Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci resimdeki nasıl bi tuzak öyle? Millet falan izliyor resmen. Saw müthiş bir final yapıcak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desecrator

İkinci resimdeki nasıl bi tuzak öyle? Millet falan izliyor resmen. Saw müthiş bir final yapıcak gibi.

Acaba insanların tuzaktaki adamı kurtarmaması için ne gibi bir şey hazırladı
  • Saw 3D Motion Poster

http://saw3dmovie.com/Poster/
  • Herşeyi tadında bırakmak lazım...
  • Geçtiğimiz günlerde yapılan Comic-Con 2010'a katılan şanslı izleyiciler filmin ilk 8 dakikasını izleme fırsatı buldu.

Şöyle bir başlangıç bulunmaktaymış:

Film ilk filmin sonlandığı yerde başlıyormuş. Dr.Gordon sürünerek ve borulara tutunarak ilerliyormuş. Daha sonra ayağını kestiği bölgeyi sıcak bir boruya bastırıp dağlıyormuş. O çığlık atarken ekran kararıyormuş. Sonrasında da resmi yayınlanan halka açık tuzağı görüyormuşuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

Geçtiğimiz günlerde yapılan Comic-Con 2010'a katılan şanslı izleyiciler filmin ilk 8 dakikasını izleme fırsatı buldu.

Şöyle bir başlangıç bulunmaktaymış:

Film ilk filmin sonlandığı yerde başlıyormuş. Dr.Gordon sürünerek ve borulara tutunarak ilerliyormuş. Daha sonra ayağını kestiği bölgeyi sıcak bir boruya bastırıp dağlıyormuş. O çığlık atarken ekran kararıyormuş. Sonrasında da resmi yayınlanan halka açık tuzağı görüyormuşuz.

Zaten film Dr.Gordon'un üzerine olacak 6.filme kadar ölüp ölmediği belli olmayan tek kişi oydu ve john'un yaptığı bazı tuzaklarda ciddi anlamda doktor yardımı gerekiyordu bunuda bazı sahnelerle bize yutturmaya çalıştılar John'un doktorlarla konuşması vb...

• şu 3d olayı kafamı kurcalıyor. Nasıl olur ki acaba...
  • Saw hayranı olarak fazla uzadığını düşünüyorum dahada uzatmaya gerek yok ilk 3 film bence en güzeliydi
  • Testere Guinness'e girdi

Korku filmleri serisi Testere(Saw), Guinness Rekorlar Kitabı'na en başarılı korku filmleri serisi olarak geçti...

Dünya çapında 730 milyon dolar gişe hasılatı yapan "Saw" (Testere) adlı korku filmi "Dünyanın En Başarılı Korku Filmi" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'nda yerini aldı. Filmin yapımcısı Mark Burg "Friday the 13th" (13. Cuma), "Nightmare on Elm Street" (Elm Sokağı Kâbusu), "Halloween" ve "The Texas Chainsaw Massacre" gibi pek çok önemli korku klasiğini geride bırakan "Testere"nin en başarılı korku filmi seçilmesine şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi.

Kanadalı yapımcılık firması Lionsgate, altı filmden oluşan "Testere" serisinin 30 milyonun üzerinde DVD'sinin satıldığını ve bu sayıyla pek çok korku filmini geçtiğini açıklamıştı.

Haklı bir başarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Testere Guinness'e girdi

Korku filmleri serisi Testere(Saw), Guinness Rekorlar Kitabı'na en başarılı korku filmleri serisi olarak geçti...

Dünya çapında 730 milyon dolar gişe hasılatı yapan "Saw" (Testere) adlı korku filmi "Dünyanın En Başarılı Korku Filmi" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'nda yerini aldı. Filmin yapımcısı Mark Burg "Friday the 13th" (13. Cuma), "Nightmare on Elm Street" (Elm Sokağı Kâbusu), "Halloween" ve "The Texas Chainsaw Massacre" gibi pek çok önemli korku klasiğini geride bırakan "Testere"nin en başarılı korku filmi seçilmesine şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi.

Kanadalı yapımcılık firması Lionsgate, altı filmden oluşan "Testere" serisinin 30 milyonun üzerinde DVD'sinin satıldığını ve bu sayıyla pek çok korku filmini geçtiğini açıklamıştı.

Haklı bir başarı.

Hak ediyor testere dışında bütün korku filmleri cinsellikten geçilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Testere Guinness'e girdi

Haklı bir başarı.

haklısın hep cinsellik var :@ ama sw bi başka =) açıkçası bu ödülü almalarına bende şaşırdım ve sevindim =) daha çok gerilim filmi bence ama olsun ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Testere Guinness'e girdi

Haklı bir başarı.

haklısın hep cinsellik var :@ ama sw bi başka =) açıkçası bu ödülü almalarına bende şaşırdım ve sevindim =) daha çok gerilim filmi bence ama olsun ^^

Ya bu korku filmlerinde cinsellik olmasından dolayı ailem ile izliyemez oldum bunun içinde korku filmi izlemiyorum saw den başka

• Artık yeter sıktı bitsin diyenlerin hepsi (bende dahil) eminim sinemalara geldiği anda ilk olarak izleyeceklerdeniz,
  • Final umarım gerçekten final gibi olur. İlk filmin verdiği zevki verebilecek bir finalle taçlandırırlarsa SAW serisini efsane yerini koruyacaktır her zaman.

Ben sıkı bir SAW hayranıyım. 7 değil 17 de yapılsa izlerim belki ama bi yerde bitirilmesi gerek. Bence 7 bile fazla 6'da bu işi noktalamalıydılar. 7'ye uzattılar, iyi yanları da oldu kötü yanları da.
    Sıkma konusuna gelince, Saw sıkmaz, izledikçe bağlar kendine insanı.

Sonceki son 3 film gibi bu sonuncu film de vizyona girmeden önceki 6 filmi film vizyona girmeden önceki hafta izleyip filme öyle gideceğim. Tavsiye ederim güzel oluyor.
  • o değilde saw 6 da john sigortacı ile konuşurken diyaloğün ortasında 'pirana' demişti =) bakalım öyle bi tuzak olacakmı .
  • Dr. Lawrence Gordon olay budur.Merakla bekliyorum.
  • 3 Boyutlu olması dahada iyi olmuş
  • 6'sını da izlememe rağmen 2'den sonrasındaki konuyu hatırlayamıyorum. çok karmaşık bir hal alıyor. ardarda hepsini izleyip gitmek lazım 7'ye. bunu da bir insan kaldıramaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

6'sını da izlememe rağmen 2'den sonrasındaki konuyu hatırlayamıyorum. çok karmaşık bir hal alıyor. ardarda hepsini izleyip gitmek lazım 7'ye. bunu da bir insan kaldıramaz diye düşünüyorum.

Şöyle her filmi 2 defa izlemişimdir ilk izlediğinde mutlaka kaçırdığın birşey oluyor çok garip bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

6'sını da izlememe rağmen 2'den sonrasındaki konuyu hatırlayamıyorum. çok karmaşık bir hal alıyor. ardarda hepsini izleyip gitmek lazım 7'ye. bunu da bir insan kaldıramaz diye düşünüyorum.

Son 3 filmdir her film vizyona girmeden 1 hafta önce, önceki filmleri izleyip öyle gidiyorum filme.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.