Şimdi Ara

Sbarroda Çalışıyorum. Tab Gıda Kariyer Atlama-İş Koşulları V.s (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Orijinalden alıntı: InternationalWarranty

yere düşen pizz..... şaka şaka hayırlı olsun hocam.

tşk, yere düşmese bile 1 saat dışarda bekleyen pizzalar çöpe gidiyor .

Bu fast food tarzı firmalar atılan yiyecekleri daha sonra ne yapıyor ? Haycan barınağına gönderme vs. türünden bir değerlendirme yapılıyor mu yoksa direkman çöpe mi atılıyor bilgin var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auroth

quote:

quote:

Bu fast food tarzı firmalar atılan yiyecekleri daha sonra ne yapıyor ? Haycan barınağına gönderme vs. türünden bir değerlendirme yapılıyor mu yoksa direkman çöpe mi atılıyor bilgin var mı ?

inanmassın daha dün müdürü kenara çekip söyledim, günah atıyoruz bunlrı en azından hayvan barınagına verelim diye, restorandan dışarı vardiyada çıkartamayız demişti, yiyecek atık kovası var oraya direk atılıyor ordanda çöpe tabiki. türkiyedeki tüm restoranlar bi yere toplasa atıkları en az günde 1.000 köpek doyar.

• quote:

quote:

Hocam Merhabalar,

Bu sene 2 yillik yüksek okul mezunu oluyorum. Diplomam ile başvuru yaptığım zaman drek vardiya müdürü olarak mi basliyorum? Ve 3 aylik egitim surecinde ciddi olarak 1400 lira maaş veriliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

quote:

quote:

Hocam Merhabalar,

Bu sene 2 yillik yüksek okul mezunu oluyorum. Diplomam ile başvuru yaptığım zaman drek vardiya müdürü olarak mi basliyorum? Ve 3 aylik egitim surecinde ciddi olarak 1400 lira maaş veriliyor mu?

evet maaş verilioyr 1400 tl, ama öyle okul gibi sınıfta ders alıpta maaş almıon. restoranda işi öğreniosn. evet eğitim alıosn, eğitimde öğretilenleri ( atıyorm orta boy pizzaya kaç gram kaşar koyulur) v.s içeren 100 soruluk bir sınav yapıolar. sınavdan 20 yanlış ve daha az çıkardıgın zaman beyaz gömlegi giyip vardiya müdürü oluosn. bölüm farketmio ztn , çalışmak istedigin restorana gidip başvurabilirsin. zaten orda detaylı anlatırlar. tek tavsiyem, ERKEN saatlerde git, kalabalıkta ilgilenmezler senle.

• Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Zamaninda kfc dominos ve pizza pizza da kuryelik yapmisligim var. Yani sistemin nasıl yürüdüğünü biliyorum. 2 gun izin olduguna emin misiniz? Haftalik 38 saatten az calistirmiyorlar diye biliyorum ve cogu zaman zorunlu mesai oluyor Yanlış hatirlamiyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

Zamaninda kfc dominos ve pizza pizza da kuryelik yapmisligim var. Yani sistemin nasıl yürüdüğünü biliyorum. 2 gun izin olduguna emin misiniz? Haftalik 38 saatten az calistirmiyorlar diye biliyorum ve cogu zaman zorunlu mesai oluyor Yanlış hatirlamiyorsam

müdürler haftada 2 gün izin yapıyor genelde. restoranda 2 müdür olması gerekli. grup müdürleri 3 gün bile yapma hakları var. 45 saat tam maaş için gerekli haftalık saat süresi. müdür zaten parmak basmıyor sisteme, girip çıkıyor o yüzden isterse 1 hfta izin yapar tabi öyle yapan yok restoran elden gider ozmn. zorunlu mesai diye birşey yok. atıyorm 8'de çıkcaksn bugun, müşteri var bekleyen, benim sürem doldu güle güle deyip çıkamazsın tabiki destek atıcaksn, bedava degil anında mesaini alıosn ztn. 1 yılda toplasan haftada 2-3 saat mesai yapıyorm bn toplamda oda. zaten üst müdürler mail atıyorm mesai yaptırmayn diye ceplerinden para çıkıo çnkü . giricegin yeride bilmen gerek. Burger king asla girilmez mesela tam sömürge sistemi ne müşterisi biter ne geleni gideni. sbarro-popeyes-arbys gayet iyi. sen atıyorm girdin yeni müdür oldn, ben 2 gün izin ypıcam zaten diyemessin hiçbir işte öyle birşey yok. restoranda snden daha kıdemli müdürde olabilir o ne derse onu ypmak zorundasn ztn. gidip sana bulaşık yıka diyemez tbiki, ancak söz ondadır her zaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Müdür maasi ne kadar?

vardiya müdürü 1.650 tl ile başlıyor. hftada 2 gün izin. günde 8 saat iş.

