. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhD MD -- 11 Nisan 2025; 4:31:9 > |
.

-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhD MD -- 11 Nisan 2025; 4:30:56 > -
BOP eşbaşkanından farklı bir şey yapmasını beklemiyordunuz sanırım.Hayırlı olsun İsrail'e.Biraz daha dört parmak yapalım ki bizi de promosyon olarak alsınlar.Belki daha iyi durumda oluruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akpliler gelsenize sahne sizin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP
•Benim büyük bir dostum var, adı Erdoğan.
Ben onu severim, o da beni sever.
•Hiçbir zaman aramızda bir sorun olmadı. Birçok şey yaşadık birlikte.
•Bibi, eğer Türkiye’yle bir sorunun varsa, bunu çözebileceğime inanıyorum. Umarım sorun olmaz.
•Erdoğan’a dedim ki: Tebrikler. 2000 yıldır kimsenin başaramadığı şeyi başardın. Suriye’yi aldın dedim. O da yok yok dedi.
Erdoğan sert biridir, zeki biridir.
•(Netanyahu) Türkiye’yle ilgili herhangi bir sorunun olursa, bunu çözebilirim. Ama makul olmalısın.
https://x.com/yunuspaksoy/status/1909337774169505868
----
Hocam düzelteyim, Suriye Yahudilerin falan kimse demedi,
Trump, Esad devrildikten sonra da benzer bir cümle kurmuştu. Türkler 2000 yıldır istiyordu gibi...
Kabul edin artık bunu,
Suriye, Türkiye'nin önderliğinde kuruldu. Bunu söylemek görmek lazım.
-----
İsrail'in endişesi şu:
Türkiye, Suriye'ye bir üs kuruyor ve hava savunma sistemi yerleştirmeyi planlıyor, çelik kubbe gibi.
Bunu Libya ve Ürdün olarak devam edebilir. Bu durumda, İsrail için felaket olacaktır.
İsrail, bölgesinde sıkışacaktır. Düşünsene, İsrail uçakları Suriye sınırına bile giremez.
---
Bunun bize ne faydası olacaktır?
1-Bizdeki göçmenler, güvenli Suriye'ye elbet döneceklerdir.
2-Terör. Dünya biliyor ki, İsrail, PKK'yı boyuna destekledi, silahlandırdı. Eğer bölgede serbestçe hareket edemezse, böyle şeyler yapamaz.
-
SON DAKİKA — NETANYAHU
-Türkiye’nin Suriye’yi kullanmasını istemiyoruz
-Türkiye ile Suriye’de çatışmak istemiyoruz
-Türkiye’nin Başkan Trump ile iyi bir ilişkisi var
-Türkiye ile bu çatışmayı nasıl önleyebileceğimizi görüştük
-ABD başkanından daha iyi bir orta yol bulucu olamayacağını düşünüyorum.
-
BOP tikir tikir isliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az onuru olan yandaş;
Trump Şu cümleyi chp için kursaydı
"Benim büyük bir dostum var, adı Erdoğan.
Ben onu severim, o da beni sever."
Ne derdi? Bi yazsın ya! Öğrenelim!
Ei için bu cümleler kurulsa işte batının adamı falan diyen elliki yorumlarını görecektik
Herkes Trumpun sözlerinin satir aralarindan isine gelen yerleri cekip yaziyor. Rahip Brunson olayindanda üstüne basarak söz ediyor onu neden atliyorsunuz? Adam kisaca ben dersem o olacak diyor, daha öncede öyle olmustu diyerekte kurdugu cümleyi güclendiriyor.
-
-
Türkiye'nin dış politikatada artan etkisi yadsınamaz bir gerçek ama Trump gibi bir cahil ve deliden övgü almak ta iyi bir şey değil. Gerçi ciddiye almamak lazım bu adamı Yarın başka bir açıklama yapıp Sövebilir. Biz işimize bakalım...
Bu arada şu aşamada Suriye'de İsrail-Yahudi hakimiyeti iddia edebilmek çok büyük cahil olmayı veya aşağılık komplkesli olmayı gerektirir. Bilek güreşinde Türkiye baya önde. Sahada, yeni kurulan masada, istihbaratta vs her alanda öndeyiz. İsrail bir kaç yere bomba attı diye üstün olmuyor güzel kardeşlerim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 8 Nisan 2025; 9:27:41 > -
Adalet bakanı abd icazet almayız dediği ertesi gün trump erdoğanı severim nasıl rahibi aldık dedi böbürlene böbürlene
akp kime hizmet ettiğinin açık itirafı gibi oldu trumpın açıklaması
Bu lafları muhalefete söylese yandaş medya sabah akşam abd' nin kuklası diye yayın yapardı
Sabah arkadaşlarla benzer şeyleri konuşuyorduk, hükümet tarafını tutan da vardı ancak aşağı yukarı bu konuda hemfikir olduk.
