Şimdi Ara

Sbarroda Çalışıyorum. Tab Gıda Kariyer Atlama-İş Koşulları V.s (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşı 18 olmuş olan arkadaşlar de facto lcw gibi yerlerede basvuru yapabilirler kendim mağaza sektöründenim sorusu olan varsa sorabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

yaşı 18 olmuş olan arkadaşlar de facto lcw gibi yerlerede basvuru yapabilirler kendim mağaza sektöründenim sorusu olan varsa sorabilir

Daha önce giyim magazasinda çalışmadım genelde restaurantlarda çalıştım

Lcw de facto gibi yerlerde calismaya baslasam becerebilir miyim diye düşünmüyor değilim. Sizce yapabilir miyim ?
    Okulum 12 haziranda bitiyor sonra memlekete donucem 3 4 ay çalışmak istiyorum 3 4 ay için işe alırlar mi?
    Sakalları kesmek istemiyorum herhangi bir zorunluluk var mi
    Son olarak ne kadar maaş alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klay thompson -- 6 Haziran 2015; 12:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klay thompson

quote:

yaşı 18 olmuş olan arkadaşlar de facto lcw gibi yerlerede basvuru yapabilirler kendim mağaza sektöründenim sorusu olan varsa sorabilir

Lcw de facto gibi yerlerde calismaya baslasam becerebilir miyim diye düşünmüyor değilim. Sizce yapabilir miyim ?
    Okulum 12 haziranda bitiyor sonra memlekete donucem 3 4 ay çalışmak istiyorum 3 4 ay için işe alırlar mi?

Benim calisdim firmada sakal serbes ama bu her firmada olcagi anlamina gelmez sakali elbette kescen sakal olayini dert etme yarin askere gidincedemi kesmem diceksin maas olarak tam zamanli eleman 950 maas prim yemek parasi alir prim ile maas 1100 e falan gelir tahminen

• quote:

Orijinalden alıntı: klay thompson

quote:

bende kısa dönem LCW de çalıştım çok zor sabah dan akşama kadar ayakda duruyorsun arada bir depoda alarm takıyorsun baya zor.

3-4 ay için işe alırlarmı demişsin tabiki başvuru yaparken bunu söylemeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: askur

Hocam yazın çalışmak için part time falan girebilir miyiz sbarroya ne kadar alırız kaçtan kaça kaç saat çalışırız bir detaylı yazarsan sana zahmet

part yerine 3-4 gün full gidersin. part pek tercih edilmio. günlük 32 tl alıosn 8 saat çalışıosn. 10 dk fazla çalışsan anında mesai alıosn. 09.00/16.00 - 12.00%20.00 / 11.00-19.00 gibi vardiyalar var
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    peki başvururken de 4 günlük diyemi başvurcaz veya bunun bi adı var mı bide bu şekilde başvurarak bi bahane göstermek gerekir mi tam değilde böyle olması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: askur

peki başvururken de 4 günlük diyemi başvurcaz veya bunun bi adı var mı bide bu şekilde başvurarak bi bahane göstermek gerekir mi tam değilde böyle olması için

bahaneye gerek yok. cumartesi-pazar-pzt-salı boşum diceksin. çalışmak istiyorm v.s, biraz geç kaldın tabi okullar kapandı hücüm edio herkes restoranlara, 2 hafta önceye kadar tık yoktu. şmdi her öğrenci gelio başvuruya .
    anladım sağol yinede şansımızı deneriz bi
  • Hocam ben de yarın sbarroda başlıyorum yaş 17 hiç tecrübe olmadı,bana pizza yapmayı öğreniceksin dedi müdür,nasıldır zor mudur ultra beceriksiz biri yapabilir mi şimdiden teşekkürler hocam (Not:işe öğlen 2den sonra gidicem hep)

• quote:

Orijinalden alıntı: punkwest

Hocam ben de yarın sbarroda başlıyorum yaş 17 hiç tecrübe olmadı,bana pizza yapmayı öğreniceksin dedi müdür,nasıldır zor mudur ultra beceriksiz biri yapabilir mi şimdiden teşekkürler hocam (Not:işe öğlen 2den sonra gidicem hep)

öğrenirsin baka baka zamanla. müşteri pizzasını nasıl istiyorsa ona göre yapıosn ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Hocam ben de yarın sbarroda başlıyorum yaş 17 hiç tecrübe olmadı,bana pizza yapmayı öğreniceksin dedi müdür,nasıldır zor mudur ultra beceriksiz biri yapabilir mi şimdiden teşekkürler hocam (Not:işe öğlen 2den sonra gidicem hep)

öğrenirsin baka baka zamanla. müşteri pizzasını nasıl istiyorsa ona göre yapıosn ztn

yani yapması zor mudur yorulur muyum tereddütlerim var o konuda
    Geçen seneden konunu hatırlıyorum gelmek nasip olmadı serdivan avmdeydin sanırım.İnşallah bu yaza uğrarım Birde bu sigorta işi nasıl oluyor o konuda bir şey yazdın mı konuyu tamamen okumadım.Sigorta kesilme ,başlama vs olaylarını anlatırsan sevinirim, işe girmeyi düşünen arkadaşlarım varda bu konu hakkında takılıyolar hep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Geçen seneden konunu hatırlıyorum gelmek nasip olmadı serdivan avmdeydin sanırım.İnşallah bu yaza uğrarım Birde bu sigorta işi nasıl oluyor o konuda bir şey yazdın mı konuyu tamamen okumadım.Sigorta kesilme ,başlama vs olaylarını anlatırsan sevinirim, işe girmeyi düşünen arkadaşlarım varda bu konu hakkında takılıyolar hep.