@ilhansarigol bulunurda, napıcan numarasını (: adam işe alımla ilgilenmez ztn, işe girmek dünyanın en kolayı şeyi tab gıda firmalarında.

Numarası var istersen :D
  • Hocam yaş temmuzda 18olucak, yazın calısmak ıstıyorum. Fakat sakalım var, sorun cıkarırlar mı? Yanı sakalımı kesmem asla fakat bakımlıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetz

Hocam yaş temmuzda 18olucak, yazın calısmak ıstıyorum. Fakat sakalım var, sorun cıkarırlar mı? Yanı sakalımı kesmem asla fakat bakımlıyım

BNMDE EN SACMA BULDUGUM ŞEY SAKAL YASAGI. MALSF SAKAL
  • kardeşim sen nasıl hemen işe girdin :) başvuru yaptım telefondan bekliyorum daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

kardeşim sen nasıl hemen işe girdin :) başvuru yaptım telefondan bekliyorum daha.

telefonla 10 sene beklersin (: Direk restorana git başvur. form doldur evraklarını getir, 3 güne sigortan başlıo zaten çagırıolar.
  • Vay be iş aradığım şu günlerde umutlandırdın beni hocam.
    2 yıllık mezunuyum, askerlikten muafım yalnız iş tecrübem yok. Şimdi ben görüşmeye gidip vardiya müdürü olmak istiyorum mu diyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Vay be iş aradığım şu günlerde umutlandırdın beni hocam.
    2 yıllık mezunuyum, askerlikten muafım yalnız iş tecrübem yok. Şimdi ben görüşmeye gidip vardiya müdürü olmak istiyorum mu diyeceğim

ne mezunusun diye soruo zaten. üni diyince, müdürlük için başvuruyorm diceksin. 3 aylık eğitime alıolarr sni işi öğretiolar. sonra 3 aşamalı sınav var onları veriosn yavaş yavaş. sınavları geçene kadar maaş 1400 tl, sonrası 1.650
  • quote:

quote:

ne mezunusun diye soruo zaten. üni diyince, müdürlük için başvuruyorm diceksin. 3 aylık eğitime alıolarr sni işi öğretiolar. sonra 3 aşamalı sınav var onları veriosn yavaş yavaş. sınavları geçene kadar maaş 1400 tl, sonrası 1.650

Bilgilendirme için sağol hocam. 1-2 gün içinde başvurup olumlu sonuçlanırsa güncellerim.

• quote:

quote:

quote:

Bilgilendirme için sağol hocam. 1-2 gün içinde başvurup olumlu sonuçlanırsa güncellerim.

inş. burger king e yönetici olucaksn başvur orayada, ama onun dışında ekip üyeligi v.s için sakın işe başlama burger kingte. sbarro tercih et

• Başvuru yaptım bakalım hayırlısı bu arada sen hangi şubede çalışıyorsun bide şu rütbeleri en baştan yazarmısın
    Canın istemiyor mu pizzaları yaparken?
  • ben muhendislik mezunuyum...mudur olarak orda baslayabilirmiyim...balikeside ikamet ediyorum..burdada var sbarro

• quote:

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

Başvuru yaptım bakalım hayırlısı bu arada sen hangi şubede çalışıyorsun bide şu rütbeleri en baştan yazarmısın

sakarya. ekip üyesi/expert/supervisor/vardiya müdürü/asistan müdür/grup müdürü..

@mmelihfb başvur önce. zaten açık varsa direk alırlar. şubeden başvur direk. tel v.s ile degil .

@MustafaUnal41 canın çekiosa yersin kardeşim :) 14 puan yemek hakkın var.
    Hocam yazın çalışmak için part time falan girebilir miyiz sbarroya ne kadar alırız kaçtan kaça kaç saat çalışırız bir detaylı yazarsan sana zahmet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.