Şimdi Ara

Sbarroda Çalışıyorum. Tab Gıda Kariyer Atlama-İş Koşulları V.s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popeyes serüveninden sonra sbarro'da işe başladık (: Yazda geldigine göre iş arayan arkadaşlara her türlü destegi saglayabilirim tab gıda firmalarında

DİGER KONUMDAKİ YAZIMI DİREK PAYLAŞIYORM. TAMAMI BANA AİTTİR. İZİNSİZ ALINAMAZ, ALINMASI TEKLİF DAHİ EDİLEMEZ

MAAŞ VE RÜTBE SİSTEMİ ;

-İLK İŞE GİRDİGİNİZDE EKİP ÜYESİ ( AMelE) OLARAK BAŞLARSINIZ

EKİP ÜYESİ MAAŞI = 950 tl ASGARİ ÜCRETTİR. ANCAK ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRME, V.S GİBİ 10-15 DK FAZLA ÇALIŞTIGINIZ İÇİN MESAİ İŞLER BUDA AY SONUNA +50 TL YANİ MAAŞINIZ 1.000 TL'NİN ALTINA DÜŞMEZ

-EXPERT ( SERVİS UZMANI) RÜTBESİ ;

- 3. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA GRAMAJLAR,HAMBURGER YAPIMI ( BURGER İÇİN ÖRNEK ) V.B KONULARDAN SINAVA GİRERSİNİZ. 100 SORUDA 80 NET YAPAN SINAVI GEÇER. MAAŞINIZ 50 TL ARTAR, ORTALAMA 1050-1.100 ARASI MAAŞ ALIRSINIZ.

-SERVİS SUPERVİSOR RÜTBESİ ;

BU RÜTBE MÜDÜRLÜKTEN ÖNCEKİ SON SEVİYEDİR. ARTIK VARDİYA TUTMAYA, MÜDÜRÜN SİZE RESTORANI EMANET ETMESİ, AYAK İŞLERİNDEN TAMAMEN KURTULDUGUNUZ RÜTBEDİR. 6. AYINIZI DOLDURDUGUNUZDA YİNE SINAVLA BU RÜTBEYE HAK KAZANICAKSINIZ. MAAŞ 1.250 TL'DİR.

- VARDİYA MÜDÜRÜ RÜTBESİ

1. YILINIZ BİTTİKTEN SONRA BU RÜTBE İÇİN TEKRAR SINAVA GİRERSİNİZ. SINAVI KAZANAN VARDİYA MÜDÜRÜ OLUR. MAAŞ 1.650 TL'DİR.

VARDİYA MÜDÜRÜ<ASİSTAN MÜDÜR<RESTORAN MÜDÜRÜ<GRUP MÜDÜRÜ OLARAK KARİYER İLERLER. HER RÜTBE ARASI + 500 TL MAAŞTIR.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇALIŞMA SAATLERİ/VARDİYA SAATLERİ ;

GÜNLÜK ÇALIŞMA 8 SAATTİR. HAFTADA 1 GÜN İZİN. PARMAK İZİ SİSTEMİ OLDUGU İÇİN 1 DK FAZLA ÇALIŞSANIZ O PARAYI SİZE ANINDA ÖDÜYORLAR. GÜNLÜGÜ ORTALAMA 32 TL (8 SAAT) GELİYOR. BAYRAMLARDA,ÖZEL GÜNLERDE X2 KATI PARA ALIOSUNUZ.

