idata ve kosmos schengene başvurdum ama süreçleri berbat. Vize danışman kurumların reklamları çıkıyor şuanda sürekli red gelirse 2. deneme bedava vize garantili falan filan bir kaç yerin reklamı sürekli geliyor hiç vize danışmanı kullandınız mı yada nasıl vizeyi aldınız. bordrolu çalışanım gelirim yüksek bankada param var ama bir türlü randevu bulamıyorum boş zamanımda aylar önce başvuruyorum yine randevu yok en son idataya başvurdum ekim yada kasımda başvurmuştum parayı hemen istiyor sonra martta randevu aralığı çıktı ancak iş için yurtdışındaydım mayısa erteleyin dedim mümkün değil dediler sadece iade yapabiliyorlar o da yüzde 80i iade aldım nasıl öteleme olmaz saçmalığın daniskası... geçen sene ise zor bela kosmosa başvurdum yunan vizeye çalıştığım şirketin imza sirküleri ve vergi levhasına kadar envai çeşit şey istediler bankada yatırım hesabında 500k para vardı bordolu çalışanım yüksek gelirim var bankaya yatan maaşın imzalı kaşeli kağıdını da aldım tapu fotokopisi vb de koydum ama yine çıkmadı anlamadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 25 Mart 2025; 4:46:32 > |