aynn. sigortalar günlük yatıyor. işe gelmedigin gün yatmaz ( haftalk izin hariç) . evet serdivan avm'de devam. agorada takldm biraz geri geçtm tekrar buraya. maaş 950, tabi mesai oldugu için bini geçiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

yani yapması zor mudur yorulur muyum tereddütlerim var o konuda

ayakta durmak insanı bitiro zaten kardeşm. iş başta zor tabi. gececi olunca bulaşıga v.s girersin yenisin diye. benimde el becerim hiç yok yani, atıyorm marangozluk işleri tamirat işleri v.s hiç elimden gelmez. pizza kolay yapımı. bi ince hamur yapmak zor bnde ona geçmedim daha.

• Hocam istanbul anadolu yakasında herhangi bir şubeye girmek istesek senin yardımın olur mu? Part time çalışma imkanları nasıl?
  • Vay ne modern kölelik. Kapitalizm sürekli size bunları dayatır işte bak şöyle boyun ey kurtul böyle boyun ey ses çıkarma seni bi üst seviyeye yani bir üst köleliğe terfi ettirelim. Özel sektörde kölelik hiçbir zaman bitmez Sadece şekil değiştirir. İşte böyle gıdım gıdım maaşınız arttırılır. Birileri çuvalla parayı götürürken altlarına 1 milyon TL'lik süper lüks arabaları çekerken. Siz beklersinizki aman şunun bunun gözüne girimde maaşım bi 50 100 artsın. Oysa siz bunları beklerken patron ve ailesi bu yaz avurapının hangi ülkesinde tatilimi geçirsek diye hesap eder. tüm bunların sonucunda ise sen, etinden sütünden faydalanılan bir inekten daha acınası varlığını onların çizdiği kaderin doğrultusunda devam ettiriyorsun. hayallerini unutuyorsun, gelecekten vazgeçiyorsun, gülmeyi unutuyorsun. onların izin verdiği kadar dinlenerek her sabah yollara düşüp, uykusuz, bezgin ve umutsuz varlığını tarlalarına taşıyıp, akşam aynı zavallılığın ile geri dönüyorsun. yarın, haftaya, seneye, posan çıkana kadar bu böyle devam edecek. varlığın, efendilerinin varlığına armağan olsun..

Sınavlar geçilmicek gibi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Hocam istanbul anadolu yakasında herhangi bir şubeye girmek istesek senin yardımın olur mu? Part time çalışma imkanları nasıl?

part time pek almazlar kardeşm. hftada 3-4 gün tam çalış daha iyi. sen restorana başvur bilgileri bana yazarsn elimdem geleni yaparm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Vay ne modern kölelik. Kapitalizm sürekli size bunları dayatır işte bak şöyle boyun ey kurtul böyle boyun ey ses çıkarma seni bi üst seviyeye yani bir üst köleliğe terfi ettirelim. Özel sektörde kölelik hiçbir zaman bitmez Sadece şekil değiştirir. İşte böyle gıdım gıdım maaşınız arttırılır. Birileri çuvalla parayı götürürken altlarına 1 milyon TL'lik süper lüks arabaları çekerken. Siz beklersinizki aman şunun bunun gözüne girimde maaşım bi 50 100 artsın. Oysa siz bunları beklerken patron ve ailesi bu yaz avurapının hangi ülkesinde tatilimi geçirsek diye hesap eder. tüm bunların sonucunda ise sen, etinden sütünden faydalanılan bir inekten daha acınası varlığını onların çizdiği kaderin doğrultusunda devam ettiriyorsun. hayallerini unutuyorsun, gelecekten vazgeçiyorsun, gülmeyi unutuyorsun. onların izin verdiği kadar dinlenerek her sabah yollara düşüp, uykusuz, bezgin ve umutsuz varlığını tarlalarına taşıyıp, akşam aynı zavallılığın ile geri dönüyorsun. yarın, haftaya, seneye, posan çıkana kadar bu böyle devam edecek. varlığın, efendilerinin varlığına armağan olsun..

öğrenci için malesef daha iy ibir çalışma ortamı bulunmamakta. 1 dk fazla çalışsan tak niye nakit paranı alıosn. 7.30 saat çalıoşıosn, 1.000 tl maaş. TR standartlarına göre normal bir para herkes asgari ücret alıyor. Geçiniliyor mu ? Elbette hayır. He ben öğrenciyim ailemden para alıyorm burdanda para gelio aylk elime 1500 tl para geçio. öğrenci için müthiş bir rakkam. rütbe yani kariyer sisteminden bende şikayetçiyim zaten. ama bu sistem türkiyedeki şubede de böyle, çindeki burger king'tede böyle. Bende isterim gemicik tepelerinde gezmeyi. ancak 10-15 saat 900 tl'ye çalışmaktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

Sınavlar geçilmicek gibi mi

bilemiyorm bn sınava girmedimde, girenler geçiyor % 70 başarı oranı var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.