Erdoğan'dan önce İsrail ile ilişkilerimiz aslında iyiydi, hatta bir ara babamla bu konuda sohbet ederken babam şöyle bir cümle kurdu;
"Bu coğrafyada İsrail'in koruyucusu hep biz olduk aslında yıllardır, Reis neden birden bu Filistin muhabbeti için İsrail'i, hatta bu sayede de ABD'yi karşısına aldı hiç anlamadım" demişti kaç sene önce.
Ancak arkadaşlarla da konuşurken, herkesin hemfikir olduğu konu, iç siyasete "bakın İsrail böle böle" bilmemne derken, arka planda aslında İsrail'e destek olmaya devam ettiğimiz idi.
Yandaş diyebileceğimiz arkadaşlar bile böyle düşünüp bunu biliyorken, bu politika ve söylemlerin aslında boş olduğunu da anlamış oluyoruz.
Trump'ın lafının da gittiği yer belli.
Niye bir anda Erdoğan "dostum" oldu. Her lafın arasına yapıştırıyor, "görüşebiliriz, anlaşacağımızı düşünüyorum" falan diye.
Eh, üzeri kapalı tehdit etmiyor musun peki Trump reis????
Anlaşacağını düşünüyor, peki anlaşamazsak??? Ne yapacaksın? Yine mektup yollayıp hakaret edip tehdit mi edeceksin?
Eee bu durumda da buna inanan kör yandaşların veya trollerin "işte Reyizzzzz, dünya lideriiiiii" söylemleri de boşa çıkmıyor mu?
ABD'nin dediğini yaparsak "dostum", yoksa tehdit ve hakaret...
Hem bunlar ikircikli hem de bizimkilerin yaptığı...
-
israili, suriye zaferi karşısında tebrik etmiş. bu trump çok açık sözlü, harbi adam.
-
Öyle diyorsun da Suriye 107 yıl öncesine kadar zaten biz Türklerin di. nasıl 2000 yıldır istiyordukta alamıyorduk? burada mantık hatası yok mu?
Suriye yi 2000 yıldır alamayan tek millet İsraillilerdir.
onların haricinde neredeyse her millet Suriyeyi işgal etmiş ve yönetmiş.
Roma,mısır,,moğollar,Türkler,persler,fransızlar,ingilizler
-
düşman seni övüyorsa
-
Türkiye'nin attığı adımlar karşısında İtrail'in paniğini ve rahatsızlığını anlayabiliyorum.
Değneksiz köy bulmuş da çomaksız gezebileceğini sananlar daha çok beklerler.
Sanırım her iki ülkenin akıl birliğine vararak denilenlere göre sayısı şimdilik altı adet olan askeri üs sayesinde asıl patronun kim olduğunu gösterebilmiş olacağız.
Yapılan hamleler sürpriz mi? Asla bizim devletimiz için sürpriz olamaz, yakın geçmişimiz de üç kıtaya hakim olabilmiş bir millet adım adım planlarını yapabilecek kudrete haizdir diye söyleyebilirim.
Ne işimiz var bizim oralarda buralarda diyen illa ki olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Adalet bakanı abd icazet almayız dediği ertesi gün trump erdoğanı severim nasıl rahibi aldık dedi böbürlene böbürlene
akp kime hizmet ettiğinin açık itirafı gibi oldu trumpın açıklaması Bu lafları muhalefete söylese yandaş medya sabah akşam abd' nin kuklası diye yayın yapardı |
Az onuru olan yandaş;
Trump Şu cümleyi chp için kursaydı "Benim büyük bir dostum var, adı Erdoğan. Ben onu severim, o da beni sever." Ne derdi? Bi yazsın ya! Öğrenelim! |
BOP tikir tikir isliyor.
|
BOP eşbaşkanından farklı bir şey yapmasını beklemiyordunuz sanırım.Hayırlı olsun İsrail'e.Biraz daha dört parmak yapalım ki bizi de promosyon olarak alsınlar.Belki daha iyi durumda oluruz.
|
. |
Herkes Trumpun sözlerinin satir aralarindan isine gelen yerleri cekip yaziyor. Rahip Brunson olayindanda üstüne basarak söz ediyor onu neden atliyorsunuz? Adam kisaca ben dersem o olacak diyor, daha öncede öyle olmustu diyerekte kurdugu cümleyi güclendiriyor. |
Akpliler gelsenize sahne sizin
|
Anlaşacağını düşünüyorsa, anlaşır.... Anlaşamazsak diye bir şey yok..... Bilindik şahsın paraya olan düşkünlüğü malum.... Birkaç milyon dolarla çözerler bu işi, endişen olmasın |
Eee boşuna dememişler, abd zkmceği eşşeğe ot vermez diye , herşey koltuk için
|
Benzer içerikler
- türkiye nin ab ye girmesinin faydaları ve zararları
- biyoloji bölümünden tıp fakültesine geçiş
- mesut özil milletvekili mi
- elektrikli traktör ne oldu
- en milliyetçi şehirler
- opel grandland 2025 fiyat
- togg kampanya 0 faiz
- togg araba fiyatları
- yalın internet nedir
- temu alışveriş limiti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X