YEMEK SİSTEMİ/PUANLA YEMEK ALIMI

YEMEK SİSTEMİNDE TÜM RESTORANLARIN HAKKI 14 PUANDIR. BU PUANLAR SONRAKİ GÜNE DEVREDİLEMEZ. O GÜN İÇİNDE KULLANILMASI ŞARTTIR. PUANLARA KARŞILIK GELEN YEMEK LİSTESİ ÖRNEGİ ;

KARIŞIK TÜM RESTAURANTLAR PUAN LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDR ;

- ET BURGER 5 PUAN
    -TAVUK BURGER 4 PUAN
    - 1 DİLİM PİZZA 5 PUAN
    - ORTA BOY PATATES 3 PUAN
    - COLA-ICE TEA-YEDİGÜN-FRUKO ORTA BOY 1 PUAN
    - SOGAN HALKASI 8'Lİ 5 PUAN
    - ACILI KANAT ADET 3 PUAN.
    - SU 1 PUAN

EDİT = İŞE NASIL GİRİLİR SORUSUNA HIZLI BİR CEVAP ;

İŞ BAŞVURUSU NASIL OLMALI = İ ŞE GİRMEK HELEKİ YAZA YAKLAŞILDIGI ZAMAN ÇOK ÇOK KOLAYDIR. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZ FİRMAYA GİDİP, MÜDÜRLE GÖRÜŞME TALEP EDİN. ANCAK EN ÖNEMLİ ŞEY ERKEN GİTMENİZ. AVM İSE 10.00'DA AÇILDIGI İÇİN 11'DE GİDİN HEMEN. ÇALIŞMAK İSTEDİGİNİZİ BELİRTİN. ZATEN ELEMAN SIKINTISI OLDUGU İÇİN HEMEN KABUL EDİCEKTİR. SİZDEN , NUFUS CÜZ. FotoKOPİSİ, SAGLIK BELGESİ,ÖĞRENCİ BELGESİ, SABIKA KAYDI ,İKAMETGAH + 4 RESİM İSTİYOR. BUNLARI TAMAMLAYIN TESLİM EDİN. 3 GÜN İÇİNDE SİGORTANIZ BAŞLAR VE İŞBAŞI YAPARSINIZ . TEK TAVSİYEM BURGER KİNG'TEN UZAK DURUN. YAPILCAK İŞ DEGİL ÇOK YOGUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 9 Haziran 2015; 14:53:20 >

• Nasıl iş imkanı hocam? getir götür tarzı ayakçılık işleri mi, hamallıklık mı yoksa adam gibi iş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Nasıl iş imkanı hocam? getir götür tarzı ayakçılık işleri mi, hamallıklık mı yoksa adam gibi iş mi?

en az 2 yıllık üniversite mezunları direk gömlek giyerek müdür olarak başlıo ( 3 ay eğitim alıosun eğitim alırken maaş 1400 tl) eğitimden sonra sana anlattıklarına dair sınava giriosn başarı saglarsan müdür olaak seçtigin restoranda devam ediosun. Lise mezunu v.s isen, sıfırdan başlıosun .
  • Liseden yeni mezun oldum üniversiteye kadar 4 ay çalışmak istiyorum mümkün olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdür maasi ne kadar?

• Gökhan Asok'un numarası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

Liseden yeni mezun oldum üniversiteye kadar 4 ay çalışmak istiyorum mümkün olur mu ?

tabiki. yaz geldi zaten . çalıştıgım restorana 7 adam lazım şuan. bütün şehirler için geçerli piyasa hareketlenicek eleman sıkıntısı var. ama tavsiyem burger king'e gitme. hem yogun hemde her işi yaptırıolar. sbarro ve popeyes tercih et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Müdür maasi ne kadar?

vardiya müdürü 1.650 tl ile başlıyor. hftada 2 gün izin. günde 8 saat iş.

@ilhansarigol bulunurda, napıcan numarasını (: adam işe alımla ilgilenmez ztn, işe girmek dünyanın en kolayı şeyi tab gıda firmalarında.
  • Peki sıfırdan başlayınca illa ayakçılık/hamallık mı yapmak zorundayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

Liseden yeni mezun oldum üniversiteye kadar 4 ay çalışmak istiyorum mümkün olur mu ?

tabiki. yaz geldi zaten . çalıştıgım restorana 7 adam lazım şuan. bütün şehirler için geçerli piyasa hareketlenicek eleman sıkıntısı var. ama tavsiyem burger king'e gitme. hem yogun hemde her işi yaptırıolar. sbarro ve popeyes tercih et.

