmiyorum şöle böle demiyor "Google'ın çatı şirketi Alphabet'in İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt bu konudaki en rahat yöneticilerden biri. Kendisi yıllardır gururla bir BlackBerry hayranı olduğunu söylüyordu" bak bunuda demiş bi daha yazıyım belki okursun anlarsn :) alphabetin icra kurulu başkanı bu arada onuda okuduysan aynı aynı anda 1000 tane iphone 1000 tane s7 alup hepsinide arabasına koyup hepsinin birden kullanır biz burda neyi tartışıyorzki adamlar o konumlar rahat rahat apple kullandıgını söylüyor biz ama holigan gibi toz kondurmama peşindeyiz :alskdjsdkfhsdkfhalkswjdsdhgfowıruwasdkfjj

    Ben iphone holiganı sende dandroid holiganı mı oluyorsun bu durumda?

    İşine bak kardeşim işine.

    yoo android fan boyu degilim ama dandroid dedigine göre senin karakterin ve cehaletin oraya çıkıyor :)
    _____________________________




  • Dostunu kendine yakın, düşmanını daha da yakın tut demişler.
    Sanırım bu beyefendi bu prensibi uyguluyor özel hayatında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Dünyada 10 tip insan vardır, binary bilenler ve bilmeyenler...
  • Şu pro kullanıcılar ne yapıyor acaba çok merak ediyorum. 6s plus kullanıyorum androidi de hücrelerine kadar bilirim. Proyuz da proyuz diyen adamların bazılarına "cihazım brick oldu yardım :((((" gibi konularda kesin yardım etmişliğim vardır.

    Apple kullanıp "pro" olanlar da var yani. Pro dan kasıt neyse artık. Dandik dandik romlar atmak mı pro luk?

    "Geliştiricilik maaan!" diyenler de çıkar şimdi. Ulan aynı adam ios için de developer. Hatta o developer, ios için geliştirip pişirdikten sonra androide geçiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşi gücü şov

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • android'i savunacak arkadaşlar 2-3 yıl telefonu değiştirmeden kullanmayı denesinler yemin ediyorum whatsapp ve instagramdan başka program yok z1'imde telefon hala kasıyor msj yazmaya başlamam bazen 5-10 sn yeyi bulabılıyor galeriye girmek ölüm
    özgür olalım müzik foto kolayca atalım alalım diye geçtim android'e ama birdaha bu sistemi kullanan telefonu kimse aldıramaz bana

    ios güzel beyler ipad 2 var yılların cihazı yağ gibi akıyor 32 gb agzına kadar oyun uygulama dolu gel gelelim para yok iphone alacak

  • pahalı ama kaliteli, sony gibi dandik değil. fiyatı düşüreceklerse iphone kaliteside mecburen düşer.

    sony çöptür, teknolojiden anlamayan cahilleri kandırır anca ve mobil bölümü batar. en dandik ve sorunlu telefonlar. rakiplerin gerisinde. şark kurnazı sony her yerden kırpıyo-çalıyo resmen. z2'de ön kamera 2 mp. z5 te hala kuşgözü kadar tek led flaş var. motorola da-2011 yılında dual tone flaş vardı. rakiplerin çoğunda ois var ama hala sonyde yok. rakiplerin 6 inç ekran koydukları kasaya. anca 5 inç sığdırabiliyo. ekran altında rakiplerden geniş boşluk var ama kapasitif tuş koymuyo. onuda çalıyo. dogru ya ekrana görüntü olarak getirmenin maliyeti sıfır. z2 micro usb sarj yuvasının etrafı oldugu gibi boşluk. birde iphone lara bakın. sarj konnektörü ikinci bir metal çerçeveyle desteklenmiş, hatta bunlada yetinmeyip yuvanın iki yanından vida ile sabitlenmiş. işte bunlar hep ustaların görebilecegi detaylar. sonyde sensörler bile yamuk. ortalı durmuyo. bu hep kalitesizligin belgesi. telefonları resmen bükülüyo. z2lerin sarj kapagı telefon bükülünce pıt diye kendinden atardı cepteyken yada cam arka kapak çatlardı. xperia arc'ların kasa kendinden çatlardı. öyle dandikti. huawei p7 de metal-cam ve ekran-kasa oranı takoz sony z2den daha iyi ve buna ramen bükülmüyo. niye? çünkü kaliteli. sony gibi dandik değil. bi iphone şarj soketine bakın. bide dandik çöp z2 nin şarj kapagını açıp şarj soketine bakın. ne dediğimi anlarsınız. tabi kaliteden anlıyorsanız anlarsınız. high tech ve kalite sony'nin haddi değil. sony anca dc motorlu-kayışlı walkman yapsın. çapı okadar. ha oda bi inovasyon degil, teyb'in küçültülmüşü. ben böyle balon bi firma görmedim. cahil tokatlama firması resmen

    sony=ÇÖPOĞLUÇÖP taşdevri firması. high technology'ye gücü yetmez





  • Hem S7 hemde 6S Plus kullanan biri olarak :

