Şimdi Ara

SBARRO PİZZA SICAK GALİBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sbarro.com.tr/ 2 KİŞİLİK PİZZA 10 TL
    subarro bi ara 13 tl ye 1 alana bir bedava veriyordu çok yedim bence pizzaları güzel
    pizza hut dominos hiç yemedim

• ooo vdfn gençlik tayfasına gün doğdu desenize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkte bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Refusal

linkte bişey yok

Sol alt tarafta.
  • eskiden bu kampanyalarda kolada vardı, sizin menüde kola geldi mi hocam?
  • fırsat sitelerinden menü alıp yedim geçenlerde sbarro'da. bence pizzaları gayet lezzetliydi. üstüne baharatınıda döküyorsun çok da güzel oluyor
  • annem bile daha iyi pizza yapar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamurlari cok kalın oluyor. Dominos incecik hamur favorim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle dominos
    ben beğenmiyorum sbarro u
  • tam olarak fırsat olan ney iki kişilik pizza olmasımı??yada başka bir kampanya yada olayla birleşitrilebilmesimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

tam olarak fırsat olan ney iki kişilik pizza olmasımı??yada başka bir kampanya yada olayla birleşitrilebilmesimi...

Vodafone Sbarro Arby's ve Popeyes ' ta geçerli 10 TL çek verdi. Bu menü de 10 lira anlayacağınız beleşe geliyor
  • Hayatimda bir defa sbarrodan pizza yedim bir daha yemedim. Hamuru inanilmaz kalin oluyor. Oyle ahim sahim lezzeti de yok. Dominos, pizza pizza varken sbarronun onunden gecmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda yediğim en kötü pizzayı sbarrodan yemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforss

Hayatımda yediğim en kötü pizzayı sbarrodan yemiştim.

rap
  • milletin bu dominosda dominos demesinden dolayı sonunda gidip bir kerede olsa deniyecegim orda sonunda ama bi sıcak fırsat dahilinde tabikide :D :D
  • quote:

milletin bu dominosda dominos demesinden dolayı sonunda gidip bir kerede olsa deniyecegim orda sonunda ama bi sıcak fırsat dahilinde tabikide :D :D

Büyük boy sosyal pizza 13,90 şu anda...Son gün 27 mayıs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

milletin bu dominosda dominos demesinden dolayı sonunda gidip bir kerede olsa deniyecegim orda sonunda ama bi sıcak fırsat dahilinde tabikide :D :D

Büyük boy sosyal pizza 13,90 şu anda...Son gün 27 mayıs...

bunun malzemelerini sanırım biz belirliyoruz....ayrıca 27 mayıs son gün şuan bitmiş durumda o zaman kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 27 Mayıs 2012; 0:24:42 >
  • bi genelleme yapamam ancak benim bulunduğum yerdekinden sadece 1 sefer yemiştim ve yağ içinde yüzüyordu...
  • sbarro'dan bir kere pizza yedim ve begenmemistim, diger pizzacilara gelirsek
    pizza hut seneler once guzel pizza yapardi, gecen ay siparis verdim berbat otesi bir pizza, icinde dogru duzgun malzeme yok...
    pizza towers fena degil, malzeme bol ve uygun fiyat ama tad olarak dominos ve little c kadar iyi degil
    dominos ve little c yi begeniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

annem bile daha iyi pizza yapar...

Katılıyorum hayatımda hiç bu kadar kötü pizza yememiştim. Bedava verseler yenmicek cinsten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.