Şimdi Ara

Savaş Kahramanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarihte en çok saygı duyduğunuz ordu kumandanları,savaş generalleri kimlerdir?

Ordusunu kurt kapanlarından çıkaran,kendi ordusu ile 5 katı büyüklükte ordulara diz çöktüren,askeri dehası mükemmel,liderlik vasfı yüksek hangi liderleri biliyorsunuz?

• Mustafa Kemal Atatürk..

İmkansızlıklar içinde savaş kazanmak , böyle bir lider ile olur ve oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Mustafa Kemal Atatürk..

• Kürşad.
  • quote:

Mustafa Kemal Atatürk..

arkadaşlar herkez biliyor Mustafa Kemal'i bilmediklerimizi söyleyin şimdi herkez Mustafa Kemal diyecek konu mahvolucak inşşallah demek istediğimi anlamışssınızdırda tepki göstermezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel_ -- 20 Mayıs 2010; 13:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Mustafa Kemal Atatürk..

şüphesiz.

Dönemin İngiliz başbakanının söylediği gibi :'Böyle bir lider Dünya'ya bir kez gelir,ne büyük talihsizliktir ki böyle bir lider de Türklere nasip oldu.'

Fakat,

Araştırma konum bu.Başlıkta anlatıldığı gibi vasıflara sahip başka liderler varsa bildiğiniz,bildirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldenflower -- 20 Mayıs 2010; 13:36:29 >
  • Hitler , Mustafa Kemal Atatürk , Erwin Rommel , Osman Nuri Paşa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Dünya Savaşı Filmi
    5 yıl önce açıldı
    zihninle savaş
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

quote:

Mustafa Kemal Atatürk..

arkadaşlar herkez biliyor mustafa kemali bilmediklerimizi söyleyin şimdi herkez mustafa kemal diyecek konu mahvolucak inşşallah demek istediğimi anlamışssınızdırda tepki göstermezsiniz

Anladım demek istediğini fakat söylediğin kriterlerde tek lider Atatürk oluyor.. Diğer komutanlara bakınca genelde imkanları olarak savaşmışlar..
  •  Savaş Kahramanları

o şartlarda geçilmez Sina çölünü geçmek...
  • Kesinlikle Sultan Alp Arslan.
    Kendisi turan taktiğini uygulayan en iyi komutandır.
  • Hitler
  • Lenin,Mao,Stalin bunun yanında Mustafa Kemal'de elbetteki çok iyi askeri düşünceye sahip biri.Fidel Castro'da var daha vardıda aklıma gelmedi şimdi.Bütün liderleri sayıcam yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 20 Mayıs 2010; 14:00:26 >
  • Atatürk'ü söylemiyorum zaten onu inkar eden intihar etsin de.

Psikopatlığını sevdiğim Napolyon.

• Leonidas ve 300 spartalı

Savaş Kahramanları
  • ATATÜRK her alanda dehaydı zaten onu ayırıyorum.büyük bir deha daha CELALEDDİN HARZEMŞAH biraz araştırın anlayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Hitler

Hitler konusuna katılmıyorum.Liderlik vasfına da diyecek bir sözüm yok.Fakat askeri dehasının üst düzeyde olduğunu düşünmüyorum.Ordularının Afrika'da ve Rusya'da bozguna uğramasındaki en büyük sebeplerden birisi çatışma halinde olan generallerinin tavsiyelerini dikkate almayıp,oturduğu yerden gözü kan bürünmüşçesine emirler yağdırmasıdır.

Alparslan,Fatih Sultan Mehmet araştırıyorum şu anda.Ervin von Rommel mükemmel bir askeri deha.Teşekkürler yazan klşiye.

Leonidas aklıma hiç gelmemişti.

Napolyon yoruma müsait.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Lenin,Mao,Stalin bunun yanında Mustafa Kemal'de elbetteki çok iyi askeri düşünceye sahip biri.Fidel Castro'da var daha vardıda aklıma gelmedi şimdi.Bütün liderleri sayıcam yoksa

Kahraman diyoruz.Stalin gibi katilin neresi kahraman.

Saygı duymayı öğrensen nasıl olur? Mustafa Kemal dört dörtlük müydü?Tabiki hayır, Dersim'i ne çabuk unuttunuz? Buna rağmen en çok saygı duyduğum , en sevdiğim kişidir tarihte , bir defa hürriyetimi borçluyum ben ona.Stalin ne yaptıysa Sovyetler için yaptı , Mustafa Kemal ne yaptıysa Türkiye için yaptı .

• quote:

Lenin,Mao,Stalin bunun yanında Mustafa Kemal'de elbetteki çok iyi askeri düşünceye sahip biri.Fidel Castro'da var daha vardıda aklıma gelmedi şimdi.Bütün liderleri sayıcam yoksa

Ciddiyse komik şakaysa hiç komik değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

quote:

Ciddiyse komik şakaysa hiç komik değil

Ne konuda ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.