    İos tamamen donanım yazılım uyumu şeklinde ilerliyor. Uygulamalar-Oyunlar da aynı şekilde uyumlu olarak çıktığından kasma donma gibi durumlar çok az. Velhasıl Android de eskisi gibi değil. S6 halen aynı akıcılıkta 1,5 sene geçmesine karşın. Android cephesinde ki Yeni donanımlar ve yazılım iyileştirmeleri sayesinde artık İOS da bir şeyleri arttırmak durumunda kalıyor. Bunu RAM deki artışla zaten gördük. S7 nin 6S den geri kaldığı oyun uygulama vs yok. İnternetteki sentetik testlerde yada uygulama -oyun testlerinde göreceksiniz bunları.

    Kamera kalitesi zaten S7 de çağ atlamış. Bunla ilgili bir inceleme yapıp paylaşmayı düşünüyorum ama internette bunla ilgili testler oldukça fazla. S7 ve HTC 10 arasında bir mücadele var en iyi için. 6S lerin esamesi yok.

    Batarya : Iphone de 1800 küsür MAH batarya ile inanın S6 dengi bir performans veriyor ki s6 2600 civarı bir bataryaya sahip. Bunuda yukarıda bahsettiğim gibi "yazılım donanım" uyumundan kazanıyor. (Birde 2 çekirdek 2 gb ram Yarı HD ekran düşük ppı değerlerinden diyebiliriz) S7 şu anda 6S PLUS ile hemen hemen aynı batarya sürelerini veriyor. S7 Edge bu konuda uzman zaten. Hepsinden iyi. Asus yada Lenovo yu saymıyorum çünkü bu seviyede telefonlar değiller.

    Yazılım desteği : bu konu ayrı bir boyutta şu anda. Artık Google nin partnerleri güncellemeleri hızlı sayılabilecek seviyede ve uzun süre veriyor. S5 in M8 in 6.0 güncellemesi alması şu anda 2 3 sene desteğini de gösterir nitelikte. Apple nin artısı ise bu konuda : 1 2 modeli olması ve hepsine aynı anda güncelleme verebilmesi. 4S de güncelleme aldı ama kasım kasım kasıldı. Telefon kullanılamaz hale geldi. S3 yada M7 şu anda halen güzel güzel kullanılabiliyor. ( Tabi son oyunlar deli gibi akıcı olmasa da )

    S7 deki donanıma ios işletim sistemi oturtulsa sanırım 10 sene yeni bir telefon almaya gerek kalmazdı
    Aynı şekilde Iphone 6s e android oturtulsa , 1 sene belkide kullanılamaz bir telefon olacaktı. Yazılım donanım uyumu çok önemli bu noktada. İos bunu veriyor. Yoksa kamera batarya vs vs gibi şeyler ios da her zaman geriden gelen şeyler.
    _____________________________




  • Baslik duygularima tercuman oluyor ozellikle s7 edge.
    Macim olmasa kesin gecerdim
    Allah kahretsin seni Apple iyice bozdun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

    Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

    European Movement ★ Mouvement Européen
  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Ben 6s plus ve htc 10 kullanıyorum. Emin olun kamerası iphone la karşılaştırılamaz bile. Siz boşverin o testlerin sonuçlarına.Htc 10 forumunda karşılaştırmalı fotolar koydum. İphone un donanım olarak zayıf olduğu kısmına katılmıyorum. İşlemci ve grafik tasarımcı olarak çekirdek performansı olarak ios hala önde. Pil de yine ios da iyi. 6s plus da pil 3 bin mah bile değil ama pil performansı oldukça iyi. Yazılımın gücünü hafife almayın. Bu sistem gerçekten çok iyi. Kısıtlamalara takılmıyorum. Güvenli olması da ayrı bir konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Samsung çok kullandım ama iPhone daha iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surgeon17

    Ben 6s plus ve htc 10 kullanıyorum. Emin olun kamerası iphone la karşılaştırılamaz bile. Siz boşverin o testlerin sonuçlarına.Htc 10 forumunda karşılaştırmalı fotolar koydum. İphone un donanım olarak zayıf olduğu kısmına katılmıyorum. İşlemci ve grafik tasarımcı olarak çekirdek performansı olarak ios hala önde. Pil de yine ios da iyi. 6s plus da pil 3 bin mah bile değil ama pil performansı oldukça iyi. Yazılımın gücünü hafife almayın. Bu sistem gerçekten çok iyi. Kısıtlamalara takılmıyorum. Güvenli olması da ayrı bir konu.

    Sadece testlerden bahseden kim ?