İnternetten başvurmuştum bu yeterli olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Peki sıfırdan başlayınca illa ayakçılık/hamallık mı yapmak zorundayız?

sbarrodan örnek vericek olrsak, pizza yapmayı öğreniceksin, salata bar var onları yapıcaksın, sabahçı oldugun günler hamur açıosn v.s bu sana göre hammallık mı bilemem.

@alexturner ben internetten başvurmştm 6 ay dönen olmadı. tavsiyem diploma ile herhangi bir restorana başvurman olucaktır. yada genel merkez iarayabilisin tab gıdanın
  • At hırsızı gibi tipim var alırlar mı

Ha bide part çalışma imkanı var mı, üni varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 24 Mayıs 2015; 19:49:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

At hırsızı gibi tipim var alırlar mı

no ss no fikir
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Bak bu noktayı kaçırmışım. Aslında bende insanlarla pek muattab sevmiyorum. Hatta ağır geliyor. Gıda sektoru diyince direk hizmet kısmı aklıma geliyor, satış p. vs. Mutfakta çalışılır yani her turlu de alırlar mi ki tip insan canlısı değil :D işe alsalar memnun olcaklarından eminimde ilk goruşme sıkıntı. Bimde çalışmıştım yarı zamanlı, çıkmak istedim baktım bırakmıyorlar mecbur kavga ederek cıktım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Bak bu noktayı kaçırmışım. Aslında bende insanlarla pek muattab sevmiyorum. Hatta ağır geliyor. Gıda sektoru diyince direk hizmet kısmı aklıma geliyor, satış p. vs. Mutfakta çalışılır yani her turlu de alırlar mi ki tip insan canlısı değil :D işe alsalar memnun olcaklarından eminimde ilk goruşme sıkıntı. Bimde çalışmıştım yarı zamanlı, çıkmak istedim baktım bırakmıyorlar mecbur kavga ederek cıktım :D

yaşını bilmiyorm 17-20 arası diye düşünürsek, zaten genç adam arıolar. sırf arkada olmuo malsef kasaya geçip - hoşgeldiniz , sbarrayo hoşgeldiniz buyrun, v.s diye bagırıosn, he ben bagırıomuyum hayır, bi müdür var sadece o zora sokuo o kadar, oda şmdi yeni avm'ye gidiomş, o yüzden o sıkıntıda kalmamş oluo Burda ortam en önemli faktör. popeyeste çalışırken müthiş bi arkadaş grubu vardı, ilk zamanlar hamburgeri yaparken kız elimden tutar ilkokul cocugu gibi gösterirdi tek tek , sbarroda başladm şmdi burası biraz soguk insanlar, ama iş %50 daha kolay

• başvuru kariyerden mi yapıyoruz yoksa şubelerden mi ?
    gıda sektöründe deneyim önemli mi ?
  • Çalışma saatleri nasıl birde maaş nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 24 Mayıs 2015; 23:02:44 >
  • yere düşen pizz..... şaka şaka hayırlı olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

başvuru kariyerden mi yapıyoruz yoksa şubelerden mi ?
    gıda sektöründe deneyim önemli mi ?

pm attım.

@popeyex 8 saat çalışıosn hergün. müdürler hftada genelde 2 gün izin kullanıolar. normal personel 1 gün izin. parmak okuma sistemi oldugu için 1 dk fazla çalışsan mesaini anında alıosn. bayram ve resmi tatillerde 2 katı para alıosun, 19 mayısta örnegin günlügü 75 tl'ye çalıştm bn 8 saat. maaş 949 tl asgari ücret. ama 1.000 tl alıosn mesai fln oldugu için. 3. ayda sınavı geçersen + 50 tl, 6. ayda sınavı geçersen +200 tl maaşına ekleniyor . ztn 6. aydan snra supervisor oluosn sonrası müdürlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InternationalWarranty

yere düşen pizz..... şaka şaka hayırlı olsun hocam.

tşk, yere düşmese bile 1 saat dışarda bekleyen pizzalar çöpe gidiyor .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.