Şimdi Ara

çifte vatandaşlar hangi pasaporta göre uçak bileti almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, daha önce yurtdışına hiç uçakla çıkmadım.Bu yüzden uçak biletini hangi pasaportaki isme göre almam gerektiğini bilemiyorum.2 adet pasaportum ve 2 farklı ismim mevcut..

yurtdışına çıkarken yabancı , tr ye dönerken tr ismine göre mi bilet almalıyım? gidiş-dönüşü yabancı ismime göre alsam sorun çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 21 Nisan 2015; 23:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

merhaba, daha önce yurtdışına hiç uçakla çıkmadım.Bu yüzden uçak biletini hangi pasaportaki isme göre almam gerektiğini bilemiyorum.2 adet pasaportum ve 2 farklı ismim mevcut..

yurtdışına çıkarken yabancı , tr ye dönerken tr ismine göre mi bilet almalıyım? gidiş-dönüşü yabancı ismime göre alsam sorun çıkar mı?

Hangi ulke pasaportun var alman ise onla alman lazim vize olmamasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

merhaba, daha önce yurtdışına hiç uçakla çıkmadım.Bu yüzden uçak biletini hangi pasaportaki isme göre almam gerektiğini bilemiyorum.2 adet pasaportum ve 2 farklı ismim mevcut..

Hangi ulke pasaportun var alman ise onla alman lazim vize olmamasi icin

evet alman.dönüşte yine alman pasaportundaki isme göre mi almalıyım yoksa tr deki isme göremı?
    diğer sorum ab vatandaşları ab kimliği ile pasaportsuz giriş yapabiliyor.çıkışta pasaportumu yanıma almam gerekiyormu? yoksa ab kimliği yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 2 Mayıs 2015; 17:53:14 >

• ajanblue kullanıcısına yanıt
    Bence tedbiri elden bırakma ne var ne yok al yanına alman pasaportundakı isme göre al ucak biletini tabii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemde Alman vatandası passaporta hic ihtiyac görmüyor.Kimlikle girip cikiyor.Turkiyeden kimlikle girince bir kagit veriyorla giriş mührü vurulu şekilde cikarkende o kagitla beraber cikman gerekiyor.

• Aynı durumla başbaşa kaldım, ilk kez uçakla yurtdışına çıkıcam ve Bulgar vatandaşlığım var Barcelona için Türk kimliğimle satın aldım, ordaki isimle değişecekmi merak ediyorum. Sanırım hiçbir değişiklik olmuyor. İade yapılmaz değişiklik ücretlidir yazıyor. İlgili müşteri ilişkilerinden hala cevap bekliyorum. Pegasus'a ulaşmak zulüm, birde bu rötarlı uçuşlarla daha geç cevap verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Aynı durumla başbaşa kaldım, ilk kez uçakla yurtdışına çıkıcam ve Bulgar vatandaşlığım var Barcelona için Türk kimliğimle satın aldım, ordaki isimle değişecekmi merak ediyorum. Sanırım hiçbir değişiklik olmuyor. İade yapılmaz değişiklik ücretlidir yazıyor. İlgili müşteri ilişkilerinden hala cevap bekliyorum. Pegasus'a ulaşmak zulüm, birde bu rötarlı uçuşlarla daha geç cevap verirler.

bg vatandaşlığına göre alman gerekiyordu...Değişiklik ücretini ödemekten başka mağlesef çare yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk kez başıma geliyor. Değişim için nasıl bir
    Talepte bulunmam gerek. Teşekkürler cevap için

• isim değiştirme hakkın olup olmadığını sor..eğer yoksa bilet ücretiyle beraber maglesef yanacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.