    Ben elimde s7 ve ip 6splus olduğundan bahsetmişim. İkisiyle de çektiğim resimleri bilgisayar ortamında incelemişim ona göre yorum yapmışım. 6S in kamerası 6 dan ne kadar iyi ki zaten ? 4K harici ? HTC10 un kamerası 6S den kötü demek sanırım fazlasıyla göreceli bir kavram olmuş Dxomark gibi gerçek incelemeler yapan XDA gibi telefonun yazılımını donanımını gerçekten bilip ona göre rom yada root yapan sitelere sanırım artık ihtiyaç yok. Sizi koyalım DXOMARK a 6s en iyisi olur biter

    6S PLUS batarya süresi olarak kesinlikle iyi. Hemde 2.750 mAh lık bir bataryaya nazaran Androidde ki 3000 hatta 3200 Mah üzeri telefonlar ile yarışıyor. Ama note 5 den büyük bir telefonunda bu şekilde bir performans vermesi çokta şaşırtıcı değil Olması gereken o. 6S keza 1 günü yoğun kullanımda çıkarabilir mi ? Hayır . Yarım gün diyorum ben yoğun kullanıma. S7 şu anda yoğun kullanımda 1 günden fazla gidiyor. İnternet sürekli açık şekilde hemde. 6S PLUS a benzer bir pil ömrü.

    Zaten söylediğim gibi : yazılım-donanım uyumu yüzünden apple kazanıyor. Yazılım donanım durumunu hafife almadım ki ben. Bu yüzden kazanıyor bile dedim

    Ben sanal ve reel hayat da dahil kısıtlamalardan hiç haz etmem . Hayat duruşuma ters.

    Bir soru sizlere :
    Hem bilgisayarda internetin yok , hemde cep telefonunda . Ama evde 1 bilgisayar var. O bilgisayarda ise e kitap olsun pdf olsun müzik resim olsun bir ton şey var . Nasıl atarsın 6s ine ?

    Ben 6s ime öyle bir durumda birşey atamıyorum. Onun yerine S7 yi alıyorum ve daha basit şekilde driver bile kurmadan durumu kurtarıyorum


    Donanımhaber de sattığım IPHONE ilanlarıma bakarsan apple konusunda senden yada normal çoğu kullanıcıdan daha tecrübeli olduğumu göreceksin. 3 ayda 2 ıphone 6 2 ıphone 6s yedim ben jalibreak dan tut da diğer herşeyine kadar.

    Iphone eskiden ilkleri ortaya çıkarırdı. Telefon üreticilerine yol gösterici olurdu. Ama şu an artık telefon üreticileri kendilerini geliştirdi ve standartların üzerine çıkmaya başladı.

    İstanbulda isen bir gün buluşalım. Ben gelirim ortak noktada . Sende htc10 ve 6s var imiş. Bende de s7 6s plus var . 4 telefonu da kamera hız vs gibi testlere tabi tutar donanım haber e atarız
    _____________________________




  • Bu özel seri Batman telefonu ile aklımı çelmeye çalıştı samsung ama gene de guvenemiyorum eğer bu sefer de almazsam emin olun asla alamam ben android

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Tell me , Do you bleed?..
  • Herkezin kişisel tercihidir senelerdir ıphone kullanırım ama s7 tip olarak çok hosuma gidiyor ama androıd sonuçta bir süre sonra yine kasacak piyasası bir sene sonra çok fazla düşecek bir sure sonra guncelleme alamayacak insanlar bu sebepten dolayı ıphone nu tercih ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ben yıllarca iphone kullandım. iphone iyiymiş yazılım donanım uyumu iyiymiş bilmem neymiş geçeceksin bunları iphone parasına satılan android cihazları al bakalım bir eline iphone da kimmiş. iphone hızlı diyorlar iphone da özellik yokki yavaşlatacak bir şey olsun. iphoneda bir şey ya yoktur yada yarımdır örnek vereyim. ram yarımdır. 2 gb (ios süperdir der övünür bazı enayiler. ram bu az ram nasıl iyi olabilir? ios a yetiyorsa niye yavaş yavaş arttırmaya başladılar?) işlemci yarımdır 2 gerçek ikide sahte core ucuz android modellerdeki işlemcilerle performansı aynı. yarım kardeşim kabul edin diğerleri 8 core notebook seviyesinde artık eskidenmiş o android yavaş sürünüyor hikayeleri şu anda ios android ile yarışacak durumda değil. ekran yarım 326 ppi 2009 yılında çıkmış ekranı neredeyse 10 yıl geçti hala enayilere satıyorlar. kamerası bulanık çeken odak sorunları olan yırtık pantolondan fırlamış gibi çıkıntısı olan dandik ötesidir samsung ile kıyaslayamazsın bile. dosya transferi yok. flash desteği yok java desteği yok html 5 desteği bile yarım. batarya yarım. ucuz alüminyum gövde.eee alınırmı bu? cevap belli tabiki alınmaz. gittim samsung galaxy s7 edge duos aldım. iki gün şarj canavar gibi bir şey. böyle bir güzellik dururken iphonemuş steve den sonra bitti apple teknoloji üretenlerden parça alarak toplama yapan bir firmadan teknoloji beklemeyin beyler.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.